Отговори
# 240
  • Сливен
и аз съм навита единия подарък да е палатка(или къщичка),но трябва да й го дадем след нова година иначе няма да има къде да сложим елхата(ако разпънем и къщичката) Joy Joy Joy

# 241
И ние взехме палатката и столчето на Мечо Пух. Преди имаше и само столчета, а сега няма. Дано пуснат скоро, че да купим още едно столче, че иначе ще е голяма борба кой ще седне пръв Mr. Green

# 242
Деси, по принцип вече е късно за респивакс, курсовете трябва да започнат септември или октомври, за да са приключили ноември-декември. Правят се 2-3 курса, нещо от рода 20 дни пиеш, 10 почиваш беше.
Иначе нашата педиатърка държеше да направим противогрипна ваксина ако мисля да пращам Кика на ясла.

И на мен много ми харесва като има активност.

Норче, Иве, ще си търся работа в административно-организаторската сфера, за друго нямам образование, или в логистиката (нямам образование, но имам опит). Надявам се да попадна на "интересна" фирма и да намеря работа, която да ми харесва.Рразбира се финансовият аспект е доста важен, защото "някаква" работа все пак имам (да не съм неблагодарна Peace)

# 243
Цитат
Дакра, чакам си коктейла. Само ни залъгваш тук, пък нищо не даваш  
LaughingСкръндзава съм аз Joy. Само да уточня, че казах, че аз ще се почерпя с коктейлче от почерпката на Ива.Не, че това ме оправдава де, ама нали видяхте и за моя рожден ден, колко скромно почерпих Joy.Така сме ние от даъчното smile3521 newsm79.
Манго, специално за теб едно питие Wine Glass

# 244
  • Пловдив
[...Иначе нашата педиатърка държеше да направим противогрипна ваксина ако мисля да пращам Кика на ясла...
Shocked Мое лично мнение - аз за възрастните съм предубедена към тези противогрипни, та да дам на децата да я сложат  ooooh! Когато има много усложнения при даден човек след всяка настинка дето се казва - да, има резон, но иначе излишно се изнежва организма!

# 245
  • София
ala-bala, ние като проверявахме имаше палтка+столче с принцеси и отделно столчета с Мечо Пух (това в Плевенското Метро), тук в София 1 мъж ми ходи сам и каза, че имало само Принцеси ама дали и за столчетата не знам.

# 246
  • София
Нора, вероятно си се консултирала със специалист първо, но по мнение на моята педиатърка не е разумно да се дават имуностимулиращи продукти до 3-годишна възраст. По-добре витамини, да се калява и т.н. на този етап  Peace

Да, педиатърът ни го предписа. Ами нямам пред себе си листовката, но там пишеше, че съдържа разни убити бактерии... Ох, дано не бъркам, де.  Thinking Майка ми, която има отличен поглед върху деца в такава среда подобна на ясленско-градинкската (тя работеше в дом "Майка и дете"), казваше, че са правили различни пробни групи с най-различни видове имуностимулиращи препарати, но нито един не дава истинска защита. Като се плюят, ядат с една лъжица, лапат общите играчки и си кихат в лицата - абсолютно все едно е. Някои се разболяват повече, някои - по-малко.

# 247
Честит рожден ден, Иве!
Бъди много, много щастлива и обичана майка и съпруга!
Желая ти здраве, късмет и успех във всичко!

Ей, ама днес много сте писали, не мога да смогна с четенето  Wink

# 248
 Здарвейте, момичета.
 Много коледно настроение струи от темата ни. Предложените заглавия са супер.
 Много успех на търсещите работа.
 Момичета, смайвате ме с уменията на децата си. Моите са толкова назад  с проговарянето. То едното ми е много мъничко, ама с баткото все още се разбираме като маймунките.
 Коледни песни отдавна пея, ама то коледата тук хич не е зимна приказка. Grinning
 При нас също има коледна украси, но сме по шорти и затова на мен хич не ми е коледно. Иначе ще украся къщата след като мине деня на благодарността, тоест към началото на декември. Елха ще купим истинска в саксия, но ще я държим на терасата, че иначе умират много бързо.
 За витамините - не давам витамини, но по принцип Гено обича едни такива мечета захарни, които имат рибено масло. Не знам как се казват, има ги в тукашните аптеки, но Гено ги ядеше с удоволствие.
 За играчките - изобщо не съм мислила.  А за мъжа ми още по-малко. Май няма да си купуваме специални подаръци. Плануваме обаче да отидем до една планина наблизо, където ако имаме късмет ще видим сняг, май това ще ни е семейния подарък.
 Момичета, да Ви с еоплача малко ми е едно такова депресирано. След като си сецнах кръстта някакси си си дадох сметка, че децата изцяло зависят от нас и ако нещо ни се случи........ Sad  И сега макар че съм добре, пак ми е едно потиснато, а хич не съм такъв човек. затова днес мъжът ми обеща да си дойде рано, да си прекараме спокойно следобяда, а другата седмица решихме да отидем до едно островче тук наблизо, за да си починем от ежедневието. Островчето е малко, не се допускат коли на туристи и дано да ни хареса.
 Сега приятен ден от нас.  Simple Smile

