Зима иде тра-ла-ла, августинчето си пада по снега :)

• 14 717
  • 314
  •   1
Отговори
# 120
 Eх,тези малки красавици...в албумчето и 2-ма кавалера между тях.
Честито на ясленчето Найа....доредихте се значи и вие..Поздравления.Много страховити разкази за тези алергии,направо не си го представям...,дано не се проявяват повече. Praynig

За имуностимулаторите и ние пием ADЛикуид-а фор кидс.Ама Марти хич не го харесва с 300 зора и го пробутвам.И аз пия от същата серия,ама за възрастни Имуно съпорт.Не знам дали съм доволна,просто ще стискам палци да ни подсили и двете и да не се разболяваме повече така сериозно.Ще питам педито за Изопринозина.Иначе аз съм с 5-ти антибиотик,който ще пия 10 дни,дори ми правиха мнту за Туберколоза. Crazy Ще ми го отчетат в понеделник.Хубавото е ,че съм си "пушка" -изобщо не се чувствам болна. Thinking

Дани-кога успяхте да отскочите до Икеата.Аз планирам голямо пътуване с бус до Солунската,да те взема с мен,а?
Нана,дано Кало се оправя вече и  хубаво да си изкараш във Виената.

А пък за това кой как е родил,кърмил и т.н изоообщо не мога да се засегна от укорителни забележки,че съм родила със  секцио.Изобщо не се чувствам по-малко майка,като не съм си изстрадала болките.Пък и майка не значи само да родиш. Майка се става след това с грижите,търпението,любовта и т.н...В този ред на мисли изобщо не ми и хрумва да си помисля,че мама Галя е по-малко майка от нас,които сме родили по някакъв начин децата си,а напротив...

# 121

А пък за това кой как е родил,кърмил и т.н изоообщо не мога да се засегна от укорителни забележки,че съм родила със  секцио.Изобщо не се чувствам по-малко майка,като не съм си изстрадала болките.Пък и майка не значи само да родиш. Майка се става след това с грижите,търпението,любовта и т.н...В този ред на мисли изобщо не ми и хрумва да си помисля,че мама Галя е по-малко майка от нас,които сме родили по някакъв начин децата си,а напротив...

202uu Peace Hug

Дани, страхотно е новото ни ясленче. Бързичко да свикне и да нямате проблеми. Хубаво е, че ще има и вариант за храненето  Peace

Велмар, Миленка  Hug Скоро да се похвалите с мнооооооого здраве  Praynig

Аз ръкавиците съм ги извадила, ама още не съм ги слагала. Миналата година Лори пищеше  ввсе едно й горяха ръцете  Laughing та затова сега не смея още да пробвам. Иначе и на нея и измръзват ръчичките и ми казва, че е студено  Rolling Eyes

Ние все още не спим  ooooh! Имахме гости до преди малко и Лори явно е доста превъзбудена и няма никакво намерение да заспива скоро. Утре очакваме пак гости и направо не ми се мисли  Crazy Не мога да я накарам да легне докато има някой тук, не че ми е проблем де  Laughing Ох, пиша глупости, ама ми е скучно докато я чакам да заспи  Mr. Green

# 122
  • София
Ние все още не спим  ooooh! Имахме гости до преди малко и Лори явно е доста превъзбудена и няма никакво намерение да заспива скоро. Утре очакваме пак гости и направо не ми се мисли  Crazy Не мога да я накарам да легне докато има някой тук, не че ми е проблем де  Laughing Ох, пиша глупости, ама ми е скучно докато я чакам да заспи  Mr. Green

1 час по-късно мога да кажа - Ивайло най-сетне заспа.  Tired Само дето ние нямахме гости, иначе и той се превъзбужда. Някой ден Нана ще ви съобщи за моето самоубийство сигурно.  Tired
Дани, успех на сладката ясленка!  Hug Наистина страшничко звучат тези алергии, дано няма повече проблеми!  Praynig Крушата предполагам и при нас би имала успех. Сега номер едно забавление е да го люшкат двама човека (не аз разбира се  Crazy ) в одеало.
И Лори е сладкиш  Heart Eyes Не ми казвай, Вст, че всеки ден заспива в столчето за хранене  Shocked Направо ти завидях  Crossing Arms Laughing  Hug
За ръкавиците - чудех са дали не ме лъже, че му е студено, защото един път му ги пробвах вкъщи и не искаше да ги свали - просто му беше интересно Crazy, та се чудя дали просто не ме работи. Както и да е.
Бързо оздравяване на всички! Аз да ходя да спя, че не се знае кога ще ме вдигнат пак.
 Heart Eyes

