Бойните редици оредяха, НОЕМВРИйска мама иска да е всяка!

• 15 088
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
ЖИВО И ЗДРАВО ДА Е ДЕТЕНЦЕТО НА вере(savovica), а щастливата мама да се възстановява бързо и да идва тук да разказва, не само да чете!
    bouquet    bouquet    bouquet 

Диди, а казват че като има бебе няма купон.  hahaha

за едни купон, за други май само нерви, че никой от пияната банда не е в състояние да окаже съдействие за малката ми бонбонка, а тя за мой късмет тази нощ се будеше все на два часа, хапне, повърне и след дундуркане заспи, направо съм гроги днес, но пак имаме повод...

След късметлийското кафенце от Утро, идва ред на моята почерпка по случай именния ден на нашия тати (не че след снощи аз имам сили за нов празник, но нямам избор)

С благодарност на Юлето!    bouquet

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 09:30 от Didi_83

# 181
  • София
Добро утро момичета!!!

Извинете за нахлуването в темичката, но се интересувам, някой знае ли нещо за Djindjari ?

# 182
  • Sofia
Добро утро настоящи и бъдещи мамчета

ЧЕСТИТИ ЮНАЦИ НА МАМА ГАЛИНА И вере(savovica) ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ СЛАДУРИ. С МНОГО УСМИВКИ И ОБИЧ ДА ВИ ДАРЯВАТ
на всички тръгнали днес към родилното, леко и безпроблемнно. Hug

# 183
добро утро и от нас!!!
ние почти не сме спали тази вечер от болки в коремчето newsm46
мале момичета като ви слушам с тези килограми чак ме е срам да си кажа моите Embarassed
качих 10 за цялата бременост а в болницата оставих 8

# 184
Здравейте банда от нас двете preggo, моята мома явно няма намерение да излиза, аз пукната контракция нямам. Вече започвам да се притеснявам, не че бързам да раждам, ама тази сутрин докато накарам бебка да се раздвижи, за да се успокоя че е добре голям зор видях, напоследък не е мн. активна в движенията Sad и това ме притеснява.

Fairy, не искам да те отчайвам, но това с туширането не винаги дава ефект, мене от началото на седмицата ме тушират всеки ден, ама още сме си 2в1.

Ели, аз първата бременност бях качила общо с бебето 15-17кг, успях почти да си възстановя килограмите след 6м. с голям зор и диети, грешката ми беше, че нямах мн. кърма и ядях повече за да имам, а не е било необходимо, кърмата не зависела от това, просто се храни рационално , кърми и повече движение и ще смъкнеш килограмите, но не очаквай веднага.

За Джинджъри не знам нищо, надявам се да е добре Praynig.

Диди, честит имен ден на таткото ви, да ви слушка и обича много.

savovica, честита ти рожба!  bouquet

На всички мами, които са решили да раждат днес- успех Flowers Four Leaf Clover!

# 185
  • София
Добро утро и от мен, още съм 2в1, не се знае докога newsm78 Heart Eyes
Честити бебоци на Галина и Савовица. Да са ви живи и здрави, а на мамитата пожелавам бързичко възстановяванее Hug  bouquet

Мен вече яко ме тресе предродилна треска, нощно време като се събудя и няма заспиване ooooh! #Cussing out Всякакви мисли и сценарии ми минават през главата....Сутрин ходя на автопилот и въпреки кафето, гледам като ранен хипопотам Mr. Green

За килцата, дето сте ги коментирали....и мен ме беше страх от себе си да се кача на кантарчето, но тази сутрин се престраших......резултата е вече +20кг, но това изобщо не ми е болка в момента, знам как да ги сваля, така че е последна грижа Mr. Green А и преди да забременея бях свалила точно 20 кг за 5 месеца. Така, че килограмите не ги мислете Naughty bowuu

Хубав, спокоен и  бебносен ден на тези, дето са се запътили към родилното, а пък ние, останалите 2в1 ще си мътим тун на спокойствие Hug

# 186
Здравейте и от мен  Hug  Hug  Hug  Hug !!! Хайде стискам палци  Peace Praynig на нашите мамчета , които очакват своите бебенца !!  Hug Praynig  Hug Да ни зарадват по - скоро с ХУБАВИТЕ НОВИНИ
Гледам за колани си говорите силно препоръчвам да си вземете такива момичета !!!
Купих си такъв колан от електронния магазин ДАНЕТ има ги най - различни модели , сложих го още  на третия ден след раждането до днес . Резултата е , че корема ми се прибра още първата седмица  и освен това тъй като бях секцио , не ме болеше раната също така и самия корем , а на втората седмица  благодарение пак на този ластичен колан се опитах да спортувам / бягане /  е по леко беше почти като ходене , но постепенно влезнах във форма .Сега всяка сутрин  си правя кросовете и се чувствам перфектно !!!  останаха ми още три четри килограма и си влизам в нормата доволна съм от себе си защото за един месец мисля , че успях да си върна фигурата  ......   Peace  Grinning  Grinning 

# 187
Честито  на Галина и Савовица - много щастие им желая Hug
Алююю има ли обебили се мами днес а? Хайде стискам палци на Феъри на Тонеска и на останалите на финалната права  Praynig
А за килцата - уфффф - от болницата се върнах 10 кила назад - нооооо имам да свалям още 10 - ама като за диети и дума не може да става - заради кърменето - то е много по важно от единия дебел гъз - та ще разчитам на спорта - като минат вътрешните шевове де  Simple Smile - меткам се на кростренажора и почвам лека полека да натоварвам крачетата, коремчето и т.н.
А колкото до болката - абе да ви кажа честно аз бях много наперкана. Виках си - ееее аре бе толкова жени раждат - майната и на болката - не може да е толкова зле - обаче - мнооого ме боля - направо и аз не знам как изкарах до преди да ме срежат по спешност, то може би ме е боляло толкова, защото нещата не бяха наред - знам ли - та мисълта ми е, че си боли и то доста, ноооо се издържа де - много ме е яд, че се наложи да ме срежат. Много исках да родя естествено, но какво да се прави - важното е, че беба Мара е добре.
Хайде мамииии чакаме новини  Laughing

