Отговори
# 30
 Hug за Лора и за Ники

Благодаря ви за съпричасността Heart Eyes
Мила пак цяла нощ повръща, а сутринта се събуди и с кашлица. Веднага се отправих към доки, но той каза, че не е нещо сериозно- поне докато не вдига температура. Изписа ни Мукосептонекс за нослето, понеже кашлицата била вследствие от секрет, който не изтича и едни капсулки Линекс, за разстройството- Асе за такива ли говореше?
Вчера беше изцяло на кърма, а днес благоволи да изяде две солетки и пак кърма.
Ако изключим симптомите по нищо не се разбира, че е болна- пак си плямпа нон стоп, щурее си- много странно newsm78

# 31
Qnush, ау миличката. Задръж за сега, дай я по нататък.

# 32
Hug за всички малки и големи Hug

януш, реве през цялото време, докато е там ли? няколко часа нон-стоп ли? спри я засега, ако искаш, но може би изчакай наистина поне седмица newsm78 а пробва ли някакъв вид адаптация, като моята с воденето за по малко на клубче, ама да я оставяш сама, като се заплесне по играчките там  Hug

ина, Flutter

ами за моя зъб - може ли да помоля тези (май двечки) от вас, които ми казаха за познати зъболекари хирурзи, да ми пратят координати по лс, да ги питам по тел поне дали има упойка за кърмачки или ще трябва да чакам да отбия newsm78  мисля, че нямам гной, просто ме боли Confused

# 33
Ниночка, аз си правя зъбите само с упойка  Embarassed
Ходих преди половин година - и още кърмя. Няма да се наложи да отбиваш. Кърмех 6 часа след това.
Веднъж май те мернах в гръб. В градината в Младост 2 ли водиш Мира?

И моето дребосъче стана, днес, на година и половина  Hug
Колко бързо лети времето.  Embarassed
Помните ли как се радвахме и отбелязвахме всеки месец  Hug

# 34
Мая, на мен ми бяха дали на Аква Сорс два вида капсули, които ги разтворих във вода. Едните бяха водорасли а другите бифидус бактерии и ги смесвах. Тези, за които пишеш не съм ги чувала, а и като търсех описанието им, не намерих нищо!   newsm78

Януш, аз, ако съм на теб ще я спра още сега! И без това й предстои сблъсък с ревността при появата на новото човече, а това никак не е лесно!  Hug

Сиско, помня, помня и ми става леко носталгично на моменти!  Crazy

# 35
Януш,можеш да я спреш за малко,но ако си решила твърдо да ходи на ясла,трябва да се адаптираш и ти към всяка нейна реакция.
В смисъл,че ще има драматични моменти,но после не ми се мисли,как ще се чустваш с двете по цял ден. Hug
Ние сме вълна ясленски болести,но за седмица мина гнойната ангина,сега е на лице кашлицата отново,правихме снимка,всичко е чисто,но има остатъчни секрети.
Утре ще се ходи при друг педиатър! Peace

# 36
утре за сефте ще оставя семира за повече от час...притеснено ми е.
ще бьде при леля ми,а аз ще отида до сф да пазарувам зимни дрехи за момата и коледни подарьци,ако харесам евентуално.  Wink
шкафовете й са пьлни до горе,а няма един пуловер и ватиран панталон. Rolling Eyes
принципно спим до 10,а утре трябва да сме на линия в 8,ще трябва да я сьбудя и не знам после как ще е ... луда работа е мойто,хем се оплаквам от детето,хем не искам да я оставям на никой  Whistling бели ядове,ама като сьм си такава ooooh!
сто пьти повторих на мьжьт ми да е на близо,и аз не знам защо,дори и да реве,той не би могьл да помогне.

болните да оздравяват бьрзо  Hug

# 37
януш, децата понякога драматизират много ситуации и ти си тази, коявто да им покажеш, че те не са страшни и са за тяхно добро, както търпят лекаря например, въпреки че плачат Peace не забравяй, че го правиш основно за нейно добро! просто следи дали пък няма да стигне до момент на вече нямамане на смисъл, щото явно не я кефи идеята за ясла и не е за нейно добро - има и такива деца.

