Бойните редици оредяха, НОЕМВРИйска мама иска да е всяка!

• 15 084
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
Честито синичко вързопче на мама Галина  Hug

# 166
  • София
smile3515
аз й викам на беба smile3513, а тя - smile3533

стискам палци на засилилите се да раждат - бързо и безаварийно доставяне на пакетчето
  smile3508

имам чувството, че вече почти всички родиха, а само аз си оставам без грам контракция  Crossing Arms

# 167
  • Бургас
Честито на всички нови мами!
Успех на мамите, за които утре е ВЕЛИКИЯТ ДЕН!
Ние сме още 2 в 1 и моля стискайте палци да изкарам още малко време - поне до понеделник, когато сме на док. отново!
Лека и спокойна на всички!

# 168
Честит син на мама Галина! Да е много здраве и само радост са носи в семейството!

Иве, браво за смелостта! При нас къпането е патент на майка ми- тя си мечтаеше за това още преди да родя- как да я лиша жената от това удоволствие?! Аз едва се престраших да измия дупето на Рая преди няколко дни- ми то не било нито трудно, нито страшно, значи и с цялостно къпане ще се справя, но не се натискам като има кой друг да го прави- разбрах, че щом ми предлагат помощ за детето, трябва да я приемам, че после се чувствам капнала ако искам всичко сама да правя...

теодора, аз не съм си купувала колан и не мисля да го правя. Родих нормално, а коремът ми вече е съвсем плосък- е, има една кожа за стягане, но това ще стане с малко коремни преси като ми свършат лохиите. Свеки ме видя последно на моя РД- преди 10 дни (5 дни след раждането) и сега като дойде на РД на мъжо остана впечатлена колко бързо ми се е прибрал коремът- а не беше никак малък... Е, килограмите ми още са някъде +7, което значи че съм смъкнала 8-9, но коремът поне прибрах. Сега остава дупето да стегна и се мятам по дискотеките на лов за мъже  Mr. Green да си върна самочувствието, че като понадебелях и малко поувяхнах...

Аз май се напразнувах- оставям милото да празнува сам юбилея с гостите, а аз ще опитам да подремна до следващото пробуждане на бебка.

Спокойна нощ на всички мами и бебчета!
Утре- да имаме повече попълнения, че днес с пълнолунието май се изложихме  Wink

# 169
ААААААААААААА Диди какви са тия 7 килца.Мен ме е страх да се кача на кантара.Ама така или иначе в нищо от старите си дрехи не влизам.Патъркам си още бременния гащеризон от Рени и това е. smile3516 smile3515 Ретроспекцията от бременността е +30 кг #Shocked newsm50
За коланите-моята докторка ми каза да си взема ама не мога да намеря.Утре вече татито го пращам да дири, че тоя шкембак трябва да се прибира.
Аз да питам мамите дето им е за втори ( е и за трети де  Mr. Green)път: кога влязохте във форма след раждането?
Айде до утре и марш да раждате  smile3513
 Joy Joy Joy

# 170

Мамите които са на преглед, моля да се отчетът!

Отчитам се, макар че в този късен час сигурно няма да има будна мама, която да чете Wink.
Пак се завърнах вкъщи, но този път не безславно.
Докато записвахме тоновете, стана ясно, че моя милост няма жива контракция, напълно спокоен корем. Междувременно лекарката ми обясняваше какви са стъпките нататък и какво ще правим от утре.
После ме качи на магарето да ме тушира, каза че ще се опита отново (понеже предните два пъти опита, но безуспешно) да влезе в цервикалния канал и ако успее, там имало някакви си рецептори, които при дразнене отключват родовата дейност - тва било метод на Хамилтон, за сведение на непросветените като мен Laughing
Туширането показа чудо - бебето се е посмъкнало, с фиксирана глава и очевидно подготвящо се да излиза newsm44 , разкритие - 2+ см newsm47 , лекарката успя да влезе където трябваше, малко от тапата излезе и след това изпитвах приятна болка ниско в корема newsm53
Сега ще изкарам до утре следобяд, ще отида пак да ме тушира, тя ще повтори упражнението и живот и здраве до ден-два се надяваме да сме приключили одисеята Laughing Миналият път между 2-та см и раждането имаше 24часа, дано и сега да е така Simple Smile.

Та това е при мен, много съм обнадеждена и чакам с нетърпение идните дни Simple Smile.

На Дидипиди желая успех! Hug

Лора, късмет и успех и на теб Hug
Диидии, стискам ти палци да задържиш още! Peace

На мама Галина честито синче и много щастие!

# 171
Ели, то да ти кажа аз изобщо не се бях сетила да се кача на кантара, ама като почнаха да ме питат колко съм оставила в болницата, че се наканих. Ама и аз вкъщи си ходя по пижама или анцунг, а на единственото ми излизане навън сложих последния анцунг който си купих като бременна- почти не виждам разлика преди-сега, изключвайки коремището. Но с храненето дето ми сервират всички вкъщи- за да има кърма, ми се струва, че ще тръгна пак нагоре...

Отчитам се, макар че в този късен час сигурно няма да има будна мама, която да чете Wink.

