Зима иде тра-ла-ла, августинчето си пада по снега :)

• 14 670
  • 314
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Нищо им няма и на изродчетата и на кума. И слава богу  Peace Сега като си платят щетите се надяваме, че друг път ще внимават повече как карат.

# 31
Благодаря ви още веднъж за подкрепата bouquet Hug 
И аз истински се надявам, че следващата ми работа ще е по добра от бившата - макар да си я харесвах, но определено оакаха цялото ми добро мнение за тях накрая тия хора...не искам да се връщам назад....майната им! 
bubcheto15  Hug   

И много се радвам за темата, че ви харесва, но наистина можех да я направя още по добре ама бързах да я постна ...изобщо не скромнича tooth Mr. Green   Mr. Green

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 22:45 от val_stef

# 32
  • Sofia
Само запис! Валка  Hug
Искам да напиша много неща, но се надявам утре да успея, зящото днес бе един луд ден!

# 33
Добро утро.  Hug
Как сте днес? Тук е пекнало едно слънце и се надявам да не е много студено.
Вчера пак не съм разбрала че е празник и си изпрах прането.  Simple Smile  Честито на патерица на всички празнуващи.  bouquet

Нана дано всичко е наред с кума ти.  Praynig Настръхвам като чуя такива истории.

Аз съм седнала с второто кафе пред компютъра и след малко продължавам с задачите за деня.
Пожелавам ви лек ден и много усмивки. Hug

# 34
Здравейте, момичета.Аз и Дари бяхме болни, та затова не съм се разписвала.Все още  се долекуваме, но....сме занчително по-добре.Гледаме се вкъщи и - така...
Валка- темата е страхотна Peace

# 35
  • София
Свате бързо оздравяване  Hug

Да похваля чавето - вече не плаче сутрин. Сам влиза в яслата, даже чао казва. Много се надявам адаптацията му да е завършила успешно. Днес пак сложна схема имам за прибиране и водене, че и двамата сме на работа, та пак дядо му ще се включва.

# 36
  • София
Привет!
И много се радвам за темата, че ви харесва, но наистина можех да я направя още по добре ама бързах да я постна ...изобщо не скромнича tooth Mr. Green   Mr. Green
в това сме сигурни, обратното твърдение би било равно на обида  Wink Hug
Велмар, бързо да дооздравявате!  Praynig Peace
Браво на Кало! Хайде и Тони да свиква бързо!  Peace
Забравих да се похваля с появата на зъб номер 17  Crazy

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 12:10 от Elwing

# 37
Забравих да се похваля с появата на зъб номер 17  Crazy
Честит да ви е Hug
Всички изследвания на Деница са готови и днес ще ходим да си ги вземем. После ще отскочим до работата ми да видя колежките.  По този повод ще се повозим на трамвай, Деница много се радва  Grinning Очертава ни се разнообразен ден Peace.

# 38
Добър ден и от мен / че и рима има ....... Laughing/
val_stef и аз се присъединявам към хвалебствията за темичката - СТРАХООТНА Е
Нана наистина БРАВО на Кало /пу пу пу пу /Много се смях за малките лекенца,бабите и колите и т.н.Абсолютно си права ама много истинско и на място си го написала.Радвам се че се е разминало леко на кума ти .
velmar как сте ,кофти ,че и двете ви е повалило .Дано по бързичко се възстановите.
Elwing честит ви ЗЪБ НОМЕР 17-със здраве да си го носите  Laughing Laughing
Аз имам за черпене.  Wine Glass beerОт понеделник майка ми официално вече е на работа като детегледачка към СП.Който се интересува давам всякакво инфо относно ,документи,процедури и т.н.за сключване на договора,защото от там нататък и аз имам все още въпроси  newsm78.

# 39
  • гр.София

Добро утро!  Кеф ви кафе,кеф ви чай- Само да си добавите доброто настроение Simple Smile

София ми е на път към разболяване и да видим докъде ще я докара.

