Зима иде тра-ла-ла, августинчето си пада по снега :)

• 14 706
  • 314
  •   1
Отговори
# 165
  • София
И сестра ми разказваше това за Рим - че било ужасно мръсно и воняло на урина  Sick , въпреки че миели редовно. Просто някои хора много обичали да вършат естествените си нужди насред улицата, даже послед бял ден видели един мъж да го прави между две коли. Ми, че то като в БГ  Mr. Green

# 166
  • Бургас
Добро утро!
Кафенце?

И лека закусчица

# 167
  • Бургас
Мацки,сега като ви чета за земетресението и направо изтръпвам.Голям ужас е било.Лично аз умирам от страх от такива неща.
Мама Галя,нещо ми се губи от поглед........
newsm78

# 168
Леле, Ира, каква закуска си спретнала, ще се възползвам за обяд Wink
И аз си мислех за МамаГаля newsm78
Къде сте всички? Уж е студено навън, а ви няма никакви Thinking

# 169
  • София
Привет!
Ира, мерси за закуската и кафето!  Hug И аз се чудех къде е мама Галя, Нана нещо каза по въпроса, ама не разбрах  Blush
Ох, аз си имам абсолютно бебе - нялколко нощи вече се буди през 3часа през нощта и иска мляко  Shocked Rolling Eyes ooooh! Направо... не знам вече... Има ли други, дето още пият АМ нощно време? То май и кърмените спряха да се будят, ние сме тежък случай.  Tired
Къде сте всички? Навън?  newsm78 Я, ти и Албена писала същото  Laughing

# 170
Аз съм вкъщи пред компа с кафе от сутринта и лентяйствам Crazy Наслаждавам се на  почвен ден.Дари е на ясла след цяла седмица отсъствие , и аз се възползвам максимално.Къащата е с краката нагоре, ама не ми дреме Sunglasses
ЕЛфче, Дари никога не се е будила нощем за каквото и да било, ама от няколко  дни  към 6 ч скимти за ...мляко Shocked
 Тая сутрин се  събудих от хлипане, и докато ида да я успокоя и се разберем за какво аджеба  плаче...то какво се оказа.... ooooh!

# 171
  • София
Уф  ooooh! То при нас ако беше в 6ч направо щеше да е добре - като заспи към 0ч, в 2ч се буди и иска Ам, после в 5-6ч пак  Shocked ooooh! Tired

# 172
  • софия
взех преди малко джуджето от ясла и ми обясниха,че имам много спокойно и кротко дете  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy!
тази на найа на каква се прави  Thinking..не знам  Laughing
и в момента в който си я взех и се започна едно киселеене  ooooh!....
елфче,ние всяка вечер преди заспиване си пием 240мл.ам.
само,че вече сме на нан-ха  Tired.понякога и следобяд пие ам.изобщо найа е винаги готова,за тази гадост  Rolling Eyes...
и аз тези дни се сетих,за мама галя.дано е о.к
в джъмбо вече са пуснали коледната украса и какви неща има  Crazy.на мн прилични цени.
миленка,не съм ходила аз до икеа-та.поръчах си го на хората в които го видях и те ми го донесоха.аз не съм ходила в нито една икеа.нали другата година,ще има най-после и в бг. Party

# 173
  • София
Мама Галя е добре. Просто първо се беше заиграла на някаква стратегия, а после беше в период на неписане. Като излезе от дупката ще се появи  Wink

# 174
Елфче, не е само Ивчо. Деница също понякога се буди и задължително си иска мляко /пие Нестле 2+/, само че към 5-6 часа или по-късно Peace Никога не й отказвам, защото надава вой. Тя с мляко си дояжда понякога, а също така и преди следобедния сън пие понякога.
Ама че го написах, пък и с повторения ooooh! исках с това да кажа, че не се случва всеки ден Peace
Дани, наистина може да имаш най-спокойното и послушно дете Hug Все пак обстановката й е нова, играчките също, децата в групата. За нея си е вид разнообразие Wink
Ние нали подготвяме /на приказки/ Деница за яслата. Снощи нещо се скарахме с баща й и тя ми казва "Мамо, хайде да ходим на детска градина, че тати много вика" Confused. Намерило си спасение детето. Поне е ентусиазирана Peace
Хайде, оставям ви, че отваме да спим Hug

# 175
  • София
Добра седмица на всички  Laughing

Нана - ти си като комета - кога отиде до Виена, кога се върна Grinning  Поне си се заредила  с коледно настроение.

Дани - браво на Найа. Аз имам едни наблюдения от Миташки - само майка си прави на луда калинка, когато реши, пред другите е света вода ненапита ( ее, и пред баща си също прави номера, ама с мен е най-зле) ....та може да сте от нашта кръвна група....

Миташки в последно време се е отворил на прясно мляко ( АМ го отказа този септември, иначе беше всяка вечер преди лягане 240 мл) - сега направо си взема кутията от хладилника, носи ми я и ми вика "СИПИ" - направо ми иде да го питам какво мезе иска ама айде... Joy

Аз пък земетресението не го усетих - бях уморена и в събота вечер в 10 ч. спях пред телевизора в хола. Вярна разстресе ме ама си мислех, че сънувам - чак на сутринта си спомних, че е било истина, когато мъжът ми ме попита дали съм го усетила ( той залагал на него да ме събуди  hahaha ама надеждите празни останали Joy)

# 176
  • Бургас
Само ние ли се отказахме от АМ толкова  рано?На 1г и 1 м.спря да го пие.Тя всъщност започна да го пие на 8 м,тъй като до тогава се кърмихме.

Елфче,не сте само вие.Има и по тежки случаи.Ние снощи например(тъй като през деня ядохме пица навън )и посред нощ към 2.30 ревнахме за"пица и айсянче"или в превод пица и айрянче.На което и казах - "Ей сега ставам да ти я замеся."Пихме малко айрян и стана работата.

# 177
Само ние ли се отказахме от АМ толкова  рано?На 1г и 1 м.спря да го пие.Тя всъщност започна да го пие на 8 м,тъй като до тогава се кърмихме.

Ира,не сте само вие,Даяна на 11 месеца отказа да пие АМ и оттогава е само на кисело мляко  (което обожава)  Laughing

# 178
  • София
Ох, да не се оплаквам значи - АМто поне по-лесно се прави от пицата  Laughing Е, щом не сме само ние малко се успокоих.  Embarassed Дали пък не трябва да му правя по повече вечер - че сега сме на 180мл  newsm78
Дани, браво на Найа!  Laughing Май има истина и в думите на Пух - само нас ни правят луди  newsm78
Мама Галя е добре. Просто първо се беше заиграла на някаква стратегия, а после беше в период на неписане. Като излезе от дупката ще се появи  Wink
О, значи това означавало, че искала да превземе света (ако правилно помня как го обясни Laughing) Надявам се дупката да не е по някаква причина свързана с нас, или извън нас, а просто да е загубила тренинг - знаем как е - като спреш да пишеш и те мързи.  Simple Smile

# 179
О, и аз правя айрян често, Деница също много го обича, както и к.мляко с лъжица, но това е през деня. А понеже сутринта питах Влади какво да им сготвя за вечеря и той поиска спагети, Деница едва си изяде супата на обяд, само повтаря, че иска "багети" /спагети/ Laughing А сега ще се къпя пред публика. Направих си маска на косата, но е време да я мия и моата щерка се е заредила на едно столче в банята. Ясно е, че тя ще е следващата под душа Wink

Общи условия

Активация на акаунт