Времето толкова бързо върви, наше Януарче корица краси

• 11 357
  • 279
  •   1
Отговори
# 45
Селма , Преслав е роден на 19.01.2007  Mr. Green та може да се каже, че са на едно дередже с Алекс  Wink Иначе мисля, че му говорят и на двата езика (надявам се  Rolling Eyes). Знам със сигурност обаче, че заспива с български революционни песни, че брат ми други не знае  Joy
Но това, което ми направи голямо впечатление е, че думичките, които казва ги научи от Веско  Grinning
Щом Ним, Цветка и Ноеминя не могат тая седмица, значи следващата - това не означава, че които дойдат не могат пак с тях   Mr. Green
Мимозка  и Анджи как бих се радвала да ви видя и вас на живо  Heart Eyes Но сигурно едната лятото на морето, а другата, след като си изпълня незнам си колко годишната закана да ида до Пловдив  Rolling Eyes

# 46
Здравейте, момичета! Не знам дали ме помните вече Mr. Green, не съм писала от толкова отдавна че чак ме е много срам, ама не съм изпуснала нито една тема, нито едно мнение, чета ви редовно. Тази година на мен ми е повече от кошмар, какво ли не ми се случи, направо не ми се коментира в каква черна серия съм от началото на годината, като кулминацията е утре, когато ще оперират майка ми от рак на гърдата и ми е супер притеснено  Rolling Eyes, но пък се надявам всичко да мине и гледам оптимистично да съм настроена.
Ноеми, радвам се че татко ти е добре, дано се оправя още по-бързо!
За говоренето, и моята дъщеря не говори кой знае колко и почти всичко, което казва за мое най-голямо съжаление е на английски, при условие че трима човека й говорят на български, а само баща й и телевизора на английски, но това е положението...Любимото й в момента е "Go away!" (много възпитано, няма що  Mr. Green) и понеже като я хвалим й казваме "good girl" и тя когато е доволна от себе си нещо си повтаря и тя това. По едно време и аз се бях притеснила и я водих на лекар, но ми казаха точно същото, което коментирате и вие - повечето деца от семейства, в които се говорят два езика проговарят късно. Така че спях да се притеснявам вече.
Айде да не досаждам с дълги постове. Лека от мен!   bouquet

# 47
  • София
Бръмболина, помним те, но не смеехме да питаме ти що ни забрави!...  Mr. Green Успех на твоята майка утре, от рак вече не задължително се умира, така че горе главата и имай вяра!!!  Hug Hug Hug

# 48
  • София; Дружбето
Бръмби, вярвам, че всичко ще мине чудесно и утре ще ни пишеш за това Hug
Ноеми, радвам се за баща ти. Все така добре да се възстановява
МОйто дете днес ми каза чао, помаха на вратата, даде ми целувка и аха да влезне вътре се обърна и започна да крещи Мамаааааааа Joy Лелята я набута бързо през вратата и тя веднага млъкна Crazy

# 49
Добро утро,

Честит имен ден с голямо закъснение Embarassed на всички с името Виктор и Виктория.  bouquet

Бръмби, не се притеснявай за майка ти. Дано всичко мине леко Praynig Praynig Praynig
При майка ми, след операцията направиха куп изследвания - слава Богу, добри са.Сега ще бъде болнични поне няколко месеца, а през декември ще има малко лечение.
А майка ти , и тя ли е в Англия или тук?

Боилката, според докторите е здрав. Simple SmileКашлицата щяла да отшуми сама.Пулмоложката каза, че мога да правя инхалации с физ.разтвор, когато се обостри кашлицата.С Вентолин, само след лекарска консултация - при свирене, удължено издишване, хрипове и т.н.

Саше, има ли място при теб още - и аз бих дошла да поздравя Мананка(без Боилката, разбира се) и нейното голямо семейство Hug

# 50
  • София
Бръмби, пиши по-често!  Hug Пожелавам успех при операцията на майка ти!  Praynig Hug
Хрисси, няма проблем, аз мисля да съм без децата и ако не ми мине котка път, с Клемс сте при мен  Peace

# 51
  Саше,колко човека събира колата ти? Rolling Eyes

# 52
Ох,преди малко се обадих на Др.Михайлов(така нашумелия хомеопат).Беше много нервен по телефона и ми каза, че може да ни запише час в края на февруари ShockedА иначе можело да отидем на изчакване след приемно време - демек до 2 приема с часове, после на опашката. Нещо не ми хареса Thinking

Цвети,  пък за Мустаков четох някакви доста крайни изказвания....ама то сигурно и при него е наплив.Засега обаче ни казаха, че няма нужда да ходим на алерголог.Децата са малки и резултатите няма да са точни, след 3 години.

