НЕ КУПУВАЙТЕ МЕБЕЛИ ОТ МАГАЗИНИ "ВЕНЕРА"
Такава свинщина забъркаха, че от 2 дена не мога да се успокоя. На 1.09 си поръчахме цялото, подчертавам цялото, обзавеждане за жилището от тях (кухня, спалня, дневна, трапезария). Мебелите пристигнаха, ние не бяхме готови, но все пак си ги взехме, за да не заемат място на хората в склада. От ноември месец насам ги врънкаме да си досвършат работата и да монтират проклетата кухня (което си е включено в цената). Вчера ме застреляха с новината, че най-рано може да стане след Нова година, а в началото на декември бяхме запланувани за края (между празниците), а може и по-рано, ако някой се откаже.

Мисля, че е крайно време да спре да се толерира подобно отношение към клиентите. Лично аз ще се постарая колкото се може повече хора да разберат за унизителното им поведение - да се МОЛЯ да си свършат работата и да се чувствам виновна за това, че датата, която те са си определили преди 2 месеца не ми е била удобна. Жалко, че там работят и свестни хора като дизайнерката им Марина, защото от такава фирмена политика те също страдат. Единственото хубаво е, че не поръчахме мебели и за другите ни 2 стаи, както планирахме. Пак казвам: ще направя всичко възможно всички мои приятели и познати да добият моите впечатления за тази фирма и да ги предпазя от грешката да похарчат и 1 лев там!