)
. Само да уточня, че казах, че аз ще се почерпя с коктейлче от почерпката на Ива.Не, че това ме оправдава де, ама нали видяхте и за моя рожден ден, колко скромно почерпих
.Така сме ние от даъчното
.
Когато има много усложнения при даден човек след всяка настинка дето се казва - да, има резон, но иначе излишно се изнежва организма! 
Майка ми, която има отличен поглед върху деца в такава среда подобна на ясленско-градинкската (тя работеше в дом "Майка и дете"), казваше, че са правили различни пробни групи с най-различни видове имуностимулиращи препарати, но нито един не дава истинска защита. Като се плюят, ядат с една лъжица, лапат общите играчки и си кихат в лицата - абсолютно все едно е. Някои се разболяват повече, някои - по-малко.
И сега макар че съм добре, пак ми е едно потиснато, а хич не съм такъв човек. затова днес мъжът ми обеща да си дойде рано, да си прекараме спокойно следобяда, а другата седмица решихме да отидем до едно островче тук наблизо, за да си починем от ежедневието. Островчето е малко, не се допускат коли на туристи и дано да ни хареса. 
Трудно е да си родител, определено (не във физически смисъл), но пък носи наслади, които иначе няма как да усетиш
Аз откакто родих съм толкова чувствителна и такава ревла
Представете си, дори някои реклами могат да ме разчустват 
На мен пък понякога ми е тъжно, че мъничетата порастват
. Да са ни живи и здрави, все по малко нужда ще имат и от нас. Понякога се ядосвам на себе си, когато той ме дърпа да видя нещо, или да играем заедно, а аз пък искам да свърша някоя друга работа и отивам за малко, връщам се, той пак идва и така( как го казах само
.
.
. Само да уточня, че казах, че аз ще се почерпя с коктейлче от почерпката на Ива.Не, че това ме оправдава де, ама нали видяхте и за моя рожден ден, колко скромно почерпих
.Така сме ние от даъчното
.
, много съм зле. Малко избирателно съм чела. Иска ми се някой да ме черпи и то с коктейлче 

Така че нещата си вървят към март месец, май ще си изкарам докрай майчинството. Препоръчани теми