"Дневникът 53" - да отслабнем всички заедно

• 11 860
  • 378
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро и от мен  Hug

jedira, мерси за кафенцето, мила, страхотно е   bouquet А не знам къде си видяла, че почти съм стигнала целта си /ако е в табличката, тя не е актуална  Whistling/ За жалост напоследък само се отдалечавах от нея. Сега се надявам да съм се взела в ръце  Praynig Остават ми цели 5 кг  ooooh!

На теб бързо да ти минава главицата  Hug и вижам от лентичката вече първите резултатииии, БРАВОООО  Hug Hug Hug  bouquet

Аз от вчера съм в МЦ. Този месец ми подрани бая  Rolling Eyes Сега ми е едно свито на корема, ама дано само не ми дойде вълчия апетит за сладко, че не знам, тъкмо се бях озаптила  Tired

Хубав уикенд на всички и РЕЖИМЕН, моля ви  Praynig  Wink   bouquet

# 91
Здравейте момичета! Hug много сте изписали,а и новата темичка е много готина.Засега няма минусчета ,но не се предавам! Peace

# 92
здравейте режимки!
Записвам -1кг. И аз като jedira съм на житен режим и се чувствам добре, дори още нямам главоболие и другите подобни гадости.
Стискам ви палци и вие да отчетете минуси в края на седмицата.
 Hug   Hug  Hug

# 93
Здравейте дами,да се запиша и аз.Сравнително нова съм във форума и в темата.Мама с големи амбиции съм ама мотивацията малко ми куца,от днес съм решила да се избавя от едни 20 кг и се надявам тук да се мотивирам и да отслабвам заедно с вас Flutter,желая успех на всички отслабващи мацки

# 94
хелоуу
 Hug
Наминавам да ви видя как сте  Grinning
Днес ще карам вело-то, с храната съм Ок, пийвам и чай Wink
Пожелавам ви успешен ден Heart Eyes

# 95
  • Cacao Land
И аз минавам набързо да ви видя какво си правите Hug Аз съм що-годе режимна, но вчера пих едно вино, което явно не беше хубаво, та цяла нощ не спах от главоболие, та още не ми е добре Confused
Не съм се теглила от много време, но смятам да го направя следващата събота, но само ако успея да събера сили, че не ми се мре ooooh! Laughing

На новите момичета- добре дошли  bouquet Липсвате ми всички  bouquet

# 96
Здравейте момичета,

не се чувствам добре  Sad и идвам да ви гушна силно  Hug

# 97
миранди  Hug
шоколадче дано ти мине  Hug
викс, dilekceto добре дошли!   bouquet
жедира дано мине главоболието, от пречистването е  Peace
тикве ти сега на какъв режим си  Hug успех и леко учене  Heart Eyes
little_mermaid как мога да ти пиша на кратко името   bouquet  newsm78
double hot успех с житото Hug
лиде, росченка и всички останали  Hug

Аз с 300 зора изкарах на 5та от 8 степени вело-то 25 мин 230 ккал  newsm39 утре спорта се очертава шопинг 4470

# 98
Ох, аз пак набързо, ама този път излизам. Ще ходим някъде на диско  Party

Чета ви от до, ама няма време за писания  ooooh!

Отчитам режимен ден и днес  Peace

♥ iguanka ♥, на мой си измислен. Нищо определено  Mr. Green До момента върви след МЦ ще отчитам резултати  Peace

Миранди  Hug

Лека вечер, сладурки!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 99
  • София
Здравейте, милички! Hug

Чак сега сядам на компютъра. Нямам нещо нова да споделя - и днес не съм режимна, но от понеделник - няма мърдане  Peace

Миранди, много  Hug Heart Eyes

Тикве, Hug завид за диското LaughingВесело изкарване  Hug

Иле Hug тоя спорт дето ще го праИш утре най-го обичам, но от него ми отслабва само портфейла hahaha Дано си купиш най-хубавите неща Peace

Шоки, Жени Hug бързо да ви минава главоболието Heart Eyes

Ая, Дабъл хот, Росченка, Петинка, Викс, Скорпи, Дидичева, Каприсче, Мирама и всички, които съм пропуснала Hug Hug Hug

dilekceto   welcome добре дошла и успех  Peace

Приятна вечер на всички! Kissing Heart

# 100
Додър вечер! влизам само да отчета пълна режимност днес, за разлика от предходните дни Simple Smile
Лека нощ и много прегръдки! Hug

# 101
Здравейте момичета,

Днес е неделя и всеки може да си позволи по 1 нарушение.. та да ви почерпя за рождения ми ден

успешен ден Heart Eyes

# 102
Ая честит празник-поздравявам те с това http://bgflash.com/flash/1003  Hug  Heart Eyes

# 103
Ая честит празник-поздравявам те с това http://bgflash.com/flash/1003  Hug  Heart Eyes

много ти благодаря  Hug картичката много ми хареса  Flutter

# 104
  • София
Ая  Hug, честит рожден ден ! Много здраве, щастие, късмет, любов за теб и всички покрай теб, ПЕРФЕКТНА ФИГУРА и да си все такава чаровница!

Общи условия

Активация на акаунт