Елиона,щеше нещо да разказваш.

Много сте писали,но едно ще коментирам-искам и в Париж, и във Виена, ПЪК Grinning Благородно завиждам на пътуващите.

А,да, и още нещо искам-да пуснат най-сетне парното!! ( Моля ви, не започвайте коментари против него. При нас излиза евтино и топло. )

# 40
  • София
Добро утро!

Блан мерси за кафето  Hug

Днес направо повтарям твоя пост - Кало също се опитва да се разболява. Днес ще стои вкъщи с татко си, а следобяд на лекар.
И аз искам парнооооооооо. Обичам си Топлофикацияяяя  Mr. Green Не мога без постоянно течаща топла вода и парно.  Naughty Така че напълно се солидаризирам с теб  Mr. Green

Понеже се оказа, че трябва да сложа в раницата за Виена половин футболен отбор другарки, ще се намери още някоя място и за теб  Wink

# 41
Благодарско за кафенцето Бланкче  Heart Eyes  bouquet

Ние си имаме пък парно от три дни вече в Русе и ни е топличко  Party, а на вън е голям студ...Но нашата Топлофикация няма нищо общо с другите - самостоятелна си е, частна купи я някакъв руснак и ни топлят по от рано явно  Blush

vesi77, браво за бабата гледачка и аз щях да действам с нашата баба по тая програма, но плановете ми се промениха изведнъж  Sunglasses

На болните сладурчета  много  Hug Нашата хрема я няма вече, но започна да ми кашля от време на време, дано не слезе на долу ами да отшуми бързо и това  Praynig

Айде отиваме на сутрешен тоалет и следва попарата  Crazy

# 42
Ха, добро утро и от мен!

Мнооогго добре ми действа кафенцето, защото тази сутрин(?!) се събудих наспала се и отпочинала и когато тихичко се измъкнах от леглото без да събудя Гого, се оказа, че е 3.30... #Crazy Легнах си пак и се въртях до 5.45, когато Гого каза: Икам филия пастет! Mr. Green

Днес и аз мисля да подам документите за бабите: свеки се регистрира в БТ и сега ще видим мен за какво ще ме върнат.

blanc, преди известно време даваха "Топло" и много съжалявам, че успях само началото да хвана...Mr. Green

Аз пък предлагам направо да организираме едно пролетно августинско (само мамите, де..) ходене до Виена. Вече има доста евтини полети, к'во ше ка'ете,а ? Mr. Green

# 43
  • София
добрютро и от мен   food010

Блан мерси за кафенцето  Laughing, сега се опитвам и на настроение да го докарам  Grinning ( добре, че като си помисля, че Миташки взе от няколко дни да спи по цяла нощ и да се буди около 6 - 6.30 ми става добре, надявам се да сме преодоляли периода - спане в голямото легло ( въпреки, че продължава да си прави уговорки преди лягане в тази посока  Joy )

Не знам на какъв принцип пускат парното ( ние си го пускаме сами Mr. Green - нали е локално на газ), ама свекърва ми се обади снощи, че са й го пуснали - тя е в красна поляна, така че стискам палци най-скоро да го пуснат и при вас - сигурно вървят от запад на изток ( след като в центъра и Дружба няма още).
Дано да се размине разболяването на София и Кало

Аз чакам да се обадят за сключване на договор за детегледачка, подадохме всичко  - пък да видим кога и аз ще се похваля с помощ от държавата....

Нещо поканата за клуб не ви се вижда примамлива - аз така или иначе сигурно ще го заведа да поиграе с деца ( но нямам идея къде) - така че съм все още съм на линия  Joy

# 44
  • софия
АДИ,ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА КРАСАВИЦА!МНОГО УСМИВКИ ДА ГРЕЯТ НА ХИТРАТА МУЦУНКА  Heart Eyes!

Общи условия

Активация на акаунт