# 123
Елфче  Hug Колко е хубаво да знаеш, че не се мъчиш само ти  Laughing Извинявай, ама наистина се почувствах по-добре  Embarassed Laughing Hug
А иначе Лорката редовно си заспива в столчето, ако майка й се отнесе и закъснее с обяда  Embarassed Просто явно при нея сънят е над всичко  Laughing Затова пък сме нощни птици  Crazy
И аз отвисявам на люлката на двора - Лори се люлее с часове  ooooh! Ама тази красота нямаме място къде да я сложим  Sad Мен ако питате и пързалката и пясъчника ще си изтипосам вкъщи, ако имаше къде  hahaha

Сладки сънища  Hug

# 124
  • гр.София
 Честито на новоизпечената ясленка Найа  bouquet

По този случай най-сетне видях и двете красавици-майки-Гъбка и Ели 78. Изпуснах момента аз да номинирам няколко августинки за Златното огледало.
 Имаше м(у другото номинация и за Нана-ако излезе,,ще разберете в коя Simple Smile.

Милена,ти ме шашна с 5-ия антибиотик.
( Какво се чудя-аз съм откърмена с АБ Sad)

Успешен ден на всички. Приятни сънища на Лори и Ивчо Grinning

# 125
Добро утро.

Аз вече изпих едно кафе и се готвя да изпия второ с надеждата да се събудя.  Tired
И аз успях да разгледам албумчето.  Hug Всички са прекрасни.
Честито на новото ясленче Найа. Да е все спокойна и усмихната.  Hug

Тони спа много неспокойно, на няколко пъти се събужда и вика "не" и което е учудващо за него не ми позволи да го гушна. Sad Предполагам че реагира така заради яслата. Разбрах се със сестрите да не го мъчат за спане, но все пак е неспокоен.
Навън е студено, но трябва да измисля къде да се разходим и да изразходи енергията си.  newsm78
Пожелавам ви лек ден и малко слънце. Hug

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 09:21 от Kaili

# 126
Честит първи ден малкото ясленче  Hug Има наистина страхотна шапка, а за ботушките да не говорим  Hug

За имуностимулиращи аз давах лятото още по съвет на една лекарка за да се подготви организма за есента Бронховаксом и съм много доволна от проведения курс. Сега само редувам от време на време Цитросепт и Клеева тинктура - станах голям фен на д-р Михайлов (дето гостува в часът на мама). Тоя човек е много велик, много му се кефя за съветите като цяло. Ето сега хремата я оправих за ден и половина, а беше страшно положението по неговия метод 10 капки клеева в 10 мл. физ. разтвор - капи се 3-4 пъти на ден по 3-4 капки - Много ефикасно  Peace И с Енгистол я излекувах пак по негови препоръки, не съм я носила на лекар, слава на бога то вече няма и смисъл де  Heart Eyes Та болничките могат да опитат от съветите на Д-р Михайлов  Peace

Леле имало номинации вече аз много не съм се ровила в клюкарника  Crazy А в красива мама спрях да влизам от както промениха дизайна с нес кафе, някак не ми е уютно вече там  Rolling Eyes

Ох трябва да ставам да готвя, че нямаме нищо  Grinning
Айде до после  Heart Eyes

# 127
  • гр.София
 Валка, и на мен ми е неуютна новата визия,та чак дразнеща,на КМ. Ама реших,че аз съм много консервативна.

# 128
Валка, и на мен ми е неуютна новата визия,та чак дразнеща,на КМ. Ама реших,че аз съм много консервативна.

Изобщо не си консервативна, просто този нюанс на кафяво е отвратително гадно, да бяха избрали нещо по меко и светло... Аз влизам и излизам веднага, не мога да се застоя и минута там Sick

# 129
Здравейте  Hug

Успешен ден на всички. Приятни сънища на Лори и Ивчо Grinning

Joy Joy Joy Hug
Елфче, да не спите още  Wink Laughing

Кайли, дано бързичко да свикне Тони. Изживяват си милите  Peace И Лорката цяла нощ ни разказва нещо  Crazy

Блан, Валка, накарахте ме да влезна в Красива мама  Laughing - пусто любопитство  ooooh! И на мен не ми допадна кафявото, ама като не влизам там няма да ми пречи  Laughing

