Бойните редици оредяха, НОЕМВРИйска мама иска да е всяка!

• 15 090
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
  • Попово
халоууууууу,
как сте тумбалани  Crazy
ние не можем да свикнем още с таткото и малко ни е объркан режима  ooooh! но ще се оправим с този   chef
иначе бебе Василена е добре, папа, ака и се посира   baby_neutral обаче майка й продължава да си има грижи с НОИ  #Cussing out сега ми върнали един болничен зарди неуредица с датата, а аз чакам да и дават пари да купувам памперси, егати ужасията  #2gunfire и тъй... да ви се похваля тази година може и да успеем да се класираме за детски  Sunglasses ще споделя резултата след няколко дни
айде спорен ден и който не е родил да отива и да ражда  Naughty да не се гледаме с наведени глави, а който е родил да кърми, а който не кърми да спортува  Grinning 

Честито на Тонеса Hug

# 211
  • Sofia
ЧЕСТИТ ГОЛЯМ ЮНАК ТОНЕСКА.ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ СЛАДУРА!!!

ЧЕСТИТО И НА julailata. ДА РАСТЕ ЖИЗНЕРАДОСТНО ДЕТЕНЦЕ.

Цяла сутрин я чакам тази новина.

Сега чакам темичка и титаник Praynig

# 212
  • София
Честито Тонескееее! Да сте живи и здрави и бързо да се прибирате вкъщи и да разказвате! smile3525
Преборих се и качих няколко наши фотота да ни се порадвате.

Да питам вече родилите мами - вие давате ли вода на бебоците? Аз досега не съм предлагала, защото като писне Косьо веднага давам цица. Ако съдя по това как ме опикава най-редовно като е по голо дупе май няма нужда от вода. Бяха ме предупредили за този номер, но все още ме хваща неподготвена  Joy Сега трябва и аз де се преобличам заедно с него  Laughing

# 213
Честито на мама Тонеска, да и е жив и здрав новородения мъж!!!

# 214
Като стана въпрос за болнични да ви се оплача  Embarassed Аз родих в клиника Торакс и естствено от там ми издадоха първия болничен лист .За следващите два ми казаха, че личният лекар ще ми ги издаде , казах му на моя личен лекар и отговора му е беше , че съм в грешка , че не ги издавал той болничните листове  #Crazy  #Crazy  #Crazy направо седя и се чудя какво да правя усещам какъв скандал ще вдигна в най - скоро време  #Cussing out #2gunfire и как ще застрелям някой
Така че момичета ако някой знае кой издава болничните нека пише !!! И най- вече на кого да се оплача   #Cussing out

# 215
  • София
Честита радост на мама Тонеска  smile3525 smile3525 smile3525

# 216
Ех че супер новина.
Честита ти втора мъжка рожба Тонеса! Да тие жив и здрав, много да ви радва цялото семеиство! Желая ти бързо възстановяване и те чакаме пак сред нас.

Честита рожба и на мама julailata!

# 217
Честито на Тонеска!!! Пожелавам и малкия да расте здрав и щастлив и радва мама, тати и бати.
Честито и на мама julailata.

# 218
Като стана въпрос за болнични да ви се оплача  Embarassed Аз родих в клиника Торакс и естствено от там ми издадоха първия болничен лист .За следващите два ми казаха, че личният лекар ще ми ги издаде , казах му на моя личен лекар и отговора му е беше , че съм в грешка , че не ги издавал той болничните листове  #Crazy  #Crazy  #Crazy направо седя и се чудя какво да правя усещам какъв скандал ще вдигна в най - скоро време  #Cussing out #2gunfire и как ще застрелям някой
Така че момичета ако някой знае кой издава болничните нека пише !!! И най- вече на кого да се оплача   #Cussing out
Мила не стреляй по никого.На мен първия болничен ми го издаде гинеколога който ми водише консултацийте,втория ми го издадоха в родилния дом,а третия трябва да ти го издаде личния лекар на детето. Hug

# 219
  • София
Мила 78, 45-дневния болничен преди термина ми го издаде лекарят следил бременността ми, следващия ми го дадоха от болницата, където родих и после ми казаха да искам от педиатъра на Косьо.
Докато публикувам julailata написала същото като мен. За съжаление на мен още не са ми превели парички, защото фирмата, в която работя внася осигуровките в края на месеца.

