На есента се радват нашите деца -Велико Търново и региона

• 14 190
  • 257
  •   1
Отговори
# 240
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
vicu     Още незнам в коя къщичка ще сме,но ще се личи,защото ще има надпис на ДБМ

# 241
Ей, Деси къде се загуби? Доста време те нямаше.

ами тук съм,но само ядове тези дни и не исках да се оплаквам,та затова не съм писала-става въпрос за новото начинание,с което се бях захванала:поради несериозното отношение на т.нар. ми работодатели,идеята пропадна Sad
а вие с пианото какво направихте?

# 242
Ей, Деси къде се загуби? Доста време те нямаше.

ами тук съм,но само ядове тези дни и не исках да се оплаквам,та затова не съм писала-става въпрос за новото начинание,с което се бях захванала:поради несериозното отношение на т.нар. ми работодатели,идеята пропадна Sad
а вие с пианото какво направихте?
Ееее, сериозно ли? Много лошо. Как все се намира нещо да провали добрите идеи. Confused

Уроци по пиано намерихме в Младежкия дом.

# 243
Рolinita, много се радвам, че всичко при теб е минало нормално. Дано вече не ти се случват подобни гадости.

Мартеничка, много неприятно се е получило при вас. Ако тръгна някога да си купувам мебели, със сигурност няма да е от въпросната фирма. Аз имах преди време проблем с поставянето на ламиниран паркет от една софийска фирма. Накрая  го поставиха в срок, но два дни звънях постоянно на когото се сетя, по скоро на когото успях да намеря номера в нет-а- шефове, майстори и т.н. Да не ти казвам на края каква сметка за телефон платих ooooh! Но при нас нямаше друг начин, защото бях вече в деветия месец и хич не ми се искаше да имам новородено бебе и майстори вкъщи.

# 244
Здравейте,момичета Simple SmileДа ви се представя-леля ви Димана от Горна.Успешен и усмихнат ден на всички Heart Eyes

# 245
reme, благодаря  Hug  дано на никого не му се случва, че беше доста гадничко....

добре. приели са майчинството да е 12 месеца...чудесно. ами нас хваща ли ни  newsm78 . Искам да ни хваща....кажете че ни хващааааа....не искам на работаааа  Rolling Eyes

Момичета, какво да правя? На 15.01. се връщам на работа. Сега съм търговски представител, а шефа ми предложи да ме направят Мърчандайзинг мениджър. Не ми каза каква ще е заплатата , ама се съмнявам да е под 1000 лв....Лошото е, че ще отговарям за Търново и Пловдив ( от Шумен, та чак до Велинград  )  #Crazy А аз не съм карала от година и половина....Не знам какво да правя...С тая ипотека - добре е дошло...Ама да не взема да се убия по пътищата...Само като си представям Шипка и отсега ми прилошава....
Искам вашето мнение като странични хора, за да мога да претегля нещата ....Хич не знам какво да правя.... Tired

Hug  Hug

# 246
Поли,ще те хване удълженото майчинство-поне когато го удължиха от 135 на 315 дни,хвана тези,които бяха в заварено положение.просто си спомням,че една моя приятелка подаваше някаква допълнителна молба Peace
за работата не знам какво да те посъветвам,освен да почваш да тренираш шофирането-моята братовчедка така направи,преди да почне работа като медицински представител в София:с неин приятел,на който има доверие цял месец обикаляха Търново с колата на баща и.пък и не се шашкай толкова!както казва сестра ми:като седнеш зад волана и знаеш,че разчиташ изцяло на себе си,ще се оправиш по-добре,отколкото си очаквала Praynig

# 247
Сама ли ще пътуваш, поне в началото е добре да си с някой newsm78
Наистина какво става с Тедка, аз не съм я виждала от доооста време newsm78
Май е време за нова темичка, ще ни щракнат катинарчето Wink

# 248

Утре в Борба ще има пак статия с мен  Embarassed какво бих сазала за себе си,човек като всички останали,който не би свършил нищо без своите приятелки и съмишленички!
да не би да става дума за това Wink

http://www.borbabg.com/1.htm

# 249
благодаря момичета  Hug
аз и преди да ме направят търгвоски представител ставах сутрин в 5ч и обикалях Търново, за да превъзмогна страха от шофирането  Mr. Green . ама като се сетя как се губех всеки път като ида в ТЪрговище беше голям резил  Rolling Eyes
ама наистина пък ако ми предложат висоооока заплата ( от рода на 1300  Blush  за по-малко няма да се навия  Mr. Green ), може и да се съглася. То не е само как аз шофирам, ами и тоя срещу мене на колко ракии е .....ама както се казва, ако ми е писано да се давя, няма да се беся я....  Whistling

А иначе мисля да накарам тати да си пусне отпуска ( моя баща, не на  детето ) и да пътува с мен поне първия месец.....пък после и сам войнът е войн  motor

Дидка, възхищавам ти се  Hug . Друго няма да казвам, просто е излишно.   bouquet   bouquet

# 250
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
vicu Диманче, утре да ни се обадиш!
polinita честито повишение! Ще се справиш с шофирането не се бой! Лошото е, че по пътя и да си внимателен ...другите не са !Братовчедка ми вече две години всеки ден кара от Добрич до Варна за лекарства и после пак до Добрич и разнася стоката из аптеките, и тя се притесняваше , но с времето много задобря на волана и не и пука  Hug Пък като се притесняваш толкова вземи  си направи една застраховка при мене...за зло за добро..сериозно го предлагам...ще си заделиш някой лев така!Хем и повод да се видим!
 ooooh! а за статията...така с тия 7 деца е много шокиращо на пръв прочит, само дето са неговите,моите и нашите.... Joy Някои неща не са предадени точно така както съм казала , но нищо,написаното е написано, журналистката е много добронамерена,иска да пише за обикновените хора,вършещи добрини,иска да говори и с още момичета от нашите...кой иска?

