На есента се радват нашите деца -Велико Търново и региона

• 14 238
  • 257
  •   1
Отговори
# 225
Мили мами,

НЕ КУПУВАЙТЕ МЕБЕЛИ ОТ МАГАЗИНИ "ВЕНЕРА"

Такава свинщина забъркаха, че от 2 дена не мога да се успокоя. На 1.09 си поръчахме цялото, подчертавам цялото, обзавеждане за жилището от тях (кухня, спалня, дневна, трапезария). Мебелите пристигнаха, ние не бяхме готови, но все пак си ги взехме, за да не заемат място на хората в склада. От ноември месец насам ги врънкаме да си досвършат работата и да монтират проклетата кухня (което си е включено в цената). Вчера ме застреляха с новината, че най-рано може да стане след Нова година, а в началото на декември бяхме запланувани за края (между празниците), а може и по-рано, ако някой се откаже.  #Crazy  Управителката им, видите ли, нещо ни била нарочила и умишлено ни изтикала най-накрая на графика  bash   Нямам обяснение просто - платихме всичко кеш и в сроковете, които са упоменали. Да не говорим, че става въпрос за една изключително солидна сума от почти 19 хил. лева  af

Мисля, че е крайно време да спре да се толерира подобно отношение към клиентите. Лично аз ще се постарая колкото се може повече хора да разберат за унизителното им поведение - да се МОЛЯ да си свършат работата и да се чувствам виновна за това, че датата, която те са си определили преди 2 месеца не ми е била удобна. Жалко, че там работят и свестни хора като дизайнерката им Марина, защото от такава фирмена политика те също страдат. Единственото хубаво е, че не поръчахме мебели и за другите ни 2 стаи, както планирахме. Пак казвам: ще направя всичко възможно всички мои приятели и познати да добият моите впечатления за тази фирма и да ги предпазя от грешката да похарчат и 1 лев там!

# 226
Мартеничка разбирам те мила.Ние също пролетта си купихме маса и столове за кухнята.Айде масата добре ама столовете овити със скреч фолио. #CrazyКато попитахме да ги развием да ги видим отговора беше''Е какво ще им гледате,нали видяхте модела''.Като се прибрахме вкъщи какво да ти кажа:като седниш може и да паднеш.Изобщо не бяха захванати добре.Добре че мъжът ми е дърводелец та ги постегна малко.Иначе са столове за 150 лв бройката.

# 227
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Мартеничка, иди до офиса на в-к Борба,пиши до всички телевизии за които се сетиш+ евроком,местната кабелна ще ти се обадят,остави навсякъде телефон за връзка,недей само между приятелки ,ами дай голяма гласност на тая свинщина,при това сте платили всичко предварително...вместо да сте с предимство и т.н.....а и е срамота да тормозят една жена в напреднала бременност  #Cussing out Успех!

# 228
боже,какви са тея хора бе,ти им даваш пари а те те вземат за мезе,леле ужас,добре че се обади в темата,скоро и ние ще обзавеждаме,но определено няма да е там,Мартеничка вие за тези пари абсолютно всичко ли поръчахте като обзавеждане за една кухня,спалня,трапезария и дневна,за да придобия представа колко долу-горе ще ме щипне и мен като сума  #Crazy  и в крайна сметка ще ти сглобят кухнята чак след НГ така ли ?  newsm78 излиза че по празниците ще хапвате само готова храна както и в пластмасови прибори,мале какви хора живеем в БГ бе,възмутена съм от отношението на доста хора,ако това се беше случило при нас,сигурно баща ми щеше да застреля някой от магазина им,не се ядосвай Мартеничка че не е добре за бебчо,всичко ще се оправи,бъдете по нагли и ако трябва всеки ден звънете в магазина да питате дали се е освободил някой час за вас Simple Smile така ще намерят време по-рано да ви сглобят кухненското  chef

# 229
Мартеничка,нали си чувала за Комисия на потребителите,ако искаш телефон ще ти дам,направо ще ги разпърцат тия от Венера #Cussing out

# 230
Мартеничка -обади се на телефон на потребителите в Търново е  - 62-41-94
а горещия телефон на потребителя е 070011122
нищо не се бърка да се обадиш
УСПЕХ

# 231
Мартеничка,съчувствам ти,скоро идва бебето,а вие още не сте готови ooooh!ужасна история-не оставяй да им се размине #2gunfire
Котенца подаряват в зоомагазина на ул. Полтава Simple Smile

# 232
Котенца подаряват в зоомагазина на ул. Полтава Simple Smile

За там не се сетих. Мерси!

# 233
моля Peace
а ето една история,която стопля сърцето повече от грееното вино,което продават пред Общината Peace
http://www.borbabg.com/1.htm

честно казано,и ние със съпругът ми сме си мислели да вземем детенце за Коледа или почивните дни,дори да не са празници,но откакто работя в тази сфера,разбрах колко затруднено от бюрокрацията,е случването на добо в страната ни ooooh!

# 234
Ей, Деси къде се загуби? Доста време те нямаше.

# 235
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Тия хора много са изстрадали и това момиченце сега ще внесе много слънце и смисъл на живота им!
Вземането на дете по Коледа и по празниците е сложно,защото освен юридическите подробностти с отговорността за здравето и живота на детето, идва и другото-как ще се почувства това дете като види и другата странана живот,ще може ли да се поддържа постоянна връзка с това детенце,защото неможе само за Коледа,трябва да се установи трайно взаимоотношение за да не се получи пък озлобление у това дете , защо то неможе така да живее и защо само веднъж е взето...ей такива едни много и сложни нещица ме хвърлят в дълбок размисъл!
Утре в Борба ще има пак статия с мен  Embarassed какво бих сазала за себе си,човек като всички останали,който не би свършил нищо без своите приятелки и съмишленички!

# 236
Дидке,ще дойда обезателно да си купя нещичко от тези красоти,в коя къщичка ще сте?

# 237
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Мартеничка, много неприятна ситуация  Whistling! Дано всичко има добър край и преди появата на бебчо да сте си уредили всичко! Между другото, май те мярнах в механа Калоян в сряда по обяд  Wink.

# 238
Добро утро Simple Smile

Мартеничка, не се ядосвай...Това ще мине и ще ти остане само горчивия вкус в устата. Сега е по-важно да си спокойна заради бебчо  Hug . Да не вземе да се ядоса бебока и да тръгне да излиза по-рано, за да им разкаже играта на тия дървояди  Mr. Green
Междудругото имала съм си работа ( де служебно, де лично ) с доста мебелни фирми и мога да кажа, че всичките са един дол дренки  ooooh! . Но ти си търси правата! Все пак става въпрос за 19 хил  Shocked , а не за 190 лв ....

Абе някой знае ли нещо за Тедка ??? Изгуби се от погледа ми , а и като ходих до офиса й нея я нямаше??

Днес ще водя една бъдеща мама на лекциите в сладкарница Неделя  Party Вече нали съм стара кучка  Mr. Green предавам опит и знания на следващите  bowuu 

И на последно място да ви кажа, че претърпях лека операцийка ( развих мастит 6 месеца след като спрях да кърмя  #Crazy ) и искам да ви похваля доктор Маслянков от Онкологията! Никога досега не бях срещала такова внимание и учтивост в болнично заведение  Peace

Ами това е...Желая ви хубав, усмихнат, спокоен и топъл ден   bouquet

# 239
ааааа, и да вметна - няма ли да пускаме нова тема  newsm78 Аз хич не знам как става и не ми се иска да се излагам  Mr. Green , тъй че мамите с опит  Praynig . Че вече ни е време   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт