Отговори
# 210
Пак съм аз Mr. Green
Попаднах на "коледния" каталог на Хиполенд - има интересни нещица, моля: http://hippoland.net/catalogs/chr2008/Christmass2008-full.pdf

# 211
Ох, Гери, още повече ме обърка...  Crazy Все хубави неща...

# 212
  • Пловдив Белащица
Аз не мога да го отворя

# 213
Добро утро!
Снощи си дойде Жоро и вече имам време за кафенце  Wink

Гери, благодаря за каталога, сложих го на първа страничка.

Пожелавам ви богат на добри емоции ден!

П.П. Ей, къде се губи Мини наистина?  newsm78

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 08:31 от mila_pa

# 214
Добро утро, момичета! Според днешния календар си имаме рожденничка!
Честит рожден ден Ива! Пожелавам ти много здраве и усмивки с малката Мони!
http://yoocards.com/details.php?image_id=1098&sessionid=4344 … 564ab838b5a907ffe

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 09:02 от MianaNia

# 215
  • Пловдив
Честит рожден ден на Ива! Бъди здрава, обичана и безкрайно удовлетворена от живота си!

# 216
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИВЕ! Много здраве и усмивки, много щастие, късмет и приятели навред, да ти върви по масло и по мед и Мони да те радва дни безчет!

МианаНия, благодаря за сайта с картички!

Лили, много се радвам, че най-накрая сте в пълен комплект и има рамо, на което да се подпреш да си починеш Simple Smile

Киара тази нощ се скъса да кашля, дано коларгола, който ще й капя днес да има някакъв ефект.

Манго, на мен ми се отваря линка newsm78 Иначе в рекламния банер в началото на форума понякога излиза реклама на някаква коледна игра на Хиполенд и аз от там стигнах до каталога.

Хубав ден на всички, нищо, че е мрачно и студено Simple Smile

# 217
Цитат
Хубав ден на всички, нищо, че е мрачно и студено
Simple Smile А пък при нас е студено, но слънчево.
Мила, веднага си грабвам едно кафенце, че тази нощ не спах много добре и ми е малко  Tired
ИВЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, ОБИЧАНА И УХАЖВАНА, ЩАСТЛИВА И УСМИХНАТА  bouquet
Сега ще разгледам каталога, а после ще трябва и да поработя Grinning

# 218
Иве, честит рожден ден и от мен! Пожелавам ти всеки следващ ден да бъде по-щастлив от предишния!

# 219
Ей, ама никакви ви няма Simple Smile А аз вместо да чистя само поглеждам да прочета нещо ново Embarassed

ВАВА, отдавна не си писала как сте, що сте Hug

Аз искам да ви питам има ли витамини, които децата ви пият с удоволствие или поне с примирение. Защото аз имам саностол, който Киара хич не иска да приема. А пък май има липса на витамини детето, ако знаете как й се белят пръстите на краката Rolling Eyes Пак добре, че не са гъбички, защото това беше другото съмнение.
И още нещо да ви кажа - не си купувайте Rhinomer (марка физиологичен разтвор за пръскане в носа). Явно пръска твърде силно и Киара както сама си носеше стеримара да й пръскам, така сега бяга и реве от този риномер.

А, за подаръците, предлагам да споделяме и идеите си за подаръци на мъжете, роднините и т.н., защото и това е доста труден избор (дори по-труден).

Хайде, чакам да пишете Wink

# 220
Иве, честит рожден ден!
Бъди много обичана и винаги усмихната!

# 221
Гери, аз давам на Вики витамините на д-р Тайс, но понеже ги забравихме в Главиница, не се сещам как се казват!  Blush Вики си ги пие с удоволствие, доли иска още и ми се сърди като не й давам.  Peace
И аз се чудя за подаръци на близките, иска ми се да е нещо разлино, но не мога да измисля нищо!  Thinking

П.С. Намерих линка с вмитамините: http://naturprodukt.bg/produkti/DR._THEISS/mult_prep/multi.php

# 222
Мерси, Галка! Ще пробвам още ден-два със саностола и ако не свикне, ще купя от твоя сироп.

# 223
  • Сливен
БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО МОМИЧЕТА Hug
ОБИЧАМ ВИ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

заповядайте-една скромничка почерпка за мое здраве Sunglasses

# 224
  • Сливен
Гери, и аз давам на малката Мултивитамол(като  Галка Simple Smile)
и да ти кажа пие си го-мисли че е ок(сок) Laughing

Общи условия

Активация на акаунт