Какво друго става при вас?Казваш,че доста неща са ти се случили....

Твоето е различно!Не е свързано само с теб.....Но това,че вече пишеш тук,че споделяш нещата с другите,говори,че серията поне минава кулминацията си!
Изпращам силни прегръдки на всички, които са в серия, дано НГ да е изпълнена само с хубави емоции.

Можело да се оправи от само себе си, може и да се наложи нещо като лека операцийка за да се цепне... 
Твоето е различно!Не е свързано само с теб.....Но това,че вече пишеш тук,че споделяш нещата с другите,говори,че серията поне минава кулминацията си!
Надявам се и аз всичко гадно да остане в старата година и НГ да ни донесе само хубави неща на цялото семейство, че вече не се трае, ама човек като му се случат толкова гадости и се научава да се мобилизира и вместо да мрънка да направи максималното. Останалото Божа работа.
Можело да се оправи от само себе си, може и да се наложи нещо като лека операцийка за да се цепне... 
Най-вече ме притеснява факта, че в яслата изобщо не са забелязали, върнали са я на майка ми така следобяд, казали са, че всичко е наред и това е. Никакъв коментар за температурата и сополите, да не говорим пък да се обадят да я вземем по-рано