# 188
  • София
Здравейте аз се включвам в вашата тема с въпросче,тъй като сметнах че ще сте по-запознати.
Момичета ако някой е запознат с допълнителното здравно осигуряване.Имам здравна карта от работата на ЗОК"Надежда"-болнична медицинска помощ-пълен.Партньори са и Токуда болница.Ако някой знае дали се включва раждане?Причината е да ви питам че на посочените телефони не ми вдигат.
Благодаря предварително.

# 189
  • София
Честити бебенца на Галина и Савовица!!! Много здраве,щастие, късмет и всичко най-най!!!  bouquet
Стискам палци на мамите за днес!!! И чакаме новини за още бебчета!!!

# 190
Здравейте Simple Smile

larakroft1, много различни са тези пакети, така че трудно бихме могли да ти помогнем, нямат ли страница в интернет, където да пише кои пакети какво включват? Моят пакет например не включва раждането, обяснението беше, че бременността по принцип не минава за болестно състояние и затова се изключва Simple Smile.

Вита, наистина не винаги помага туширането, но както се изрази метафорично лекарката ми вчера "една зряла круша като я почукнеш, и пада" Laughing Та, аз явно съм в ролята на зрялата круша, защото сутринта имах и контракции, малко и безболезнени, но все пак повече от предните дни, а и доста голяма част от тапата ми падна преди малко. Очевидно е успяла да ме разръчка подобаващо.  Laughing  Преди малко даже пак се чухме и пак ми обясни, че съм напълно готова и до ден-два няма начин да не родя, тя щяла да ме побутне малко Mr. Green

Мила, аз много искам да си взема такъв колан, обаче много се чудя как да избера размера по интернет. Ти как го направи, сподели да почерпя опит Simple Smile.

Мишленце, извинявай че те питам отново, но в крайна сметка как ще раждаш - нормално или секцио?

# 191
  • София
 Здравейте момичета , на родилите честити бебенца . Много да ги гушкат и много да се слушкат.

Валенце , много се радвам ,че сте се прибрали целуни малката сладурана от мен и батко и Алекс.

Аз момичета с бебе 3,600 в родилното остових 8 кг , ама ме чакат ощи 10 да свалям . Да ви се оплача вталените ми якета от миналата зима не мога да ги закопчая - хахаха . Надявам се да отслабна за 3-4 месеца ама ще видим.
  Целувам всички малки бебенца и леко раждане на чакащите. Пожелавам ви да родите като мене , аз така и не разбрах ,че съм готова .  bouquet

# 192
Здравейте аз се включвам в вашата тема с въпросче,тъй като сметнах че ще сте по-запознати.
Момичета ако някой е запознат с допълнителното здравно осигуряване.Имам здравна карта от работата на ЗОК"Надежда"-болнична медицинска помощ-пълен.Партньори са и Токуда болница.Ако някой знае дали се включва раждане?Причината е да ви питам че на посочените телефони не ми вдигат.
Благодаря предварително.

виж тук http://www.tokudabolnica.bg/show_page.aspx?key=Coverage%20of%20M … al%20Expenditures
ако не звънни на 403 4000 това е централата и там поискай да те свържат с конкретния отдел

# 193
  • София
Здравейте, вече успях да се свържа с болницата.От там ми казаха че се покриват само медицински услуги, а за раждането се избира екип и не го покрива това. Благодаря на всички. Hug
И още много сладки бебочовци ви пожелавам.

# 194
Здравейте Simple Smile

larakroft1, много различни са тези пакети, така че трудно бихме могли да ти помогнем, нямат ли страница в интернет, където да пише кои пакети какво включват? Моят пакет например не включва раждането, обяснението беше, че бременността по принцип не минава за болестно състояние и затова се изключва Simple Smile.

Вита, наистина не винаги помага туширането, но както се изрази метафорично лекарката ми вчера "една зряла круша като я почукнеш, и пада" Laughing Та, аз явно съм в ролята на зрялата круша, защото сутринта имах и контракции, малко и безболезнени, но все пак повече от предните дни, а и доста голяма част от тапата ми падна преди малко. Очевидно е успяла да ме разръчка подобаващо.  Laughing  Преди малко даже пак се чухме и пак ми обясни, че съм напълно готова и до ден-два няма начин да не родя, тя щяла да ме побутне малко Mr. Green

Мила, аз много искам да си взема такъв колан, обаче много се чудя как да избера размера по интернет. Ти как го направи, сподели да почерпя опит Simple Smile.

Мишленце, извинявай че те питам отново, но в крайна сметка как ще раждаш - нормално или секцио?

За размерите на колана имаше табличка според това колко ти е талията , ханша  .... беше ми малко трудно да меря защото тогава бях бременна , но имайки предвид кой номер си носех преди да забременея / s m / си поръчах L защото знаех , че няма да съм фиданка след раждането и го улучих номерчето ...... пасна ми точно коланчето , но сега ми стана широчко не ме стяга така както в началото та съм си поръчала по малък номер защото смятам още дълго да си го нося  Grinning  а и  модела на колана е тип клин започва от бедрата обхваща целия ми ханш талия и завършва под гърдите ми ..... просто ставаш като пакет  Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт