Зима иде тра-ла-ла, августинчето си пада по снега :)

• 14 698
  • 314
  •   1
Отговори
# 180
 Леле тръпки ме побиват като гледам Милен Цветков #Crazy И мен така ме е страх от заметресения,а каква паника съм ooooh!

# 181
  • София
Добър вечер на всички ви. Току що се връщаме от Вита. Бяхме пак при Беличева. Утре сутрин ще го водя за рентгенова снимка. Иска да изключи пневмония, защото на слушалки не чува нищо, а кашлицата е налице, въпреки лекарствата. Надявам се да се отървем с малкия дявол.

Пух с коледно не точно, но поне видях, че не сме толкова зле, колкото си мислим, а и разгледах Шонбрун, та си напълних душата. Все си мисля как искам да съм живяла някога там  Wink

# 182
  • Бургас
Добро утро!
А бе какво става тук?Никаква активност.
Слагам кафето.

Нана,дано бързо Кало се оправи и да нямате повече подобни терзания.

# 183
  • София
Добрютро и от мен   food010

Нана дано Кало да няма пмневмония  Praynig , че миличкият много се измъчи с тези болести ( пък и вие покрай него).

Вярно, че нещо покрай студа всички се изпокриха и май зазимиха  Laughing  ( леле какво ще правим като почнат истинските студове).

При нас мъжът ми е болен, и аз пак почнах да давам на Миташки  витамин С и осилоскокцуим ( никога не знам как се пише това нещо). Засега двамата с него сме здрави, пък ще видим.

# 184
  • София
Добро утро.

Ире благодаря за кафето.

Ние сме готови и тръгваме за Вита да правим снимката. Силно се надявам да няма нищо, но Беличева не хареса кашлицата - то и аз не я харесвам - и това, че явно не се е повлияла от нищо, което му давах досега. На слушалка не се чува нищо, но тя каза, че за съжаление доста пневмонии не се чуват на слушалка и затова поиска рентген. Както и да е. Сега отиваме да видим какво ще излезе. Дано е малкият дявол.

# 185
  • гр.София
 Ира,мерси за кафето Hug
 Нана,ще чакаме добри новини за Калоян.

Пух,зазимили сме се  hahaha,да знаеш как бих заспала зимен сън.

Дано няма болни тази седмица.
 И Тони да не плаче в градината.

# 186
привет и от нас с Боян
честичко ви четем дори и двамата и Боян много се радва на снимките но от ежедневните неща все не остава време да попиша иначе както разбрах от тук добра дружина са за формили в нашата ясла  Simple Smile оттук защото при нас баща му го води а баба му го взима при мен театъра е неописуем
с Ади се видяхме на родителската среща и като старша в яслата каза че колектива на който сме попаднали е много добър което много ме успокой, че майчината фантазия е доста голяма като детето и попадне на непознато място.
Дани и нещата за Боян които казват оттам не са за вярване примерно че яде супа в къщи в момента в който се излъже да хапне плюе всичко и дори си бърши езика със салфетка, посяга да удря, лягането е  #Crazy гоним се четем приказки 1000000 пъти става че му се пишкало и т.н. а там всичко това правил хранил се спял бил много послушен. Иначе откакто ходи почна да ляга по рано вместо 11 към 9-9,30 да се заиграва повече сам в къщи.
Нана дано с Кало всичко е наред  Hug
успешен и весел ден на всички

# 187
  • гр.София
 Елвинг,чети-чети поста на Цветенце Simple Smile Да видиш Ивчо като тръгне на градина как ще тури у ред режима си,че и на майка си.

# 188
Здравейте!
cvetence и Сашко нещо започна да ми върти същите номера, като Боянчо с лягането. Леле, сноще направо ми скри шапката и се чудех, да го бия ли, да рева ли... Няма такова тръшкане, не искаше да си ляга и това е. Аз му събуя обувките, той си ги обуе и крещи и се кара. Пробвах с няколко шамара, стана по-лошо, пробвахме с добро и с говорене, нц. Накрая извадихме един шоколад и почнахме с уговорките, та с 300 зора даде да му облека пижамата и доброволно си влезе в леглото. К'во му стана на това дете   33uu
Нана, дано на Кало са му чисти гърдичките.  Peace И нашата пневмония не се чуваше на слушалка.
Да ви кажа за изложбата. Нашият красавец взе по една отлична оценка Exc1 и двата дни и много съм доволна  Laughing. Съдиите много го харесаха и казаха, че догодина със сигурност ще е медалист. На 29-ти в неделя ще го дават в предаването на Роси Кирилова по Канал1 от 9,45ч. Поне три минути го снимаха само него  Peace.
Днес съм почивка, отивам да готвя.  Grinning

# 189
  • София
Eто ме.

Слава богу снимката е чиста. Няма пневмония. Имало някакви разклонения там, заради които евентуално можело да се изпише АБ, но за момента Беличева се въздържа. Продължаваме с настоящите лекарства, като само ще сменим сиропа за кашлица и ако до събота не е поизчезнала кашлицата пак ще го водя. За сметка на това аз паднах в рентгена на дясното си коляно, ама така се стоварих, че събрах половината клиника.  hahaha Искаха да ме снимат да не съм счупила коляно, ама засега движа макар че много се поду и посиня. Както и да е ще мине.

# 190
Нана, хубаво че снимката е чиста, дано му мине на Кало кашлицата Praynig, а на тебе коляното Hug
Ади, честито , дано догодина се похвалиш с медал Hug Peace
Пух, и аз давам Оксцилококцинум на децата в сряда, а в неделя едни други топченца под езика, по препоръка на лекарката им Peace Да чукна на дърво, засега са здрави, даже и носовете не са им текли, дано продължат така Praynig Днес сложих на Деница шапка за първи път и тя не беше особено доволна. До някое време я носи, понеже има на нея Ягодов сладкиш, после реши, че не й трябва Confused А си беше студеничко навън. Как ще я караме, ако не свикне Thinking

# 191
  • Бургас
Нана,радвам се,че нямате пневмония.Дано бързо се оправите.

Албенче и ние не сме слагали шапка още.Днес реших за пореден път да и я сложа,но нц.
Ама ще продължавам с опитите,няма да се отказвам.

# 192
  • София
Здравейте  Hug
Включвам се с питане, става въпрос за детските градини и за предварителното записване, вярно, че има тема, ама е бая страници, а аз нямам време да чета. Как става това предварително записване  newsm78 , на мен не ми позволява да кандидатствам за друго освен за яслите  newsm78 Нещо съвсем се обърках, а и като не съм спала като хората от сума време и съвсем...

# 193
Аз пък даже не знам за предварителното записване, нещо съвсем изгубих нишката на въпросната тема newsm78 Може би Блан ще се включи, мисля тя следи темата.
Аз пък днес съм най-примерната майка и домакиня  Blush Сутринта правих палачинки на децата, сега съм сложила във фурната пържоли с топено сирене, даже и нещо като торта направих bowuu Пък и на децата не съм се карала много, явно съм се повредила Joy Е, още не съм пуснала прахосмукачката, но имам време докато се прибере другата половина от семейството.

# 194
  • гр.София
 Що да не се включа Simple Smile
 Елена,можеш да кандидатстваш предварително в ЦДГ ( в ОДЗ не можеш)-избери си една и ще видиш опцията да кандидатстваш за 1-ва група.
 Не се редиш на опашка, а само се регистрираш за тази градина,в един момент ще измислят критерии с точки,според сумата от които ще се подредим на опашката-едни отпред,други отзад...
 Засега е това.

Нана,дано това е окончателно-че няма пневмония.

Адрианска,браво на котето ви. Преди да имам деца ходех на тези изложби в Земята и хората.

Общи условия

Активация на акаунт