Бойните редици оредяха, НОЕМВРИйска мама иска да е всяка!

• 15 096
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
Мишле   Моля те изпрати ми диетата на Дюкан .Мисля ,че ти говореше за нея ако не се бъркам  Hug  Hug Ще я приложа върху мъжа ми , че ми наду главата с неговите 5 - 6 килограма  повече . Няма достатъчно воля да погладува, голям апетит вади , а и работата го психясва  мисля , че тази диета ще му помогне защото съм чувала , че при нея не се гладува много ...  Hug

# 196
  • София
Честити бебчета на Галина и Савовица!  bouquet
Докато седна да напиша 2 реда и Косьо вземе та нададе мъжки рев. Като го гушна и го забавлявам кротва и като се приближим към леглото пак се вкисва. Да не би да не му е удобно или просто е нахитрял newsm78
Пробвах да кача снимки, но не мога да ги обърна в jpeg. Ако някой може да съдейства ще съм много благодарна  Heart Eyes Също така и за снимка на първа страничка. Нали сме си хубавци трябва и други да ни видят освен домашните. Blush
Видях, че вече се вълнувате от килограмите - споко, всичко си идва по реда. Аз нямам кантар, за да не се депресирам, но успях да си обуя дънките, които носех до 4 месец. Корем също нямам вече. Вярно, че има излишна кожа, но едва ли това,  което се е разтягало 9 месеца ще се прибере за 5 дни.

И сега за успокоение на сродните души с хемороиди - има надежда. При всяко ходене до тоалетна се подмивайте с отвара от смрадлика. Забравете за тоалетната хартия. И хубавата и евтината само влошават положението.

# 197
  • София
Здравейте и от мен!  Hug Честито на обебилите се мами!   bouquet
Още сме две в едно, но днес след прегледа леко кървя. Докторите казаха, че до неделя ще се раждаме.  Laughing
Колкото до килограмите - качих 15, но вече съм започнала да свалям.  newsm78

# 198
Привет и от мен! Аз също си влизам в дънките, които ми ставаха в 3-4 месец. Имам чувството, че корема ми се прибра почти веднага. Но сега с това кърмене такъв апетит ми се отвори... Постонно нещо ям. Не знам аз ли си въобразявам, че съм гладна, или е наистина заради кърменето.
На всички, които очакват раждането пожелавам скоро да гушкат малките сладурчета. Simple Smile

# 199
  • Plovdiv
Мили момичета, аз съм от септемврийските мами 2005 и съжалявам, че няколко часа по-късно ви съобщавам прекрасната новина, но мислех, че ще съм щъркелче само за нашата тема. Embarassed
ТОНЕСКА И БЕБЕ ИВАЙЛО СЕ СРЕЩНАХА ДНЕС РАНО СУТРИНТА В 00:30 ЧАСА! МАЛКИЯТ СЛАДУР СЕ Е РОДИЛ 3200 И 51 СМ. ЧУХ СЕ С ЩАСТЛИВАТА МАМА, ВСИЧКО МИНАЛО ДОБРЕ И БЪРЗО. Heart Eyes ОЩЕ ВЕДНЪЖ, МИЛИЧКА ТОНИ, БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ ЧЕТИРИМАТА.   bouquet

Повече информация от Тони като се приберат.

Успех на всички вас, мили мами! newsm51

# 200
  • София
Честито на Тонеска!  Hug Да й е жив и здрав малкия сладур!

# 201
ЧЕСТИТО НА ТОНЕСКА! МНОГО ЗДРАВЕ И РАДОСТ ДА НОСИ МАЛКИЯ БОНБОН!

Докато седна да напиша 2 реда и Косьо вземе та нададе мъжки рев. Като го гушна и го забавлявам кротва и като се приближим към леглото пак се вкисва. Да не би да не му е удобно или просто е нахитрял newsm78

hahaha  хитрец, хитрец, и мойта е същата   hahaha

# 202
Честито синче Тонеска!!!

# 203
Тонеска, честито бебче! Да ти е жив и здрав, да расте и да ти радва!!!!!!!
Не успявам да ви следя, не ми остава никакво време. Само аз ли такава неорганизирана  newsm78
Утре правим 1 месец а още не сме излизали на разходка, страх ми е да не се разболее. Знам че не е правилно разсъждавам, но не мога да се преборя.
Мамчета които вече излизат, как обличате бебоците си???
Пожелавам на всички приятен ден.

# 204
Честито синче на Тонеска, да й е жив и здрав, много послушен и да внесе само радостни и щастливи мигове вкъщи .

Не мога да схвана как могат да се пускат картинки и това си е.

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 13:14 от teodora 24

# 205
Честито синче на Тонеска, да са живи и здрави и много щастливи!

Иринка, аз бих те посъветвала да го облечеш така - боди с дълъг ръкав,  чорапки, гащеризонче (или комплект от две части, все едно, но да са по-плътни, плюшени примерно), отгоре каквото връхно нещо си взела - или го завиваш в чувалче или му обличаш космонавтче, шапчица, метваш едно леко одеалце, запечатваш го в количката и излизате навън Simple Smile. Не е страшно, ще видиш, а студеният въздух е много полезен за бебоците. Но не прекалявайте с разходката, ако не е излизал досега, го изведи за 15-тина минути, не повече. Хайде, хващайте пътя и после да се похвалиш Simple Smile

# 206
Тонеска, честит син Ивайло, да ти е жив и здрав юнака!  bouquet

Мами, взех си резултатите от изследванията на кръвта, имам повишени левкоцити и СУЕ (утайка), може ли някоя да ми каже дали това е нормално за такъв късен етап от бременността и в какви стойности.

# 207
ЕЕЕЕЕЕЕ НАЙ - ПОСЛЕ !!!  Hug  Hug  Hug ЧЕСТИТО МАМО ТОНИ !!! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ МНОГО ДА ВИ РАДВА МАЛКИЯ ИВАЙЛО ЗАЕДНО С БАТКО ГОГИ !!!! ХАЙДЕ ЧАКАМЕ ВИ СКОРО ДА ВИ ВИДМ ТУК !!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 208
Чесито синче на Тонеска! Да е жив и здрав!

Hot Lady,чувала съм,че когато започнеш да сваляш кг.,  е дошло времето бебо да излиза  Peace
Ние с таткото вчера подписахме дог. с Клиника Малинов за стволовите клетки. Дано не ни се налага да ги ползваме де.
А сутринта осъмнах при зъболекаря, оказа се, че венеца ми е възпален ужасно.
 Май имам и аз от гадните хемороиди,не мога да си седна на д...то  Tired а съм при док. чаааак в четвъртък  ooooh!

да ви кажа за НЕЛЧО- милата имала остатъчни лохии (до колкото разбрах) и се наложило да я чистят след раждането. С лека Т - около 37,2.  Тези дни трябва да ги изпишат, иначе са добре   bouquet

# 209
 HugПривет и от мен!Честито на всички маминки които вече прегръщтат малките се рожбички,а на неродилите пожелавам леко и безпроблемно раждане.
Най после да се запиша и аз при маминките ноемврйики.
На 4.11. в 12.55ч на бял свят се появи моят малък син Евгени с бебешки мерки 2.900кг и 51см.

Общи условия

Активация на акаунт