А, има, има- честито раздвижване на нещата- пожелавам ти да е по-скоро отколкото очакваш!

# 172
Ели, аз съм +24кг вече Rolling Eyes Трагедията при мен е, че имам да свалям около 15кг от преди бременността си Embarassed
Тоест, трябва да сваля почти 40кг Shocked Айде, 10 ще сваля още в болницата, но за останалите 30 ме чакат 3години глад Laughing Но пък този път съм решена с балансирано хранене и спорт да се справя с тях.

Диди, да ти кажа предният път се убедих, че кърменето го ползваме като извинение за ядене Wink. Аз ядях стабилно, особено наблягах на сладкото, че да имам кърма, обаче в един момент получих много тежка алергична реакция и трябваше да мина само на зеленчуци и картофи. Свалих доста килограми тогава, а храната въобще не ми се отрази върху количеството кърма Wink. Но все пак се храни пълноценно, де, да не се оставиш така, имаш нужда Simple Smile

П.п. Забравих да кажа, че питах специално лекарката ми за връзката между движенията на бебето и раждането. Тя каза, че няма такава връзка и няма такова нещо, че бебетата спират да мърдат, когато наближи раждането. Може при някои да се случва, но не е правило. Така че мамите на мърдащите бебоци, не губете кураж Hug

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 00:09 от Fairy

# 173

Има, има  Stuck Out Tongue Winking Eye и аз дремя  atworkнищо че е 4 часа следобяд при мен.   wait

Fairy  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Аз водих бебето на разходка, а после и с ананас го нахраних и сега чакам да умра от болки в корема. То се побърка да скача в корема ми. Имам чувството че ще проходи.  hahaha

Ели, а в болницата не остави ли част от тези +30  #Shocked или това е резултат след болницата?  newsm78

Аз както не качвах килограми в събота бях 65, а в понеделник 67  #Shocked #Shocked doh Този 9-ти месец направо ме разби.  Banghead Имам чувството че и от въздуха пълнея и всичко на корема ми се лепи.  #Crazy 

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 00:18 от Yuliya2008

# 174
А, Юле, като гледам двете с тебе си останахме.
Аз сега като зомби гледам- малката ме събуди с рев за маджа. Докато се осъзная какво става- никой не дойде да помага. И изведнъж се изреждат да надничат в стаята- за какво са ми вече като съм я сменила и тя се  успокоява... Леле, като ми се спи да не си ми на среща...
Мъжете от РД обсъждат в другата стая някакви вина...ко са се заговорили като са всичките пияни вече...да не е нова година- до сутринта ли ще празнуват?! верно, че до 24ч беше РД на мъжо, а сега на 14.11. той има имен ден, ама айде да починат няколко часа и тогава да почнат пак... Така съм крива, че и абсолютно тихи да са, пак ще са ми черни хората...

# 175
Диди, много поводи много нещо  ooooh! Честит имен ден тогава на таткото  Drunk
Те направо ще се измъчат с тези празници.  Joy
При мен се редуват контракции с ритници  Crazy, а трябва да направя и нещо за вечеря, но не знам как ще се добера до кухнята.  newsm27

# 176
ей тая картинка май най-точно изобрлазява какво се случва в нас-    Drunk   
сега май вече зе изпращат (от половин час де) и нищят някакви семейни взаимоотношения пред входната врата- в 3.30 през нощта- да събудят всички съседи и да им разберат историите...   #2gunfire 

# 177
Диди, а казват че като има бебе няма купон.  hahaha

# 178
здравейте бъдещи и настоящи мами.моята приятелка роди вчера и исках да ви се похваля.тя не пише много често в темичката,но ви чете.вере(savovica)да ти е жив и здрав малкия сашко,много да те слуша,и много щастие да ти носи.
честито на всички мами и успех на бъдещите.

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 08:04 от bellezza

# 179
Добро утро!
Хайде по едно късметлийско кафенце!

За закуска вярвам, че вече почти никой не мисли тези дни! Но да не остане някой гладен :

Феъри, хайде, стискам палци туширането да дава вече резултат!

Розичка, тия хемороиди и мен здраво ме морят. Аз, честно казано, не съм ги поглеждала - страх ме е, че ще се шашна и ще си изгубя куража за нормално раждане.  ooooh! В интерес на истината предното раждане имах един хемороид, който не ме заболя особено след това. Но тези... имам чувството, че с тях положението е по-сериозно. Ако намериш лек, надявам се да споделиш!  Praynig

Ей, голяма одисея с тоз девети месец.  newsm78 Както не веднъж съм споменавала, предния път родих в началото на осмия и сега много не знам какво се случва. Не мога да си обясня защо и мен като Тинка вече колко дни стана ме боли предменструално, но  постоянно. Особено се влошава положението като стана права. Контракциите ми са безболезнени.  Хм! А аз си мислех, че ще ме заболи нещо едва като тръгна да раждам.
Днес по обяд съм на преглед. Да видим какво ще ми кажат. В неделя уж казаха, че до няколко дни раждането предстои. Да, ама не!

Успех на всички, които днес им е ден!

Общи условия

Активация на акаунт