Лакове OPI.... и всякакви други марки - 2 част

• 85 306
  • 610
  •   1
Отговори
# 255
Ей, какви са тея мъже с цветни лакове и да не са гейове  Shocked Божеее, света тотално се обърка. Аз и гейове не съм виждала с цветен лак, освен с черен и то само по фотосесии. Не съм консервативна в никакъв случай, но мъж с лилав лак не мога да възприема.
Juiciness , много е лесено. Нали знаеш, като свикнеш да правиш нещо и неусетно се усъвършенстваш. Аз съм перфекционист, да не си помислиш, че ноктите ми са някакви оръфани  Joy Става наистина лесно, само трябва удобна нокторезачка. Против пиленето на ноктите съм, защото смятам, че така се увережда структурата им.

# 256
Ми аз се мъча да си го представя, но не мога. Shocked За мъжете с лак де...
Само черен лак разбирам и то при разни готик, музикални или други предпочитания...
Маникюр - ДА, полиране на ноктите - ДА, обаче лак -  #Crazy Не знам какви са тия мъже, но не съм срещала и дано не срещам. Laughing А се възмущавам на оскубани мъжки вежди.. Crazy

# 257
Ей, какви са тея мъже с цветни лакове и да не са гейове  Shocked Божеее, света тотално се обърка. Аз и гейове не съм виждала с цветен лак, освен с черен и то само по фотосесии. Не съм консервативна в никакъв случай, но мъж с лилав лак не мога да възприема.
Juiciness , много е лесено. Нали знаеш, като свикнеш да правиш нещо и неусетно се усъвършенстваш. Аз съм перфекционист, да не си помислиш, че ноктите ми са някакви оръфани  Joy Става наистина лесно, само трябва удобна нокторезачка. Против пиленето на ноктите съм, защото смятам, че така се увережда структурата им.
Laughing Laughing Laughing
И аз преди така си ги оформях с нокторезачка и ми се чудеха...ама тя режеше много точно-сега не мога да намеря такава.Иначе май най безвредно е с ножичка,ама аз не мога.....

Лакът ,който ползват е тъмно лилав.....Lincoln Park after Dark ili Lincoln Park at Midnight....
Единият "гей" е мъжът ми Laughing Другите са ми приятели...... Rolling Eyes Забавно е.....

# 258
Аз с нокторезачка не мога да си оформям ноктите в никакъв случай - не виждам как ще стане квадратен нокът без пила. newsm78 Не съм се замисляла дали вреди, но нямам проблеми с чупене. Simple Smile

каталина, да не живеете в чужбина? Или нещо свързано с работата? newsm78 Що са решили да се лакират пък, да не се задава някаква странна мода. Thinking

# 259
  • София
Laughing Laughing Laughing
И аз преди така си ги оформях с нокторезачка и ми се чудеха...ама тя режеше много точно-сега не мога да намеря такава.Иначе май най безвредно е с ножичка,ама аз не мога.....

Лакът ,който ползват е тъмно лилав.....Lincoln Park after Dark ili Lincoln Park at Midnight....
Единият "гей" е мъжът ми Laughing Другите са ми приятели...... Rolling Eyes Забавно е.....

Аз пък се кефя на такива мъже  Laughing

Не ми се смей, но много бих искала снимка  Praynig странно ми е как ще изглежда лилав лак на ръцете на мъж  Thinking

Познавам само един мъж който се лакираше и след 3-4 години упорито ходене на маникюр, се ожени за маникюристката  Joy Joy Joy

# 260
Аз с нокторезачка не мога да си оформям ноктите в никакъв случай - не виждам как ще стане квадратен нокът без пила. newsm78 Не съм се замисляла дали вреди, но нямам проблеми с чупене. Simple Smile

каталина, да не живеете в чужбина? Или нещо свързано с работата? newsm78 Що са решили да се лакират пък, да не се задава някаква странна мода. Thinking

Laughing
Не ,няма такава мода.....Единият е от Аржентина,другите са американци.....Но и там ,както тука ,мъжете са хомофоби.... Rolling Eyes
На мен пък ми се стори много мило,че се грижат за ноктите си и не се страхуват от чуждото мнение......Писнало ми е от разни мъжкари,които всъщност са ужасни комплексари и само оплюват по-различните,за да се почувстват по-добре....
Зависи от мъжа- ако има хубава нокътна плочка и хубава ръка,ще му отива-наистина не е за всеки.Особено аржентинският тип излъчва такава мъжественост,че не може да се сбърка за гей Simple Smile
Пък и го правят само ,когато имат време.......не им е някаква цел или мания.

# 261
katalina69 , Линкълн парк по тъмно само в къщи, нали?

# 262
katalina69 , Линкълн парк по тъмно само в къщи, нали?

Вкъщи?
не знам за какво говориш...уточни
Миднайт е по-хубав....и много тъмен
Единствената снимка ,която намерих в моя комп. е на лак в черно и бяло ( като онзи символ с точките- изчезна ми името Mr. Greenhahaha

# 263
Исках да разбера дали мъжа ти излиза навън с тъмния лак? Ходи ли на работа с него, в офис например или е нещо арт персона?

# 264
И аз не си го представям лилавия лак в офис, с костюм. Mr. Green
Ох, ужасно оспамихме. ooooh!
Отделна тема трябва! Joy

# 265
Знаааааам.......оляхме се и ще стане много досадно...
Да,прави сте,в офис ще е кофти.....все пак там си има дрес код,ама той работи за себе си и вкъщи.Иначе излиза навън ,разбира се.....Ама от доста време не му е идвала музата за нокти-сега е под голям стрес и това е последното нещо,за което би помислил.

# 266
Тъмен лак на мъж според мен е често срещано, особено за рокери и т.н. и особено матов лак. Дори си има подобни марки за мъже Peace

# 267
Препоръчайте ми заздравител ,че много ми се делят ноктите .

# 268
Искам да отбележа,че от понеделник съм с лака за 2 лв на ФлорМар ......днес е събота Shocked Още не се е обелил!!!!Това никога не се е случвало...Първите 2 дни бях само с 2 слоя от лака...на третия ден сложих отгоре топ лак на Римел.....Обаче ноктите ми сега са къси-може би заради това издържа толкова дълго.
Да не говоря,че цвета е супер и със страхотен блясък Wink

Никога не бях ползвала тази марка лак и сега си мисля да пробвам още някой цвят да видя дали пак ще съм доволна:)
Засега със сигурност ми харесва повече от ОПИ -много по-лесен за нанасяне,хубава четка , с която без никакво суетене се намацах набързо и никъде не оплесках....а с тва ОПИ  ooooh! дясната ми ръка винаги е омазана и после трябва да почиствам  Confused

# 269

Общи условия

Активация на акаунт