Придобивки зима 2008/2009

• 59 744
  • 573
  •   1
Отговори
# 330
Bubuto палтото е невероятно.Честито Wink
Видях,че си от Варна,би ли споделила от къде си го купила.

П.С.Аз напоследък си купувам само бельо,ама не ми се показва.
Купих си един от така модерните елеци с асиметрични копчета и презрамка през врата.Ще го снимам...скороо Hug

Не е от Варна, от един извънградски шопинг тур е  Laughing. Ако искаш мога на лични да ти обясня от къде точно е  Peace
Bubuto, може ли и аз да нахалствам от къде точно е палтото защото е много елегантно  Hug
Thanks in Advance!

# 331
Момичета, да кажа и тук- оказа се, че сивата ми рокля от Викториа сикрет, която бях показала по-напред в темата е с размер по-голяма от моя (а се чудих защо ми е малко по-широка  Confused ) и я продавам на цената на сайта. Ако някой проявява интерес, да ми пише на ЛС.

Sad

# 332
  • София
разгледах снимки, Буба, страхотни са всичките ти неща!  bouquet

# 333
Чантата е страхотна ! Останаха ми очите по нея !
Тази блузка с камъните също  Peace
Роклята ( от предния пост )  ти стои перфектно - не намирам смисъл да я заменяш за по - малка ( излишни размотавания )
БУБА , да са ти честити , изключително добър вкус ! ( не се въздържах да коментирам )

# 334
Има страхотни неща в сайта на Викториа сикрет. БУБА, как поръчваш без да мериш? Много се изкушавам, но се притеснявам, че ще поръчам нещо и после няма да ми хареса как ми стои  Rolling Eyes

# 335
Роклята ти стои наистина чудесно  Peace

# 336
# 337
ох,marm@ris,много ти е хубавка рокличката...завиждам (благородно  Wink ) на всички ви  Hug

# 338
marm@ris много ми харесаха покупките ти. Гледам че си от Карнобат - оттам ли са нещицата?

п.п. Колкото и коментара да напиша във форума, винаги се изписва че имам 11 Mr. Green странна работа...

# 339
Радвам се, че ви харесват  Crazy  От Карнобат са  Peace

# 340
marm@ris много ми харесаха покупките ти. Гледам че си от Карнобат - оттам ли са нещицата?

п.п. Колкото и коментара да напиша във форума, винаги се изписва че имам 11 Mr. Green странна работа...
Честити придобивки и от мен  Peace.По въпроса с коментарите-аз колкото и да напиша винаги се изписват нула  ooooh!  Thinking

# 341
Момичета, явно пишете само във форуми, в които броя на публикациите не се отчита. "Красива мама" е един от тях.

Честито на всички красавици! Със здраве да си носите придобивките. Кога ли и аз ще се наканя пак да снимам нещо? От много време не съм показвала нищо.

# 342
D&G, kukumiafka, в Правила условия и уаказния много точно е обяснено защо не се очитат мненията.
Нямаше да е лошо да погледнете.
  Tired

marm@ris, зелената туника е много готина.  Crazy

# 343
Честито на всички нови придобивки, ето моето ново палто,което отдавна издирвах  Heart Eyes http://www.snimka.bg/album.php?album_id=299193&pid=9320267
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=299193&pid=9320269

# 344
  • София
я то имало нова тема , къде ли съм гледала
да сеотчета
едни черни дънки на манго
черно поло без ръкав
червено поло
една черна блуза от зара
и друго като чели не се сещам, но може и да съм забравила
довечера ще ги снимам стига да не забравя

Общи условия