# 53
  • София
Бръмби стискам палци,дано всичко мине успешно и резултатите да да добри.
И моето дете е от много говорящите,повтаря всичко,научила се е да брои от едно до осем,като кажа"три" и тя почва да изброява "четири" и т.н.Заслуга за това има леля и Laughing. А любимото ми изречение е "обичам мама".Много са сладки сега когато се опитват да изговорят думичките.
Успех на всички търсещи работа Hug При нас положението е много зле,тази финансова криза направо ни се отрази пагубно,уволнихме 1/3 от персонала,но се надявам нещата да се стабилизират.
Мимозке, ти къде се изгуби???

# 54
Ноеми, радвам се, че баща ти е по-добре.

Бръмболина, и на теб сила и кураж! HugМайка ти ще се оправи. И пиши по-често.

Хрисси, на мен също ми казаха, че няма смисъл да водя детето на алерголог преди 3 годишна възраст, защото изследванията не били много точни. Това лично Мустаков ми го каза когато водихме Ева на 6 месеца. Иначе ни обърна внимание, обясняваше ми надълго и нашироко , абе с две думи останах доволна от него.

# 55
  • София
  Саше,колко човека събира колата ти? Rolling Eyes
Ако съм без децата 3 спокойно ще кача, но мъжО сега ме сюрпризира, че ще ходи на лов...
Пиши на ЛС да се чуем допълнително  Wink

# 56
Симона вчера на влизане в яслата така се разрева, изброи цялата рода с молба за помощ да я вземат

Стягай се за момента, когато ще бяга от теб и ще вика по минувачите наоколо: Помощ, добри хора, спасете ме!  Joy
Това съм преживяла няколко пъти с Ники. Аз го гоня, той крещи за помощ  Mr. Green

Ноеми, с две ръце се подписвам под предложението  Grinning

Бръмби, стискам палци всичко да бъде успешно при майка ти!  Praynig

За алергиите и изследванията  - знам това, което казва Flowerlina, детето трябва да стане поне на 3 години, за да се получи реален резултат.

Прегръдки на всички януарски майки и деца  Hug

# 57
Благодаря за подкрепата и куража, момичета!  Heart Eyes
Операцията й мина успешно, още не сме ходили да я видим, ще ходим следобяд.
Успех на твоята майка утре, от рак вече не задължително се умира, така че горе главата и имай вяра!!!  Hug Hug Hug
И аз на това разчитам и затова не се предавам и гледам да вдъхвам оптимизъм и на нея. Имам и огромна вяра в специалистите тук, всички бяха толкова професионални и прекрасни тази сутрин, че успяха да накарат и мен и нея да не се притесняваме хич. Сестрата я хвана за ръка и й говори 10 мин как всичко ще е наред и как обещават да се грижат за нея. Направо ги обичам тук болничните работници, голяма работа са.  Simple Smile
Обещавам да пиша много по-често, момичета, както казах просто не исках да влизам и да мрънкам само тук. А иначе не сте ми липсвали щото си бях в темичките всеки ден, ама под прикритие.  Mr. Green

# 58

Пиши на ЛС да се чуем допълнително  Wink

Ок,мерси,Саше!

Стягай се за момента, когато ще бяга от теб и ще вика по минувачите наоколо: Помощ, добри хора, спасете ме!  Joy
Това съм преживяла няколко пъти с Ники. Аз го гоня, той крещи за помощ  Mr. Green

Joy hahaha

Бръмболина!Дано мине успешно операцията при твоята майка! Praynig Praynig Praynig
   Какво друго става при вас?Казваш,че доста неща са ти се случили.... Thinking

Барби,поздравления,че не си в онази 1/3 ,дето вече са извън фирмата.Дано се стабилизира положението! Peace

# 59
Бръмби, дано всичко с майка ти е наред и това да е последното премеждие в семейството ти.  Praynig
Моето свеки го оперираха и после и сложиха силикон, че имахнаха цялата гърда.
Ела да я видиш сега- ходи на фитнес, шофира като пилот от Ф1,  вечер посръбва коктейли, пафка цигари. Заболяването е минало, забравено и излекувано!
И аз забелязвам, че таз годнина нещо не ми върви, но края и се види.

Общи условия

Активация на акаунт