# 249
Здравейте и от нас! Имам предвид от мен и Мартина, която се опитва да се включи в писането. Беше започнала да заспива раничко и без чужда помощ, но откакто не смуче пръсти са едни ритуали... Одеалце, кукла, вода, течност за мазане на пръстите и после всичко отначало.  Преди малко яде солети, а сега трябва да бъде и с една нова шапка на главата и с патета-терлички от двойните пакети на Памперс на краката.
Исках да заспя рано тази вечер, но пак няма тази възможност. Въпреки това ми е много хубаво, защото знам, че скоро главичката й вече няма да мирише на бебенце и няма да има нужда от това да си развивам съобразителността  за да разбера какво означават едносричните думички.

лека и спокойна НОЩ!

# 250
Танче, дано бързо ти премине тъжното настроение Hug Трудно е да си родител, определено (не във физически смисъл), но пък носи наслади, които иначе няма как да усетиш Simple Smile Аз откакто родих съм толкова чувствителна и такава ревла Blush Представете си, дори някои реклами могат да ме разчустват ooooh!

ВАВА, дано се наспиш хубаво Hug На мен пък понякога ми е тъжно, че мъничетата порастват Simple Smile

# 251
Гери, и на мен така ми е и малко тъжно, че децата така бързо порастват  Hug. Да са ни живи и здрави, все по малко нужда ще имат и от нас. Понякога се ядосвам на себе си, когато той ме дърпа да видя нещо, или да играем заедно, а аз пък искам да свърша някоя друга работа и отивам за малко, връщам се, той пак идва и така( как го казах само Embarassed). Един ден ще го търсим това внимание ние от тях. Днес например половин час гледа от прозореца два багера и всеки път когато единият се връщаше отнякъде, идваше и ме хващаше за ръката и  ми казва "иде". Детето иска да споделя вълненията  му, а аз пък да си доготвя манджата Blush.

ТанчеHug.

# 252
  • Пловдив Белащица
Desem, по спомени се пиеше 20 дни, 10 се почива. Пие се три последователни месеца. Наистина се почва около октомври, с идеята да се стимулира имунната система до идването на гриповете. Но единият път и аз я бях почнала по това време. Самата схема на пиене я има и в  листовката. Колко пъти на ден, по колко хапчета...

ЗА съм имуностимулантите, когато има нужда наистина.
Както споменах, аз бях станала страшно болнава, но си имаше и друга причина. Като се събрахме с мъжа ми (тогава гадже), живеехме в една ужасна квартира, къща, отвсякъде духаше, навирахме се до една печка с два реотана. Перях в банята на пода, защото нямаше мивка, а само душ, не отоплено и от там на терасата да простирам - зимата. Плюс това ни се беше запушила и мивката в кухнята и специалист не можа да я отпуши и миех и съдовете на пода в банята.

# 253
  • Пловдив Белащица
Цитат
Дакра, чакам си коктейла. Само ни залъгваш тук, пък нищо не даваш  
LaughingСкръндзава съм аз Joy. Само да уточня, че казах, че аз ще се почерпя с коктейлче от почерпката на Ива.Не, че това ме оправдава де, ама нали видяхте и за моя рожден ден, колко скромно почерпих Joy.Така сме ние от даъчното smile3521 newsm79.
Манго, специално за теб едно питие Wine Glass

Олееееееее  ooooh!, много съм зле. Малко избирателно съм чела. Иска ми се някой да ме черпи и то с коктейлче  Mr. Green. Иначе се чудих, каква е причината да черпиш, ама нейсе, то било едно "се"  Wink
Благодаря ти за изпросената почерпка  Wink  bouquet

# 254
Вили, вчера-онзиден пропуснах да спомена новия ти аватар - НАсето сега се вижда доста по-добре и изглежда толкова пораснал! И още по-сладък Wink

Моят "мерак" за работа май се отлага, защото за средата/края на февруари плануваме едно пътуване, а пък ако съм почнала нова работа месец по-рано надали ще ми дадат отпуска Simple Smile Така че нещата си вървят към март месец, май ще си изкарам докрай майчинството.

Общи условия

Активация на акаунт