Времето толкова бързо върви, наше Януарче корица краси

• 11 365
  • 279
  •   1
Отговори
# 105
Цецко много хубаво бебе, майка му - и тя! Хлъъъъъъъъъъъъъъц! Drunk
Познах аз Party Пиянки  Crazy hahaha Joy
Давай отчет де  Crossing Arms

# 106
  • София; Дружбето
Здравейте!
Има ли януарчета, които се тръшкат, дерат и извиват на дъга, лягат по земета и текат сополи и сълзи докато не капнат от умора или само на мен ми се падна такова?  Thinking
Мхм, днес яде шамари зад врата, щото легна на пътя, докато идваше кола. Туй се случи на обяд и от тогава само крещи бяз да ляга Mr. Green Crazy
За тоалетната седалка - не щъ да те отчайвам Лилянке, ама мойта и на тва не ще да сяда. Да го разнася, слага и маха от чинията - да, но да седне - ъпсурТ Naughty Не мой такива работи да прави детето. Крещи пампа с цяло гърло и ме чака да я сложа да си се изпишка Crazy Рогато, кво да го правиш

# 107
Цвета, то моето е водолей Flutter
Ами каквото стане, като не ще и на седалка напикан да си стои.  Crossing Arms

# 108
  • София; Дружбето
Аз се надявам в яслата да вземе пример от другите деца, но за сега се е научила само да пее, пищи и тръшка Joy
Алкохолната дружинка няма ли да каже как изкарахте Rolling Eyes

# 109
Алкохолната дружинка няма ли да каже как изкарахте Rolling Eyes
Сигурно не могат  Laughing Mr. Green

# 110
Благодаря на всички, които ни уважиха днес  Heart Eyes. Следващата седмица очаквам и днешните гости и нови  Hug Благодаря за прекрасните подаръци от името на Цецко и Веско и за прекрасното пожелание на Манга (определено има дар слово тая жена  Heart Eyes).
Аз след малко заминавам да пия отново за здравето на едно новоредено бебче.
Днеска моята кума е родила прекрасната Маргарита с мерки 2600 гр. и 49 см. Почерпете се и за нейно здраве кой с каквото обича  Hug
Иве от поста ти не става много ясно дали съм бебе или убава, но предпочитам да заложа на второто  Flutter

# 111
Хехе, очевидно сте си изкарали много весело у Манана  Simple Smile Някой трезвен има ли да разкаже или чак утре да чакаме обзор на събитията  Wink
Манана, да е жива и здрава малката Маргарита. Да расте умна, красива и щастлива  Hug

Относно памперса. Ние приложихме един малко кофти метод, но сработи. Една вечер Евангелина се напишка в гащите, баща й й се скара и я оставихме да стои мокра към 10 минути. Проля една камара сълзи и сополи, но оттогава си казва. Не казвам, че е правилно, но  Blush От тази седмица ще я оставяме и на яслата без памперс, да видим как ще се справи, че е единственото дете в групата с памперс.
Тази вечер купихме и седалка за тоалетната, щото нея не я бърка и там да стои, ама ми омаляваха ръцете,със сигурност ще й е по-удобно, отколкото да я държа.

# 112
  • София; Дружбето
 Joy Joy За сетен път се убеждавам, че е до дете. Миша може да седи напикана, хич не и пука, че и се караш. Като се напишка т.е. памперса пропусне идва и ми казва Пикла и се сочи с пръст Laughing
Да е жива и здрава малката Маргарита Hug

# 113
  • София
...
Иве от поста ти не става много ясно дали съм бебе или убава, но предпочитам да заложа на второто  Flutter

Нарочно....  Mr. Green Да ви се ровят мозъците!  Party
Бяхме силна група - Манга (напушена, както винаги Crazy), Клеми (неустоимо млада и ентусиазирана по отношение на пиене и бебета, но чужди! Mr. Green), Викс (истинска банкерка - мила и балансирана в пиенето Flutter), КайРенн (бременна и необичайно трезва, баси! Crossing Arms), Саша (отслабнала и с мъж в ловно мероприятие Sunglasses и разбира се Манана - слаба и прекрасна с висящо бебе на цицата...  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 19:48 от ivonska

# 114
Браво, момичета, явно добре сте си изкарали!  Grinning
Здравейте!
Има ли януарчета, които се тръшкат, дерат и извиват на дъга, .............................
Лелееее, да не ти разказвам при нас какво нещо е. Моята дъщеря е способна да посинее от рев и обикновено на публични места крещи HEEEEEEEEEEEEEELLLLLP!!! колкото й глас държи, умирам от срам!  ooooh! Първият път, в който го направи беше кошмарно - в магазин за разни джунджурийки за хоби бяхме и тя взела една кошница на колела и си сваля от долните рафтове каквото си иска - пазарува си жената! Ела да видиш като й взехме кошницата - затича се към един възрастен човек, хвана се за него и взе да вика HEEEEEEEEEEEEEELLLLLP!!!  #Crazy

# 115
Браво Simple Smile Пияници Naughty
Надявам се другата седмица ако пак се организира пътешествие до Костинброд и аз да се класирам
Така като ви гледам какво пишете ние сме бая далече от истината с възпитанието. Димитър говори само в краен случай т.е. когато много е закъсал нещо /примерно да не може да излезе от раклата или да си е заклещил пръстите някъде/. Но пък гледа много умно
Храненето ми е болна теме и нема да разказвам..............роман мога да напиша за хранене  на злоядо дете. Дадох му да пробва шоколад................едва не повърна.
С гърнето също нямаме успех.........но пък много точно ме уцелва с него. Напоследък има нова мания, хвърляне на на играчки или предмети по родител. Има доста добри попадения............ма да съм се пазила Simple Smile
Надявам се като отиде при баба си тя да го възпитава.  Единствено не се тръшка...........щото знае че полза няма.

# 116
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
...

Нарочно....  Mr. Green Да ви се ровят мозъците!  Party
Бяхме силна група - Манга (напушена, както винаги Crazy), Клеми (неустоимо млада и ентусиазирана по отношение на пиене и бебета, но чужди! Mr. Green), Викс (истинска банкерка - мила и балансирана в пиенето Flutter), КайРенн (бременна и необичайно трезва, баси! Crossing Arms), Саша (отслабнала и с мъж в ловно мероприятие Sunglasses и разбира се Манана - слаба и прекрасна с висящо бебе на цицата...  Heart Eyes

.........и  Ивонска - съскаща със задоволство,както винаги Mr. Green Mr. Green Mr. Green Дзвер, половината момичета не ме познават - не и се връзвайте, не съм"напушена", просто както винаги бях мила и добра, а Ив трудно ми понася това ми състояние Heart Eyes Heart Eyes Mr. Green Mr. Green
Манански,изкарахме си чудничко,групата беше силна, уви, бидейки с колите,не можахме да просветим Цецко във виненото изкуство - но Манана беше добра домакиня Grinning Grinning И да ви кажа,не е много честно от нейна страна - за родила жена преди месец,е в перфектна форма на тялото Twisted Evil Grinning Grinning Grinning Бебе Цецко е страхотен - малък,сладък, кротък,любопитен,и един такъв...направо да го хванеш и да го намачкаш от кеф Heart Eyes Heart Eyes
А бате Веско  - много мил към бебе Цецко, но иначе доста войнстващ младеж, въдворяващ ред на своя територия Crazy Crazy И супер сладко,но категорично вика на майка си " Манкееееееееееееее..."Няма не искаш,няма -недей Naughty
И Манански, на тръгване се срещнахме с мъжът ти на вратата - ако не знаеш, след 2 години пак ще раждаш Crazy Crazy Mr. Green

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 20:07 от magnoliamm

# 117
  • София
Както всеки път и днес беше зареждащо и весело! Манана беше чудесен домакин, а ние още по-чудесни гости   Mr. Green
Ето и малкото снимки, които направих:
малкият голям Цветан    Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 118
  • София; Дружбето
Земетресениееееееееееееееее. Яко ни разстресе девойки, усетило ли се е другаде?

# 119
  • София
Земетресениееееееееееееееее. Яко ни разстресе девойки, усетило ли се е другаде?
даа, аз спях на дивана
още треперя  Sick

Общи условия

Активация на акаунт