Лорката преди малко силно се впечатли от боите, с които работех. Та май утре ще й дам да се развихри с боичките за рисуване с пръсти. Представям си какво мазане ще падне  Mr. Green Дано да й е забавно  Peace

# 130
  • София
Привет!
Нана да не е номинирана за клюкарка на годината  Laughing Това не го казвам с лошо де  Laughing  Hug
Аз пък не влизам в КМ откак спряха да броят точките там  Blush Използвах я за това само. Темите, които се разискват са ми мноооого далечни.  Crazy
Вст,  Laughing То бива нощни птици и късно ставащи да сте, ама как заспива тогава толкова лесно на обяд се чудя  ooooh! И Албена вчера ми направи впечатление като писа, че Деница в 13ч искала да спи, а доколкото помня е те ставаха към 10ч. Как става тоя номер?  newsm78
Ние наистина спахме до късно - 11.20ч се пробуди левента. Естествено, имахме и нощни бдения с опити за акане  Tired Направо полудявам. Извинявайте, че ви досаждам, ама ако на вас не се оплача, на кой  Blush  Embarassed Най-много ме е яд, че му обяснявам, че трябва да яде други неща, за да не го боли стомахчето - не - реве си за филия и кис.мл, което действа запичащо по п-п.  Close Плодове грам не иска да яде в момента, цедя му сок от круши, но не помага. Плодовите пюрета, дето преди спасяваха положението, сега също отказва. Искам някой да му плюне разстройствен вирус.  Crossing Arms  Crazy Сигурно съм луда да си го пожелавам. Но само който не го е преживялвал, не знае какъв ад е. Направо рева с него. Ох, извинявайте. Няма повече да пиша на тая тема.
Хубав ден ви желая! Днес май не е толкова зле времето.
 Heart Eyes

# 131
Елфче, заменям вашия запек за нашия дрисък Crazy ТОку що пак ме изненада с пълен памперс ooooh! АМи - писна ми. ПО веднъж на ден е , ама  го има..какво да правя- и аз не знам Rolling Eyes За съня- няма да се обаждам.Седи си по пижама, ама то това е от любов към пижамата, да не си помислите нещо друго Wink Wink . Дори не тая надежди да заспи.Сутринта й купих ново филмче "Ваканцията на грозното патенце", та  от тогава  все него въртим- наизустих го по бързата процедура Sick

# 132
Елфче  Hug - за теб и Ивчо  Sad Много неприятно това със запека - и аз преди около седмица плаках така с Лори. Милата се измъчи. И сега я забелязвам, че като тръгне да ака и си казва, че я боли дори и да не е така. И май се стиска  Thinking А пък вас не ви мисля  Rolling Eyes
А за спането и аз се чудя как го постига - дори и да стане в 12ч в 14.30ч очите й се затварят  ooooh! Но затова пък вечерното заспиване е ужас  Crazy

Ох, Велмарче мен ако  питаш и вашето не е за предпочитане  Sad Hug

# 133
  • София
Велмар, трябваше вчера да направим среща при д-ра ни май  Laughing Само дето нашия запек не се предава така. А и не го пожелавам на никой.  Rolling Eyes За филмчетата - ние сме на вълна "Ну, погоди!" сега, гледаме го и двамата с кеф  Blush
А за спането и аз се чудя как го постига - дори и да стане в 12ч в 14.30ч очите й се затварят  ooooh! Но затова пък вечерното заспиване е ужас  Crazy
ooooh! Мале! Блазе ви!  Simple Smile Аз предчувствам, че днес няма да го мъча да спи през деня, но пак ще е за моя сметка  Confused Tired
Айде, да се изнасям и аз навън, че дядото играе роля на гледачка, а аз виждате какво правя  Blush

# 134
  • гр.София
 Елвинг,печелиш захарче (за Нана-но беше само предложение за номинация).
 За запека-много лошо и мъчително.
 А ние сме като при Велмар-покрай настинката С. имаше и разстройство. Сега се позатегна и си спестих ходенето при лекар.

А времето ми се вижда отврат-нека е студено,но слънчево-иначе ме почват зимните депресии.

В КМ само чета,не помня да съм писала някога,предпочитам да не се зарибявам и там,че кой ще ми гледа децата,ако вися само във форума?!

Общи условия

Активация на акаунт