"Дневникът 53" - да отслабнем всички заедно

• 11 854
  • 378
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Здравейте, милички! Hug

И аз съм на линия - с малко понатежала глава Embarassed, но още някое кафенце и ще ми мине  Mr. Green

Благодаря ви за пожеланията за мъжа ми,   bouquet
вчера добре си изпразнувахме, хапването ми беше що-годе годно като за диета / с изключение на малко торта/, но за сметка на това пиенето ми не беше много диетично  Crazy ooooh!

Днес по обясними причини кантарчето е под карантина Mr. Green
А от утре скачам отново в стройните диетични редици  Peace, че за коледа не искам и аз да съм прасето  Joy Joy Joy

Успешен и минусов ден на всички! Hug

# 331
Ей ме на и мен, бързо се присъединявам към кафепиенето  Heart Eyes

Вчера бях режимна, само дето изядох многоооо мандарини  Embarassed Днес не съм се мерила....още  Laughing ама май ще пропусна  Peace

Хубав ден, садурки   bouquet

Може пак да се включа по някое време  Hug

# 332
  • Cacao Land
Хай Hug Аз твърдо реших да не се тегля повече за тази година, че от мисли за кантар и само психясвам. Освен това хич не съм режимна през уикендите, а през седмицата съм си пич и половина като хранене и като тренировки. Слаби са ми ангелите вече, еййй Tired

Обичам вА  bouquet

П.С. Добре дошли на новите момичета, много хъс и успех ви пожелавам!!

Последна редакция: нд, 30 ное 2008, 13:54 от Chocolata

# 333
Chocolata гледам от лентичката ти, че гониш 45кг. Ако не е много нахално, можеш ли да ми кажеш колко си висока, защото ми изглеждат прекалено малко..... newsm78  bouquet

# 334
  • Cacao Land
Chocolata гледам от лентичката ти, че гониш 45кг. Ако не е много нахално, можеш ли да ми кажеш колко си висока, защото ми изглеждат прекалено малко..... newsm78  bouquet

Сега съм малко над лентичката, къмто 50кила, ама не ми се сменя Blush Висока съм към 158см, миньон. В албума на 'Дневникът' има мои снимки, на лични мога да ти дам парола да ги видиш, за да се убедиш, че не ми 'стоят' прекалено малко  bouquet

# 335
Chocolata , не се притеснявай изобщо... всеки сам си преценя колко кг би желал да е и те как му седят...аз само попитах, защото ми стана любопитно. Дано само бързо постигнеш целта си Hug  bouquet

# 336
Хай Hug Аз твърдо реших да не се тегля повече за тази година, че от мисли за кантар и само психясвам. Освен това хич не съм режимна през уикендите, а през седмицата съм си пич и половина като хранене и като тренировки. Слаби са ми ангелите вече, еййй Tired

пф вече и аз се чудя дали да се тегля,че с тоя електроенен кантар уж съм отслабнала като пия вода и пак ме показва примерно 500 грама отгоре и така нагоре надолу играе,сигурно е добре 2 седмици хич да не се тегля,защото и аз съм като тебе през седмицата желязна а на уикенда се разплувам,ама ти поне си свалила 8 кг а аз само 2 Sad

# 337
  • София
sissleyy Hug не се ядосвай - ще ги свалиш тези кг, ами нормално е като пиеш вода и да те показва повече - аз едно кафе ако изпия и съм с 200 гр отгоре, освен това теглото варира по различни причини , а не само от качване на кг - напоследък установявам, че сутрешното ми тегло е по-голямо от обедното/предполагам че задържам водичка/  - но при положение, че съм била до обяд на чай и 1 плод например, ако съм яла нещо повече - на обяд тежа повече. Така че най-добре си избери да се мериш сутрин на гладно след 00 и ако се мериш веднъж седмично ще е по-добре, а най-добре още по-рядко. Peace

# 338
sissleyy Hug не се ядосвай - ще ги свалиш тези кг, ами нормално е като пиеш вода и да те показва повече - аз едно кафе ако изпия и съм с 200 гр отгоре, освен това теглото варира по различни причини , а не само от качване на кг - напоследък установявам, че сутрешното ми тегло е по-голямо от обедното/предполагам че задържам водичка/  - но при положение, че съм била до обяд на чай и 1 плод например, ако съм яла нещо повече - на обяд тежа повече. Така че най-добре си избери да се мериш сутрин на гладно след 00 и ако се мериш веднъж седмично ще е по-добре, а най-добре още по-рядко. Peace

и аз така мисля,че е добре веднъж седмично,иначе всеки ден като се тегля се разочаровам сякаш хубаво е другата седмица да се претегля кам края поне още 2-3 килца са съм свалила,че и аз да усетя щастие от усилията,които полагам Flutter

# 339
  • Cacao Land
И преди съм го казвала- смятам, че тегленето всеки ден е безумно глупаво Shocked Телата ни не са абсолютна величина Naughty Максимум веднъж на 1 седмица, освен ако не ви харесва да си броите грамчетата ooooh!

С най-добри чувства Hug

# 340
  • София
Шоки, Hug напъно съм съгласна с теб за меренето smile3521, само дето при мен това е мисия невъзможна  smile3506- обичам си го тоз проклет кантар/макар той рядко да ми отвръща на чуствата Wink/ и му се яхам всеки ден , че и по-често  rotfImbo rotfImbo Напоследък имам напредък - поразредих срещите - дори и успявам понякога няколко дни да му устоя  Mr. Green
А грамчетата като златни прашинки си ги кътам и им се радвам newsm62

# 341
  • Cacao Land
лиде, на теб ти е простено Heart Eyes

# 342
Милички, милички...
много ми, липсвахте Crazy
но с приказчици ще се включа чак утре...
сега само минавам да не ме забравите съвсем и да поздравя новите момичета с едно "ДОБРЕ ДОШЛИ И УСПЕХ..'"  bouquet Hug

# 343
Здравейте и от мен!
Днес половината ден обикалях магазините, но не си купих нищо-харесах си някои неща (предимно жилетчици и блузки, мн. красиви) , но си търсих по-скоро панталон/дънки и ботуши и така си и останах с празни ръце Crazy ама няма да се откажа. Трябва да планирам пак излизане.
С хапването - съм горе долу (тъй като хапнах малко бисквити с овес. ядки на Ревю ) Grinning а сега пия вода.  Mr. Green
От 1-ви декември ни почват контролните  ooooh!
На всички хубава вечер Hug

# 344
Шоки, Hug напъно съм съгласна с теб за меренето smile3521, само дето при мен това е мисия невъзможна  smile3506- обичам си го тоз проклет кантар/макар той рядко да ми отвръща на чуствата Wink/ и му се яхам всеки ден , че и по-често  rotfImbo rotfImbo Напоследък имам напредък - поразредих срещите - дори и успявам понякога няколко дни да му устоя  Mr. Green
А грамчетата като златни прашинки си ги кътам и им се радвам newsm62

хах и аз така си ги кътам ама вече трябва да устоя на тоя кантар,най е хубаво като нямаш кантар и се претегляш в някоя приятелка в месеца веднъж и се радваш много Flutter

Общи условия

Активация на акаунт