Времето толкова бързо върви, наше Януарче корица краси

• 11 343
  • 279
  •   1
Отговори
# 60
Ох, Мопси, и на майка ми й махнаха цялата гърда и ще е със силиконова подплънка за сега а после и с имплантант, малко й беше гадно от това, но се надявам че й тя ще свикне и ще е като твоето свеки.  Simple Smile
  Бръмболина!Дано мине успешно операцията при твоята майка! Praynig Praynig Praynig
   Какво друго става при вас?Казваш,че доста неща са ти се случили.... Thinking

Ох, не искам да се оплаквам, ама какво ли не...баща ми го оперираха от рак на дебелото черво през май, Емма си беше разбила брадата, мъжа ми падна в една канафка с колата, но слава Богу, без последствия, аз бях на легло три дни с адско хранително натрявяне и какво ли още не, абе при мен като е черна серия е... Shocked

# 61
  Бръмболина,миличка!Вярно,че прилича на черна серия при теб!Сега погледнах на колко години си.....И се сетих,че на абсолютно същата възраст бях влязла в такава черна серия,че буквално ми идеше да се самоубия....Но поне тогава аз сама си го отнасях.Не е страдал никой от близките ми хора,никой не е бил болен,нито му се случваше нещо лошо....Сама страдах и сама се справях.
  А твоето.... ooooh! Твоето е различно!Не е свързано само с теб.....Но това,че вече пишеш тук,че споделяш нещата с другите,говори,че серията поне минава кулминацията си!
   Как се чувства баща ти?
   На Емма шиха ли й брадичката?
   Добре,че мъжа ти се отърва без последствия! Praynig

# 62
Добър вечер, момичета.  Heart Eyes Изпращам силни прегръдки на всички, които са в серия, дано НГ да е изпълнена само с хубави емоции.

Ние направихме сефтето с антибиотика. Вчера лекарката мина на домашно посещение и прецени, че Ели е за антибиотик. Уж започна с хрема, майка ми си я гледа цяла седмица, обаче се появи кашлица и й спадна гласа.  Никак не ми се искаше да го пие, но понякога е необходимото зло.

Приятна вечер и да сте здравички.  Hug

Последна редакция: чт, 13 ное 2008, 20:26 от DaVinci

# 63
Здравейте и от мен! Надявам се не сте ме забравили  Grinning
Днес ходихме да забелват на Марти пишлето - наложително, че работата беше много зле. Ужас беше... Но той се държа геройски! Не плака много, но мрънка като му се пиша. Беше му се събрала много смегма в залепналата част - абе ужас някакъв. Доктора каза, че трябва да го отлепи, че много лошо може да се възпали...
Още кашляме и двамата с него - аз вече съм на АБ,той - не. Не ходи на ясла, баба му го гледа тая седмица, че аз почнах работа. Това е при нас. Ще ви чета по- късно  Hug

# 64
   Гали,забелването се наложи заради вече започналото възпаление или само се преполагаше,че възпалението може да започне?
   Браво на малкия герой! Hug

# 65
  • София
Айде, аз да изокам, че на Шошът му е къса неква юздичка на горната устна, та за това има разстояние между предните зъбки и може да сссссъска...  ooooh! Tired Можело да се оправи от само себе си, може и да се наложи нещо като лека операцийка за да се цепне... Tired

# 66
Айде, аз да изокам, че на Шошът му е къса неква юздичка на горната устна, та за това има разстояние между предните зъбки и може да сссссъска...  ooooh! Tired Можело да се оправи от само себе си, може и да се наложи нещо като лека операцийка за да се цепне... Tired
Може и да не съска.При Ния това е наследствено от баща й и дядо й,ама те си говорят съвсем правилно.Аз дори не бях обърнала внимание,ама в болницата при прегледа от УНГ ми го казаха.
Давинчи Hug
Бръмби,надявам се да се оправят нещата при вас.
В събота да намачкате малък Цеци и от мен.

# 67
  Бръмболина,миличка!Вярно,че прилича на черна серия при теб!Сега погледнах на колко години си.....И се сетих,че на абсолютно същата възраст бях влязла в такава черна серия,че буквално ми идеше да се самоубия....Но поне тогава аз сама си го отнасях.Не е страдал никой от близките ми хора,никой не е бил болен,нито му се случваше нещо лошо....Сама страдах и сама се справях.
  А твоето.... ooooh! Твоето е различно!Не е свързано само с теб.....Но това,че вече пишеш тук,че споделяш нещата с другите,говори,че серията поне минава кулминацията си!
   Как се чувства баща ти?
   На Емма шиха ли й брадичката?
   Добре,че мъжа ти се отърва без последствия! Praynig
Благодаря за загрижеността, Селма! Hug Надявам се и аз всичко гадно да остане в старата година и НГ да ни донесе само хубави неща на цялото семейство, че вече не се трае, ама човек като му се случат толкова гадости и се научава да се мобилизира и вместо да мрънка да направи максималното. Останалото Божа работа.
Иначе Емма я заведохме в Бърза помощ веднага и само я залепиха раната уж за да се затвори защото си беше бая сцепено, но тя си е бяс и отлепи всичко веднага и непрекъснато я чоплеше и я отваряше наново. Сега гледам се е затворила и заздравява, но съм почти сигурна че ще й остане някакакъв белег.  Tired
Емма има абсолютно същия проблем и бая разстояние между предните зъби, но и аз се надявам да не съска, а и ми казаха, че принципно ако се срежело се коригира. Не знам и аз какво да мисля. Thinking

# 68

И Ели е с такова разстояние и подозирам, че проблемът е същият. Ще се разбързам с воденето й на зъболекар.

# 69
  • София
Симоната ми е с 39 градуса Т и хрема. Tired Най-вече ме притеснява факта, че в яслата изобщо не са забелязали, върнали са я на майка ми така следобяд, казали са, че всичко е наред и това е. Никакъв коментар за температурата и сополите, да не говорим пък да се обадят да я вземем по-рано Tired

Иве, на мен ми е правена такава "операция" на горния венец, за да ми се съберат зъбите. Нищо страшно няма, само 1 седмица не трябваше да говоря и да се смея, което за мен беше най-дългата седмица през живота ми.

# 70
  • София
Иве, на мен ми е правена такава "операция" на горния венец, за да ми се съберат зъбите. Нищо страшно няма, само 1 седмица не трябваше да говоря и да се смея, което за мен беше най-дългата седмица през живота ми.

Shocked Shocked Shocked
Ще го гипсираме в пълна упойка ли, бе?!.... Mr. Green

# 71
  • София; Дружбето
Ним, миличка Hug надявам се да е някакво временно неразположение Praynig Аз давам на Миша цяла седмица Суметролим, Енгистол и Умкалор + Виброцил и да чукна на дърво се държи. Пиши утре сутринта какво е положението

# 72
  • София
Аз давам на Миша цяла седмица Суметролим, Енгистол и Умкалор

Ей, тия лекарства не съм ги чувала дори. Давам само Панадол, Стеримар и Мултисаностол. Утре мисля да купя инхалатор и да се приключва с чуденето дали-или. Обадих се и на педиатърката и се разбрахме за сега да не я водя. Само ако се разкашля или ако до понеделник все още подържа Т.

# 73
  • София; Дружбето
Енгистола са немски хомеопатични хапчета, Умкалора е екстракт - пак хомеопатия. А Суметролима е бившия Бисептол. Питай за тях, до сега винаги с тях оправям Миша

# 74
Ним, стискам палци до утре да е здрава.  Hug А за лелките, просто нямам коментар.

Общи условия

Активация на акаунт