Звънчета Коледни се чуват, а МАРТенчетата все повече лудуват

• 11 277
  • 267
  •   1
Отговори
# 225
  • София, Борово
Ане, доставката е от 11 до 13 ч. - но идвала към 12. Просто за първият ден си дадоха аванс, ако не открият адреса бързо.
Записах се по телефона и ще платя на куриера, който ще я донесе.
Топките още ги нямат. Аз веднага поръчах топки след 24-ти ще ги има

# 226
Честити месечинки!
И ние сме на кухня от 01.12.2008 г, днес се събудихме много рано за нас към 07,00 ч и до обяд бяхме все кисели.Но като се наспа следобяд няма проблеми вече, играе си сам.От известно време се научи все някой да го държи и сега все иска компания. Незнам как ще се отучим. Но важното е да сме здравички, втория прием на пентаксина ни мина почти без проблеми, с лека температура до 37,7, давах нурофен основно и вече нямаме Т.
Зарибихме ме и мен с тези кошарки, май ще се огледам наоколо ако няма ще поръчам по Интернет, а и топките ми се виждат подходящи. Пишете, ако някой вземе кошарка или топки, да чуем вашите отзиви.
Лека и безплачлива вечер.

# 227
Честито на днешните ни месечинковци.

Тези дни не успявам да стигна до форума и сега доста време ми отне да ви изчета.
Честито зъбче на Али Къдричкова. Със здраве да си го ползва и лесно да се сдобие с още.

Рони, ние имаме подобна кошарка, но Поли се задържаше в нея, само докато не можеше да пълзи. Сега я счита за затвор и реве в нея. Принудих се да я пускам на пода. Тя лази навсякъде, пипа и дърпа, всичко, до което се докопа. Непрекъснато трябва да я наглеждам. Обесопасих детската стая и я превърнах в голяма кошара, но вече и оттам иска да излиза. Изправя се на вратата и плаче да я пусна навън.  ooooh! Голямо шило е, да ми е жива и здрава. И продължава да не ще да седи в количката. Само кенгуруто признава, ама на мен вече много ми тежи. Трябва да излизаме с количка, а тя се съдира от рев в нея. Дайте идеи.  Praynig

Още сме зле с храненето. Няма изцяло заместено ядене - все търси на мама ц..ата. Яде 4-5 пъти на ден. Сутрин я кърмя, към 11.00 - пак, освен ако успея да набутам няколко лъжички плодово пюре със сметана или извара. Попарата твърдо я отказа и засега няма да й давам пак. На обяд похапва около половин бурканче месно пюре - само телешко или пуешко! Пиле и заек не ще! Искам да я запиша на кухня в една ясла близо до нас, където ходеше Коко и откъдето преди това вземах храна за него. Страшно вкусно готвят. Дано там прояде ДзвЕрът. Само че трябва да навърши 9 месеца - т.е. след Нова година. Но няма да спирам кърменето поне до пролетта.

Айде, чао засега, че девойката си търси компания.

# 228
  • София, Борово
поздрав за всички  Heart Eyes
http://www.vbox7.com/play:8519823a

# 229
Честито на днешните месечинковци!
Честити нови зъбчета!
Аз съм дала ягоди,праскова,кайсия,ананас и май боровинка  newsm78 с плодовите пюре за след 4м..А и домати май има в зеленчуковите смесени пюрета.И на тях пише за след 4 м. И за сега не съм имала никакви проблеми.Може да им махат семенцата и да не са така алергизиращи.Но така сурово купени и от мене сготвени не бих дала.
Термометъра е Браун.
http://www.amazon.de/Braun-Ohr-Thermometer-ThermoScan/dp/B000UVV … 677712&sr=8-2
Според мене само на този и тези в дупето може да им се доверява човек.Но пък ако се налага пред 30 мин да се мери Т. и вечер когато децата са се унесли този за Ухото е СУПЕР.За 1 сек. дава абсолютно точен резултат.И става и за новородени бебенца на който ушичките са още много малки и запълнени с мек.
Аз не бих си купила такава надуваема кошара.Не е сигурна. ThinkingДетето може да се задуши или да се преобърне с нея. Naughty Но това  само моето мнение.
А за готвенето - бях си купила една книга -Хранене на бебето до 1г. на др. Лиляна Трифонова.Има много интересни неща и мнооого резепти за бебенца.Лесни и вкусни съобразени с бг.кухня. bowuu
А  за неспящите бебета мога да помогна с инф. от тази книга която прочетох на немски език.При нас ефекта беше невероятен.Бебо спи всяка вечер по 10-11 ч. без да ме буди. Но ако иска някой да ми пише на лични,за да не досаждане на другите в темата Peace
Лека вечер от нас

# 230
 Бела се опитва да ходи с бънджито Shocked всъщност не ходи, ами подскача вместо на едно място напред и настрани. Много е смешна:)

Галинана, мерси за рецептата. Аз до сега варях зеленчуците на пара, явно сега ще ги варя във водата и ще стане бульон. Тя каза за отваряне на апетит, сигурно си мисли, че Бела не яде, затова е слабичка...пък тя много хубаво си хапва, просто явно такава й е обмяната. Не знам дали има смисъл да го правя изобщо newsm78

Тинче, тая книжка май и мъжо я беше купил. Как искам да имам малко време да си дошия гоблена и да си прочета някоя и друга книжка. Може би трябва за няколко дни да не отварям компа и ще имам време за всичко останало Crossing Arms

Аз открих една държавна кухня сравнително близо, днес се обадих...искат 25 бурканчета и 50 капачки. Ама не ставали бурканчетата на ХИП, Гербер, Ганчев и другите...някой знае ли кои стават /освен тези от наше време/?