# 220
Привет!  kaffeetrmker_2
Утро, благодаря за кафето и закуската!   bouquet
Диди, няма защо  Embarassed Hug и мерси за почерпката и да е жив и здрав мъжа да си глези принцесите!

Теди, вчера писах как се качва картинка. Ако нещо те затруднява питай на лични ще ти обясня.  Hug

Пепена, гледам се позагуби за сутрешните кафета откакто си имаш компания.  Mr. Green  1dating

Соня, аз се чудех защо я няма Нелчо, а то какво било.  Sad Praynig

Fairy, Темичка, Тинка, Лора ...  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Снощи бях с контракции на 10 мин. и така около 4 часа и след това нищо.  smile3515 Утре съм на преглед да видим, какво е намислил бебо .   smile3533 smile3514

Честито на новите мами: savovica, julialata и Тонеса! Да са ви живи и здрави рожбите и скоро да сте тук с разкази!   smile3525

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 15:32 от Yuliya2008

# 221
Мила не стреляй по никого.На мен първия болничен ми го издаде гинеколога който ми водише консултацийте,втория ми го издадоха в родилния дом,а третия трябва да ти го издаде личния лекар на детето. Hug

Благодаря много !!!!!! Кой да ми го каже това нещо ???? Аз като заблудена овца все едно цял живат само с това съм се занимавала !!!   Embarassed  Embarassed  Embarassed  Все още детето ми няма личен лекар   Embarassed Sick

# 222
Честита радост на новите мами!

Аз да попитам тези, които кърмят - вие стараете ли се да въвеждате някакъв режим на хранене или сте на поискване?

# 223
Познааах, познааах! Честито на Тонеска! Да и е жив, здрав и щастлив поредния мъж в семейството!

Тонеске, и на това ако не му речеш че си била 'заета'... Joy Joy Joy

За водата-казаха ми да давам преварена вода или глюкоза (заради жълтеницата) след хранене с лъжичка. Това било за да не хванем млечница. Е, имаме си млечница въпреки всички мерки. Сега сме на някакъв гел и спирам водата. Четох, че кърмените бебета нямат нужда от вода.

За килограмите, в болницата се качих на кантара в приемната и видях, че съм загубила само 4 кг. за операция и 3 дни глад. После вкъщи се качих на моя-върнала съм килограмите преди да забременея. Е, два килограма надолу ще ми се отразят супер, но с тези ядки, дето ги мачкам последните дни...Все пак аз бях наддала само 6-8 кг., така че не е подвиг дето съм свалила нещо.

Гергана, на поискване сме. То и ако искам режим, едва ли ще мога да я събудя достатъчно, че да се храни добре. Поне досега не съм успяла. За да ти се вижда линийката, копирай URL адреса-той е за форуми.

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 16:12 от Бубе Любимата патка на Ники

# 224
Ехо, появявам се да доложа резултатите от последния преглед  Simple Smile
Разкритието ми е вече 4см, тапата е паднала напълно, болки, контракции - няма. Но родовата дейност е почнала. Сега ще чакам един час още и после ще пия простагландин, за да се засилят контракциите, както каза лекарката ми - трябва все пак и да ме заболи малко, та да родя Laughing
Довечера се строяваме заедно с лекарката в болницата и започваме да го причакваме бебока Mr. Green Ако всичко е наред и върви по план, до утре трябва да съм свършила работата с раждането, стискайте палци да е така.  Praynig

Исках да питам онези от вас, които са раждали с избор на екип, каква е била таксата, която сте платили на болницата за този избор. Питам чисто за статистиката, любопитно ми е каква е разликата в цените за София и за провинцията Simple Smile.

Гергана, аз не ти препоръчвам да му създаваш режим, най-малкото защото не знаеш колко изсуква на хранене - веднъж може да е повече, друг път - по-малко, как да знаеш, та да му даваш точно през три часа newsm78 Почасовото хранене е за децата, които са на адаптирано мляко - там всичко е ясно и дозирано и спокойно можеш да му направиш режим. А така е по-добре и за кърмата ти Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт