Лакове OPI.... и всякакви други марки - 2 част

• 85 308
  • 610
  •   1
Отговори
# 240
Явно при всеки е индивидуално. Може би просто някои имат по -голямо омазняване на нокътната плочка и заради това лака пада бързо. Голден роуз-и и тем подобни не признавам вече....
А, този на Ланком с блестящите частици и звездата какъв е? Може ли линк?

# 241
Явно при всеки е индивидуално. Може би просто някои имат по -голямо омазняване на нокътната плочка и заради това лака пада бързо. Голден роуз-и и тем подобни не признавам вече....
Ами тя нокътната ми плочка си е една и съща с всички лакове.Определено за мен цената на ОПИ е обоснована само и единсвено на марката.Освен ако там разните му съставки на по -евтините лакове не са по-вредни.Поради това съмнение си купувам по-скъпи.

# 242
Преди си купувах само евтини лакове и издържаха само ден, два максимум! Реших да си купя един на ОПИ да видя какво толкова им е хубавото....и наистина за мене има огромна разлика. Лака издържа почти седмица. От тогава си купувам само тях ( наистина са малко скъпички, но поне не ми се нагала да се лакирам през 2 дена)

# 243
Сетих се нещо и реших да го споделя!Знам, а и съм забелязала по себе си,че лакът издържа много повече ,когато е поставен в/у изкуствени нокти (ноктопластика).за съжаление не ми харесва ,когато си покрия ноктите- моите са си доста извити и това ги одебелява много ,пък и постоянно трябва да ги попълвам ,а ако реша да ги махна....... ooooh! направо се съсипват.

В този ред на мисли.......Колко от вас имат ноктопластика?
Наистина мисля ,че това е отговора на въпроса за трайността!
Също късите нокти издържат повече.....познавам мъже ,които ми се хвалят ,че като идат на маникюр им издържа седмица (бял/черен лак).Но пък мъжете не пипват нищо......дори не си мият ръцете!!!! Confused

Та.....да,ако имах изкуствени нокти щях да продължа да си ползвам ОПИ без проблем.

# 244
Аблсолютно естествени са ми ноктите много къси ги поддържам, защото така ми харесват. Много съм доволна от ОПИ. Сега ще пробвам дизайнерската серия.

# 245
Аблсолютно естествени са ми ноктите много къси ги поддържам, защото така ми харесват. Много съм доволна от ОПИ. Сега ще пробвам дизайнерската серия.
От дизайнерската съм много доволна от трайноста .

# 246
Ами тя нокътната ми плочка си е една и съща с всички лакове.Определено за мен цената на ОПИ е обоснована само и единсвено на марката.Освен ако там разните му съставки на по -евтините лакове не са по-вредни.Поради това съмнение си купувам по-скъпи.
Не зависи толкова от марката, просто преди да купиш, трябва да провериш дали е Big 3 Free.
Иначе на мен OPI издържат много - и на естествени, и на изкуствени нокти. Доволна съм си от тях.

# 247
  • Има много детски смях.
Според мен издържливостта зависи от състоянието на нокътната плочка.
Ако ноктите не са добре офорчени, цепят се и т.н.- няма начин и лакът да не започне да се бели.  Peace

# 248
Не зависи толкова от марката, просто преди да купиш, трябва да провериш дали е Big 3 Free.Иначе на мен OPI издържат много - и на естествени, и на изкуствени нокти. Доволна съм си от тях.
Разясни ако имаш време ,моля те!

# 249
Несъдържащи формалдехид, толуен и дибутилфталат.
Пусни big 3 (three) free nail polish в Гугъл и ще ти излезе всичката информация, както и списък на марките. Peace

# 250
Аз нямам ноктопластика и никога няма да имам. Освен това не ползвам пила, сама да си унищожавам ноктите - не мерси! Поддържам къса плочка с нокторезачка, лак Опи ми издържа около 5-6 дни.

# 251
  • София
От дизайнерската съм много доволна от трайноста .

newsm78 На мен пък един червен лак от дизайнерската серия точно ми беше най-нетрайния от всички на ОПИ, които съм пробвала  Rolling Eyes Иначе цветовете са просто  Heart Eyes и стоят  Heart Eyes Mr. Green Може да пробвам още един път да се лакирам с дизайнерски и ако резултатът е същият, ще се откажа  Sad

# 252
Не знам дали е нов цвят, не ме и интересува, но си поръчах този

An Affair in Red Square

Някой има ли го? Че на снимка е трудно да се прецени точно как изглежда.

# 253
...Също късите нокти издържат повече.....познавам мъже ,които ми се хвалят ,че като идат на маникюр им издържа седмица (бял/черен лак).Но пък мъжете не пипват нищо......дори не си мият ръцете!!!! Confused...

И това ли си правят вече?!? Shocked Joy

Аз нямам ноктопластика и никога няма да имам. Освен това не ползвам пила, сама да си унищожавам ноктите - не мерси! Поддържам къса плочка с нокторезачка, лак Опи ми издържа около 5-6 дни.

Аз не мога да си представя да си оформям ноктите само с  нокторезачка, дори да са ми изрязани до дъно. Винаги има някакви ръбчета, как ги заглаждаш, ако не с пила. newsm78

# 254
Мъжете ли?Да...........правят си....И ми цитират имена на цветове на ОПИ- от по-тъмните- лилави,черни или бели  Laughing
Говоря за мъже ,които далеч не са гей....Мога да кажа ,че точно така се зарибих с ОПИ и ОРЛИ  Rolling Eyes - покрай тях....Ужас!

Общи условия

Активация на акаунт