# 231
   Забравих да споделя за спането. В аптеките има хомеопатични лекарства за деца за спокоен сън. Марката е същата, която произвежда Дентокинд, които са за зъбките. Аз не съм ги ползвала тези за сън, но ги видях в аптеката.

# 232
  Аз открих една държавна кухня сравнително близо, днес се обадих...искат 25 бурканчета и 50 капачки. Ама не ставали бурканчетата на ХИП, Гербер, Ганчев и другите...някой знае ли кои стават /освен тези от наше време/?

От нашата държавна кухмя ми казаха,че стават бурканчетата от АМ-АМ,защото са със широк винт,а и капачките трябва да са такива.

# 233
Диди, мерси за поздрава Hug

благодаря за поздравите за зъбчето и месечинката ни  bouquet

Пролетната Фея, описанието на вашето ядене е все едно нашето. Едва заместихме обяда и то мах. 100 гр. пюре. Друго не поема ... плодови пюрета, сокове, каши, нищо! Насила не става, така че ще си чакаме да прояде Thinking

за кърменето ... надявах се да успеем 6 месеца, сега се надявам до годинка ... и в крайна сметка докато тя се откаже сама Whistling

обувчици май има повече от моите Mr. Green
откакто е студено, най-често и обувам тези:

много са топлички отвътре, стабилни са и ходи много добре с тях Flutter

пп. някой питаше за шапчицата откъде е: от Oviesse в МОЛ-а в Лозенец

# 234
А  за неспящите бебета мога да помогна с инф. от тази книга която прочетох на немски език.При нас ефекта беше невероятен.Бебо спи всяка вечер по 10-11 ч. без да ме буди. Но ако иска някой да ми пише на лични,за да не досаждане на другите в темата Peace
Лека вечер от нас
Аааа, никакви лични - тук и сега  Laughing рецептата!
Знаеш ли какво значи по 30пъти на нощ да тикаш биберон в устата на кресливото бебе? (че и лакомо - яде каша в 22.30, доцоква си и в 4.00 е неистово гладна  Rolling Eyes)
За неядящите храна и злояди бебета (освен цица имам предвид) - аз открих един начин  Peace Моята дебелана (8500г/70см) стиска устата от лъжичките / не е до марка, имаме 100вида у нас/, затова месното пюре го разреждам с кърма, слагам го в магическата чаша на Авент (без клапата) и - о, чудо - тя яде  Mr. Green
Мисля да я кърмя максимум до годинката, защото иначе ще изсъхна - ще ми се съберат 3години кърмене нонстоп (почти де, нали в 6-ия месец от бременността с бебка за малко отбих баткото)...
Диана -   bouquet  Hug за поздрава, много ми харесва песента, напомня ми стила на Модърн Токинг  Hug

# 235
Леллеееееее, Къдричке!
Страхотни ботушки! Колко струва тази красота?

# 236
Здравейте и от мен. И ние сме в кюпа на искащи  да ходим, ама не можем  Laughing
http://picasaweb.google.bg/radostina.tsoneva/Video#5268603641033856834

Днес ме нямаше за почти цял ден и ми беше многоооооо хубаво Embarassed. Това е първият случай, откак съм родила да изляза за повече от два часа сама, без деца ... 

А за през нощта - аз почти не спя, той постоянно се успокоява и ми е на ц..цата. Не знам просто как ще бъде отбиването. Една майка ми каза, че ако ще го отбивам да не е след годинката, че тогава било изключително трудно.  newsm78
Amaryllis , ти как отби баткото?

# 237
Къдричке,много са сладки ботушките  Heart Eyes
Съни,давай рецептата  Mr. Green
Рони,тази кошарка я знам,имаше я в Пикадили,но си мислех,че е малка  newsm78 Чудя се дали Нати ще иска да стои вътре,май няма как да разбера без да опитам  Simple Smile
Аз от плодовете съм дала само-ябълка,банан,круша,сливи само купени пюрета,педи и каза още да не давам мъхести и семчести.
Цвете,ще се радвам,ако споделиш колко е хемоглобина на Коко,след Малтофера след като му вземат кръв  Hug
За кърменето и аз да кажа,искам да я кърмя до началото на пролетта,дано успея.
Нати също иска постоянно да върви и е много стабилна.
Лека нощ!

# 238
Космополитан,в кое Пикадили гледа кошарката?
Така ми хареса,но бих искала да я огледам от близо.Струва ми се удобна.

# 239
   Съни, ако в книгата пише нещо по въпроса, как да научим децата да заспиват сами в леглото без люлеене на ръце моля сподели.

Къдричка, много хубави ботушки.

Радостина, след ден два ще си върви по-стабилно. Ама какво хубаво си стои на крачката. Лили като усети, че искам да я пусна и веднага свива колената да сяда.

А Лили днес на кремчето за дупето така хубаво си му "говореше", направо цели изречения прави.    Mr. Green   Много е смешна. Толкова сериозно му обясняваше нещо, а аз се заливах да се смея.

Не знам дали има друго бебе като нея, но това дете не иска да каже МАМА и това е (казвала го е само един или два пъти). Като й го повтарям "ма-ма-ма-ма", тя казва срещу мен "та-та-та-та".    Close    Знае всичко друго, като къде е котката, кучето, тати, баба, дядо, но като я попиташ къде е мама - никаква реакция.

Общи условия

Активация на акаунт