Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 046
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 2 070
днес в часа на мама говореха че и в медиите има криза, и съкращения поради спада на пусканите реклами.

трябва да се изкара някой лев от смс-чета ooooh!

# 2 071
А не мислите ли, че екипът на Сървайвър знае вече, че гласовете в кутията са равен брой и за това сега го правят това с гласуването на зрителите  Thinking
П.П. Ееех, ако е така - Ники ще е победителя  Heart Eyes  Praynig

Даже на 100% съм сигурна, че знаят. Но това е реалити в което няма смс и си мисля, че определено се търсят от някъде парички, въпреки че постоянно тръбят че те от смс не печелели, което е доста странно като се замисля защото в сблъсък смс  е 30ст newsm78

Дива писали сме заедно.

А що се отнася за договорката за парите то може и да има но както споменах по горе чудя се кой ще я спази

# 2 072
  • В центъра на Вселената...
А не мислите ли, че екипът на Сървайвър знае вече, че гласовете в кутията са равен брой и за това сега го правят това с гласуването на зрителите  Thinking
П.П. Ееех, ако е така - Ники ще е победителя  Heart Eyes  Praynig

Даже на 100% съм сигурна, че знаят. Но това е реалити в което няма смс и си мисля, че определено се търсят от някъде парички.  newsm78

А що се отнася за договорката за парите то може и да има но както споменах по горе чудя се кой ще я спази

И аз това си мислех...
Онзи ден видях Силвия (нали ми е съгражданка), ако бях по-оперена щях да я разпитам някои нещица Mr. Green Mr. Green

# 2 073
  • София

Дано тогава на Жени да и е дошъл умът в главата и да е гласувала за когото трябва. Иначе тя нищо не печели, тъй като доколкото разбирам е извън тази уговорка  Thinking

Тя и Герчака е извън договорката за пари, но това не и пречи да си гласува пак за Спас.
А после като е изгледала записите, да си промени мнението и да е вече за Ники.

Жалко обаче, че е късно вече за гласуването.  Tired

# 2 074
Едва ли би ти казала, защото нали имали договори според които нямат право да казват нищо.

# 2 075
  • В центъра на Вселената...
Едва ли би ти казала, защото нали имали договори според които нямат право да казват нищо.
Ееее, аз се пошегувах  Crazy Знам че нямат право да говорят Peace

# 2 076
  • София
Тц, Жени е емоционално заслепена от Спас  Mr. Green, не вярвам да го прежали толкова бързо  Joy.

# 2 077
офффффффф Thinking ако ми падне, как ще я заслепя с два шамара малkата баба тсотсолана.

dai4eto-  снимаха сезона лятотоSimple Smile

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 16:16 от дива коза

# 2 078
Оф значи аз съм много зле с инфото... идея нямах, че е свършило и те са си живуркат спокойно, а ние се чудим кой печели и кой не  newsm78

# 2 079
  • out of space
Аз друго се чудя...на тия племенни съвети нали идват изгонените...През останалото време някъде там на хотел ли са или са си в БГ и за всеки съвет летят със самолет?  newsm78 Rolling Eyes

# 2 080
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз друго се чудя...на тия племенни съвети нали идват изгонените...През останалото време някъде там на хотел ли са или са си в БГ и за всеки съвет летят със самолет?  newsm78 Rolling Eyes

Аааа, ще им излезе прескъпо всеки път да летят. На хотел са сигурно.

# 2 081
на хотел, но това са само съвета, другите които са отпаднали отначало си ги пращат в кънтрито.
а, и то не е чак толква много време.

# 2 082
  • София

На хотел. Направо си живеят живота. Яна в един лайф нали разказваше какъв купон са си правили с Ваня. Колко била щастлива следващите дни след изгонването, къде ходили, какво правили, колко било хубаво в Панама... такива неща.

# 2 083
Момичета, които сте гледали американски и др. сезони, кажете имало ли е равенство там и как са процедирали?
Иначе екипът със сигурност знаят кой е победител. Нали снимат гласуването.
И аз мисля, че Женя ще е гласувала за Спас.

# 2 084
  • София
Екипът знае как са гласували. Не може да не знаят.
Спомням си на финала на първия Сървайвър Слави как обсъждаше Нели. Била отишла в телевизията и ходела сърдита. И той си помислил: "Тая пък какво се е нацупила, все едно не е спечелила... незнам колко си лева." (Не помня колко беше наградата тогава.) Пък после си казал "Абе тя всъщност още не знае че ги е спечелила, бееее, за тва е такава начумерена".
Не знам дали си го спомняте това.
Пък уж тогава гласуването било заснето от ТВ екип от незнам си коя държава-а не от екипа, който е правил предаването, за да няма изтичане на информация.... дрън-дрън...
Верно, че сега продуцентът е Милошев, но не вярвам принципно по този въпрос нещата да са по-различни.

Общи условия

Активация на акаунт