# 251
Дидка, купих си вестника специално заради статията  Hug Трябва да се чува повече за такива хора като теб Heart Eyes. Аз български вестници спрях отдавна да купувам, защото ми писна да чета само лоши новини  Confused
Полинита, снощи по новините казаха, че новия закон важи и за майките в заварено положение  Grinning. Така че ще имаш още малко почивка преди започване на работа. Аз пък много обичам да шофирам  newsm01 и пътувам съответно  Grinning, но разбира се ако е всеки ден идва малко в повече. Но заплатата е добра за тукашните стандарти, така че ще ти бъде добър стимул  Wink. А Шипка е кошмар наистина Rolling Eyes
Следобед ще пътувам до Търговище и Шумен за първи път и си нямам идея за пътя - дано се оправя  Sunglasses
Деси, Пепи, дай те ми идея за хубав, но не скъп хотел във Виена. Имаме билети за Австрия (1 седмица) и Франция (20 дена) - с Тарик ще си направим едно априлско пътешествие  newsm52. Най-вероятно ще отседнем в Салзбург, но ми се иска поне за ден, два да се помоткаме из столицата.  Аз ще проверя за идеи и във форума за почивки, но ще се радвам ако и вие ми дадете някакви идеи  Hug
Пепи, онзи ден ти пуснах каквото трябваше.
Вярка, как е Викито?
Сиска, по-добре ли се чувстваш вече? Работиш ли още? Лека бременност до края  Hug
Мартеничка, благодаря ти за това, че ни предупреди за перипетиите си с тази фирма  Hug Моя приятелка се беше насочила точно към тях за кухненско обзавеждане, но като прочетох твоята история, веднага и се обадих. Така че и тя ти благодари! Кой знае в какъв филм щяха да я набутат и нея  Rolling Eyes. А със собственик няма ли как да се свържеш за да се оплачеш?
Лек ден, момичета и приятен уикенд!

# 252
Добро утро, момичета Simple Smile

Благодаря за "надъхването". Определено имам нужда, защото въпреки че се противя, вътрешно усещам че май ще приема само заради парите....
*Iman*, да ти кажа, че пътя беше хубав миналата година - даже тъкмо го оправиха - и до Търговище и до Шумен. ТАка че няма да имаш проблеми. ДОбре че няма и сняг  Peace И аз обичам да шофирам, но за удоволствие.

Дидка, това със застраховката вече съм го направила, щото от банката ми искат заради ипотеката. Отделно фирмата ми прави застраховка - просто са длъжни.

Еххх, как ми се ходи и на мен в чужбинско....Аз много искам да посетя Ирландия или Шотландия- въпреки че не са от най-топлите дестинации...Но са ми мечта. Сега като почна да вземам кинтите ще ида  Mr. Green

За майчинството не съм сигурна че ме хваща, защото казаха "Майките родили през последните месеци..." Така че може да се вземат под внимание само от август/септември насам....Абе, ще пиша на НОИ и ще ви кажа какво са ми отговорили  Peace

Хайде ние отиваме да папаме попара.....и да дивеем....Вече се пуска самичък да ходи и като го натисне гравитацията се чуди как може да е толкова твърда земята  hahaha

хубав ден    bouquet

# 253
Новия закон за майчинството хваща всички,които са още на болнични,така че polinita наистина ако искаш можеш да си починеш още малко Laughing ,макар че заплатата която ти предлагат наистина звучи много добре - и за екскурзийка ще остане  Mr. Green И аз трябва вече да се ориентирам към бъдеще работно място,че малчо тръгва на ясла от февруари Crazyа ми е толкова хубаво у дома Blush

# 254
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Новия закон за майчинството хваща всички,които са още на болнични,така че polinita наистина ако искаш можеш да си починеш още малко Laughing ,макар че заплатата която ти предлагат наистина звучи много добре - и за екскурзийка ще остане  Mr. Green И аз трябва вече да се ориентирам към бъдеще работно място,че малчо тръгва на ясла от февруари Crazyа ми е толкова хубаво у дома Blush
В болничен или в отпуск по майчинство? Има разлика  Peace.

Веси, получих парите. Мисля, че в понеделник ще пристигнат нещата, тази нощ са влезли в Румъния.

За Виена - ние ходихме с предварителна организация от фирмата на мъжа ми. Хотелчето беше в покрайнини, на много тихо и спокойно място и до центъра се стигаше за 10 минути. Ето го:
http://www.urlaub-anbieter.com/Pension-Ribisch-Wien.htm

Общи условия

Активация на акаунт