# 38
и при нас е горе долу трагедия, но от друго естество.
вчера го оставихме да спи, бяха го приспали, но с 300 зора, ритал ги, бутал ги, ревал ... като звъннах на лелката вече беше заспал, ама тя така отчаяно говореше, вика: майче, това дете изобщо спи ли на обяд. като отидох беше буден и весел. но продължава и бойкота с яденето, нищо не беше ял, дори вече и сутрин вкъщи отказва, та съвсем гладен стои. и дистанцирането - стои си на диванчето, не играе с децата, чат пат ходи се гуши в лелката. изобщо незнам как е по-добре да постъпим, да го спрем ли за малко, супер объркана съм.
да не говоря, че всяко взимане ми е 6-7лв. с такси, защото просто няма друг начин. вчера опитах и останахме на средата на пътя, не ми се разказват подробности.

# 39
Данче  Shocked 6-7 лева е безумие, цялата ясла и излиза 10 кинта на ден, той не яде и не играе. По-добре го оставяй за 2-3 часа на детски клуб до вас за тия пари.

# 40
има една тема в 'нашите деца' за яслата... там може да проследите как минава адаптацията на доста дечица Peace данче, питай и леличките какво мислят, той иначе играе с дечица, а там не ще, така ли? щом си стои на диванчето, без да плаче, може и просто да се ориентира в ситуацията, докато се реши да влезе в нея, знам ли newsm78 а пък иначе е кофти, че толкоз пари за на връщане, няма друг начин?! ако ти се заразказва, кажи как така сте останали на пътя Tired

мира и днес, трети ден вече, не плаче и хваща за ръчичка леличката и влиза вътре пуппупупупуппу толкова ми е щастливо, като става така Heart Eyes обаче като мъничко изчезна напрежението по адаптацията, сега ми остава едно празно от такива напреженчески емоции и остава с пълна сила тъгата, че не съм с нея, много ми е мъчно, а и едно притеснено, че не съм с нея да я пазя от всичко... моята адаптация започва Tired

# 41
ниночка, хич не ми се вписва в тези теми, че не съм за такива емоции сега, затуй тук си се оплаквам  Sad
с други деца играе, навън като сме ходили, на гости, оставал е с баби, дядовци, лели и т.н. и е доста контактен. отделно вкъщи му е скучно само с мен и едни и същи играчки, обича си компания и разнообразие. ето защо си мислех, че на яслата ще му допадне. и това дистанциране изобщо не съм го очаквала и много ме учуди, съответно притеснява. айде с яденето е труден и вкъщи така плюе понякога.
джули, знам че е много, но е временно, и ако другото беше наред ок, ама като не е наред и се замислям като цяло струва ли си хем да се тормози детето, ако е така, хем да давам на такситата пари, дето ги ненавиждам.

# 42
Данче  Hug, дано скоро се реши проблема

Нашата одисея продължи до 12ч. през нощта и  оттогава само се издриска в гърнето след като се събуди към 8.30ч. Надявам се да е приключило вече Tired. Сега пък кашля като тютюнджийка има и храчки, но с това по бих се преборила.
Навън се опитва да пече- прИЯтен и усмихнат ден ви желая Party

# 43
  • България
Как така ще пече при вас....??? При нас е толкова мрачно и вали дъжд, а за студа да не говорим. Вчера било по същия начин, а аз бъх във Варна по пуловер и едно слънце беше пекнало... супер временце, а тук при нас е сякаш друга България. Май ще трябва да си хода наобад - да взема храната, че днес Кокито и баба му не ще могат да излязат.
Хора много се измъчихте с  тези ясли - направо не знам какво ще правя напролет и аз, но все ми се струва, че Коко лесно ще се адаптира, той само си търси компания за игра... дано и тогава да е така.

# 44
Данче, мнението ми е, както и при Януш! Може би сега не е най-подходящият момент. И Ники и Иван усещат идването на "конкуренцията" и опасността да се почувстват изоставени е много по-голяма, отколкото при други обстоятелства. Може да го приемат, като послание, че ви пречат и искате да се отървете от тях!  Confused
Дано наистина скоро се наредят нещата!  Hug
Майски, надявам се, че Милинка вече се оправя! Hug

Общи условия

Активация на акаунт