Бойните редици оредяха, НОЕМВРИйска мама иска да е всяка!

• 15 070
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
 Hug и успех на всички тръгнали да раждат, а на обебилите се по-малко колики и повече спокойни нощи.

мамчета, внимавайте с промивките с лайка, че тя е силен алерген и с капването на кърма в оченцата, че може да се влошат нещата. Най-добре се консултирайте с педито. Веротно е прословутата стафилококова инфекция. Промивайте с преварена вода от външния ъгъл на окото към нослето и никога с един и същ тампон на двете оченца, за да не пренесета инфекцията.

# 151
Здравейте , момичета ! Извинявам се , че така нахлувам в темата ви , но някой знае ли нещо за Djindjari ? Не е влизала от 2-ри и се надявам да е добре и раждането да е минало нормално ! Ако някой знае нещо за нея , ще съм благодарна , ако го сподели !

# 152
Ето мееее  сега се прибрах,мацката е 3кг и утре влизам в болницата.Стискайте ми палци мамитааааааааааа да мине всичко наред и като се прибера ще ви пиша веднага.Успех на всички от мен и да мине бързо и безболезнено  Praynig Hug  bouquet

# 153
Лора, супер заглавия! Успех утре!
Петенце, аз това правя с преварената вода от днес и имаме облекчение.
Дидипиди- стиснати палци и за теб!

Аз какъв РД на татито празнувам- отида при гостите, хапна 2 хапки и идвам да дундуркам принцесата, че не иска да спи докато ние купонясваме... добре че поне вие пишете тук, че имам какво да чета като съм с нея на ръце

# 154
Влизам като щъркелче Grinning

На 10.11 в 23.10 ч. Галина (galina_07) e родила със спешно секцио сина си Ивайло - 2.950 кг и 49 см
Да й е честит малкият юнак и да расте здрав и щастлив
  bouquet  bouquet  bouquet

# 155
Честито на мама Галина, да и е живо и здраво съкровището!  bouquet

Стискам палци на всички, на които утре предстои дългоочакваното събитие.   

# 156
Ето едно бебче и днес  Party да и е честито на мама Галина   bouquet
Лора -страхотни заглавия  Hug
За съхранението на кърма -аз съхранявам в контейнерчета за урина и обикновени пликчета за фризер с цип  PeaceАвент са болни с тия цифри #Crazy

Дидипиди - fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 157
b]Диди[/b] fingerscrossed бързо, леко и безпроблемно раждане!

Честита рожба на Галина!  bouquet

Мамите които са на преглед, моля да се отчетът!

Лора, много са поетични заглавията!

# 158
Честито на Галина-много радост и топлота да носи  в семейството малкия юнак.
Лорче спаси положението мила.Заглавията са страхотни Hug Айде успех утре-много леко и безпроблемно да мине всичко и скоро с Емили у дома да ни пишеш.
А за Джинджари нищо не знам.Тя последно време влизаше рядко при нас.Надявам се всичко да е минало успешно и да са добре.

# 159
  • София
Честито на мама Галина!
Тонеске, не се помотвай, а отивай пак на разходка, че да се обебиш и ти.
Розичка, има едно мазило Матсан дойч, струва 9 лв и е в зелена тубичка. То доста облекчава, но не е магическо Confused Аз сега се плискам със смрадлика, но не знам кога ще има ефект.

Някой питаше за цеденето - явно е индивидуално и при всеки е различно всеки ден. Вчера щях да се пръсна и изцедих 100 милилитра само да ми олекне. Днес няма нужда изобщо да цедя, а пак се кърмим на същите интервали и с еднаква продължителност. Едва ли за един ден му е пораснал стомаха.

Току що изкъпах Косьо сам-сама. Баси колко съм смела  Laughing Всеки ми бяга по тъча - един го страх от пъпа, друг да не го счупим и накрая ми писна. Да ама бебо се опикал до ушите (да не говорим и мен как опикава) и накрая го избанях сама.   bath1 Поплака малко, но май беше защото мрази да му почиствам пъпа.

Успех на тръгналите да раждат!  Hug

# 160
  • София
Стискам палци за утре на Лорчето, Темичка и Тонеска Hug! Дано всичко е наред и утре си гушкате малките човечета Heart Eyes!
Аз все още съм с контракции - но като че ли не мога да ги засичам, защото болката ми се струва много постоянна и не мога да фиксирам начало. При вас как е? Как засичате?

# 161
Честито на мама Галина! Да и е живо и здраво съкровището и скоро да е пак на линия!

Тинка, аз ги засичам, като се засили болката. Обикновено ме боли не само ниско корема ами някак целия ме свива(като с колан). Засичам началото на това пристягане.  newsm78 Изобщо не засичам продължителност.  Thinking

Уж, по пълнолуние се раждат повече бебета.  Praynig Днес нали е пълнолуние, какво чакат?  Crossing Arms

# 162
Айде сладурки отивам да се изкъпя и да лягам да гледкам тв.Лека нощ и умната!Успех на всички и само хубави новини Praynig Hug

# 163
Благодаря ти , tsvetkova_elica !

# 164
Честито на Галена да й е жив и здрав наследника и много да ги радва.
Стискам силно палци за Тонеска, Тинка, Темичка, Лора, Дидипиди и на всички, които са тръгнали да се бебят. И какви са тия приказки, че са тръгнали да се върнат, а Тонеске, я почвай да танцуваш като Валя тя е нямерила правилния начин.

Аз искам да попитам купили ли сте си колан за след раждане и от къде, че си нямам и на идея в аптеките ли да питам или къде.
Лека вечер до утре.

Общи условия

Активация на акаунт