Big Brother 4 - Новите мъже

• 39 568
  • 2 631
  •   1
Отговори
# 2 400
Какво значи че причините били неизяснени,че не може да збаременее? Rolling Eyes Ии пък- ако ни бяха дали капанчето,шяхме да се подложим на "някакви пороцедури във Варна",много странно ми звучи "някакви".Все едно за комшийката се говори.

whitelady ама ядосах се,разбираш лиииииииииии,  бацеееее. Joy  Hug Heart Eyes

Коцето си направи тесто без яйце за питки,мамето му показа от кое колко да сложи.Браво.

# 2 401
Здравейте на всички ! Dressta честито Баце ти си герой.
И аз уча за едни тестове и почти винаги чета ,но нямам време  да пиша щото уж се подготвам сериозно а нямам много време.

Това за жената на Фильо е верно , а жената която ще отговаря за нея от фондация Бебе се казва Стефка и от Стара Загора/сега живее в София/,моите родители я познават .

# 2 402
Забележете Самиету винаги се върти около кухнята само когато ястията са вече почти в готов вид за да бръкнем с черпака да опитаме и да кажем "напрау мозък" Sick.
Браво Коце след обичайното опитване от черпака грабна го и го сложи да се мие...а Самиету с тъжен поглед следеше посоката на черпака.

# 2 403
  • Абсурдистан
Моля Славче и корина на ЛС, да ми кажете къде, какво са писали, за да попиша и аз малко. Laughing Mr. Green

# 2 404
  • Tам през Атлантическия океан
Не е по темата но да вметна
..че не е задължително да имаш физ.проблеми за да прибегнеш до инвитро, психически фактори и напредването възрастта също оказват влияние понякога при зачевенето !

# 2 405
Моля Славче и корина на ЛС, да ми кажете къде, какво са писали, за да попиша и аз малко. Laughing Mr. Green

На стр 119 е инфото. Peace

# 2 406
Манолката почна и Коцето да облъчва за Лъскавото Joy Joy Joy

# 2 407
Не е по темата но да вметна
..че не е задължително да имаш физ.проблеми за да прибегнеш до инвитро, психически фактори и напредването възрастта също оказват влияние понякога при зачевенето !

Съгласна...проблеми има при двойки които дори физически са здрави....първия най голям враг е алкохола и психологическия проблем...също така....казано от най добрата америк. сексоложка е и честия сексуалния акт поради което трудно узрявали сперматозоидите...

# 2 408
Shocked Нали го ненавиждаше  #Crazy

yanos , изпревари ме  Hug

# 2 409
Обаче като го гледам Манол и той е прав донякъде. В крайна сметка,тя Ива сама си е слагфала ръцете на гърдите й,а какво остава да й ги бутне и да каже-Диди,така не ми харесва,или не искам,или каквото и да е било.Как Наталия не допунса такова нещо.Ива сама й се търка.

# 2 410
Heart Eyesвзе ми думите от клавиатурата....това нейното пък какво е....май женската злоба почна да проговаря в Дани...сега да чакаме следващия доброволец във филма "Вижте колко е подла Ив ,която ме подведе"

# 2 411
айдеееее следващия доброволец Мартиту

# 2 412
  • Тук и сега
Наистина цял следобяд слушам за Иванина,защо винаги гледат грешките на другите,ами колкото едната
е виновна толкова и другата...
Наталия въпреки ,че ми е фаворитка и тя послъгва малко,не била хващала ръката на Дани,аз лично съм я гледала
в самолета ,като флиртуваше от време на време с Даниела.
 Outta Joint

# 2 413
...а как и се дупеше..и после хи хи хи...прави се на ощипъна госпожица...ай сиктир

# 2 414
 Sickабе Маноль всички ги обиколи да ги надъхва да участват във филма "Вижте колко е подла Ив ,която ме подведе"...

Общи условия

Активация на акаунт