Отговори
# 15
Преспахме следобед двете и вече крещи и щуросва. Да чукна на дърво от обед не е повръщала. Кърмя си я , но нощес повръща  и това, та сега на почивки я караме.
Още веднъж ви благодаря за подкрепата, така чувствам, че не съм сама Heart Eyes

Пропуснах да поздравя Майчето за "премията"

Добре дошла на Ива  bouquet

Ниночка, какво се случва с твойто зъбче?

Целувки на малките ни инатчета Flutter

# 16
  • В море от любов
Мацки, и в предната тема ни имаше, ама явно не сме се запомнили с нищо Laughing Laughing Laughing
Благодаря на всички ви за милото и топло отношение  bouquet
 Hug Heart Eyes Hug
Наща кукла се казва Емилия, по кратко Еми, родена е на 03.05.2007г и донесе много щастие в нашето семейство Hug

# 17
# 18
Добре дошла Ива!!! Hug
Их тази Мира ,много ни е сладка,да вземем по съседски да се кандидатираме..... Heart Eyes
Е споко бе хора аз още не съм пробвала Алек на гърне,ама знам с кака му ,че почнах кЪде Коледа.... newsm78!Хич и не ме притеснява това,за Гинес няма да се кандитатираме/поне засега/.

# 19
  • София
Един запис и от мен  Simple Smile

# 20
Добро утро!   food010

mamilla, как е малката днес?

Гачони честита количка и със здраве да си я караш  Grinning
Добре дошла на ivaa!
Митето тия дни си измени режима и вечер все заспива към 23.00 часа, което не ми харесва. Преди си беше в леглото към 21.00 - 21.30. Трябва да измисля нещо и през деня да го изморявам повече.  newsm78
Слънчев ден на всички!

# 21
запис  Peace
за повръщането - ние го изкарахме много тежко с каката дори лежахме почти седмица в инфекциозна болница. да не ви плаша но имаше много дечица като нашите малки слънчица

това с водата както казва джули, по малко. другото което мога да споделя като опит - картофа също не се приема много добре, за предпочитане е ориза
най-добре сухар, солети и обикновенни бисквити. това е лечението, само диета.

# 22
Мая, как сте с Милинка? Пиши, че много народ ви мислим!  Hug

Хай, едно голямо гуш от нас с Мила за Лори! А аз се чудех, защо ви няма! Горкичкото детенце! Как прие престоя в болницата?

# 23
Ася, да те питам нещо странично, че все забравям. Беше споменала за зъбките на Мила, че каот си я водила на зъболекар и ти е казал, че през бременноста може да си се предозирала с флуор. Та да те питам колко и какво си пила тогава. Че моите зъби по принцип са зле и отскоро пия зимафлуор, но пък минерална вода не пия и мисля, че е ок да ги взимам. малко се оплетох, но дано ме разбра Simple Smile

иван днес ще пробваме да спи в яслата и ми е едно свито, след малко ще звънна да видя дали спи или да ходя да си го взема.

# 24
Хай, едно голямо гуш от нас с Мила за Лори! А аз се чудех, защо ви няма! Горкичкото детенце! Как прие престоя в болницата?

много отслабна, възстановява се, вече ходим на училище
поп болниците е кошмар, но се успокоявам, че поне не занесохме вируса в къщи и го спестих на малкия

# 25
Данче, аз изльоквах по 4-5-6 литра вода на ден, а много често това беше Девин или Хисаря! И хич не ми е хрумвало, че правя нещо нередно! Отделно в последните два месеца и един стоматолог ми беше изписал Зимафлуор, без да ме разпита. Добре, че все забравях да го пия поне него.
Пастата ти за зъби нали съдържа флуор? Това би трябвало да е достатъчно! Виж и из форума, има много теми за флуора и дали изобщо трябва да се взима!  

Горката Лори, тя каквато си е клечица!

# 26
Миличката Лори Hugбързо да се възстановявате и най-важното да пазите Калоян!

# 27
леле, как си успявала толкова вода да пиеш  Shocked чела съм много за флуора и затова се въздържах, с иван почти не пиех, 1 път седмично я се сетя, я не. та сега ще разредя, пия го всеки ден от 2-3 седмици, все пак и гинеколожката и зъболекаря ми са за.

хай, много неприятно, дано бързо се възстанови Лора и никакви такива вируси  Praynig

# 28
  • Перник
 Hug за Лора и бързо да си навакса загубените килограми.
Мая, а вие с Мила как сте?
Розалина, Калоян снощи също заспа към 23 часа, но за него си е нормално  Tired
Ох, как ще го отбивам това дете, не знам. Сега се опитах да го приспя само с гушкане, е такъв рев настана, че ме подлуди за 5 секунди  #Crazy Сигурно аз съм виновна, че се предавам лесно  Embarassed

# 29
При нас положението с яслата е трагедия. Не знам тя колко ще издържи, но аз май няма да издържа дълго. Ще чакам 1 седмица, но мисля че детето мнго се травмира, реве в захлас докато не я взема, хлипа- не може половин час да се успокои след това и е една тъжна. Вчера толкова тъжно гледаше, сякаш ме упрекваше защо съм я оставила там. Днес си я познах още от външната врата. Въобще не рабира детето за какво става дума и си мисля,че е много малка. Ееее верно, че е свикнала ужасно много с мен.

мамила- бързо да се оправя Мила.
хаи- целувки на Лора.

Общи условия

Активация на акаунт