Честито на ясленчето Найа....доредихте се значи и вие..Поздравления.Много страховити разкази за тези алергии,направо не си го представям...,дано не се проявяват повече.

За имуностимулаторите и ние пием ADЛикуид-а фор кидс.Ама Марти хич не го харесва с 300 зора и го пробутвам.И аз пия от същата серия,ама за възрастни Имуно съпорт.Не знам дали съм доволна,просто ще стискам палци да ни подсили и двете и да не се разболяваме повече така сериозно.Ще питам педито за Изопринозина.Иначе аз съм с 5-ти антибиотик,който ще пия 10 дни,дори ми правиха мнту за Туберколоза.
Ще ми го отчетат в понеделник.Хубавото е ,че съм си "пушка" -изобщо не се чувствам болна. 
Дани-кога успяхте да отскочите до Икеата.Аз планирам голямо пътуване с бус до Солунската,да те взема с мен,а?
Нана,дано Кало се оправя вече и хубаво да си изкараш във Виената.
А пък за това кой как е родил,кърмил и т.н изоообщо не мога да се засегна от укорителни забележки,че съм родила със секцио.Изобщо не се чувствам по-малко майка,като не съм си изстрадала болките.Пък и майка не значи само да родиш. Майка се става след това с грижите,търпението,любовта и т.н...В този ред на мисли изобщо не ми и хрумва да си помисля,че мама Галя е по-малко майка от нас,които сме родили по някакъв начин децата си,а напротив...

Имахме гости до преди малко и Лори явно е доста превъзбудена и няма никакво намерение да заспива скоро. Утре очакваме пак гости и направо не ми се мисли
Само дето ние нямахме гости, иначе и той се превъзбужда. Някой ден Нана ще ви съобщи за моето самоубийство сигурно.
Не ми казвай, Вст, че всеки ден заспива в столчето за хранене
Мен ако питате и пързалката и пясъчника ще си изтипосам вкъщи, ако имаше къде 

.

Използвах я за това само. Темите, които се разискват са ми мноооого далечни.
Плодове грам не иска да яде в момента, цедя му сок от круши, но не помага. Плодовите пюрета, дето преди спасяваха положението, сега също отказва. Искам някой да му плюне разстройствен вирус.