ДЕКЕМВРИ близо е вече, чакаме те мъничко човече!

• 17 064
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте и от мен в новата тема.Пак ви изтървах  Embarassed

# 151
СИСЕТО  newsm59

Йо, за БАМБИ- на мен много ми помогнаха нагревки с лазер и магнит, така че ако може да пита в болницата и да и направят. Иначе цедене му е майката и хубава помпа

# 152
Браво на Цвети! Сега се връщам от консултация и със задоволство искам да се похваля, че момченцето се е обърнало както трябва и това ми дава надежди за нормално раждане! ДАЙ БОЖЕ ДА   е така че аз съм супер голям противник на секциото стига да не е по медицински причини!

# 153
Сисето84 Честит Рожден Ден и от мен! Скоро ще получиш най- хубавия подарък!!!
Eternity, радвам се че всичко е приключило добре при вас!Много е борбена малката сладурана!
За направлението - сега го погледнах - от тези напечатаните е и пише наблюдение върху нормално протичаща бременност и отдолу - диагноза: преждевременно раждане. И за да съм  по- сигурна последния път го носих в Току да да го погледнат и те казаха, че е точно това, което им трябва.
Чао!

# 154
Привет сладуранки! Мен цял ден ми е такова заспало то явно е и от времето.
 nbirthday на Сисето, да си жива и здрава и  скоро да се гушкате с татито,а после едно прекрасно живо и здраво  бебче.
Етернити, Цветина по една голяма  Hug.Вече съм  сложила снимка  на малката принцеска на първа страничка   Wink.
И аз днес се чух с Бамбинка  добре са с  малкта бебка,но много я боляли гърдите.
Alessia  Praynig
radi81 ,Invisible много са сладки тези коледните комплектчета които сте си купили.
Аз да питам мамите със секцио с каква упойка сте решили да раждате пълна или спинална?
Ох аз още не съм си взела направлението но смятам или утре или в понеделник да отида до личния.
Лека вечер и болните мами да се оправят бързо.

# 155
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СИСЕ! ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И КРАСИВО БЕБЕ ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ!

# 156
И така заплашена от факта да остана вкъщи без да мога да излизам в най-скоро време, днес най-сетне накупих разни неща за бебо. Laughing И разбира се като опитна мама в пазаруването направих първата си грешка. Прибирам се вкъщи и викам сега дай да видим какво съм накупила. И какво да видя на едно от гащеризончетата закопчаването  е с капси на гърба. А гащеризончето е за 0-месеца, кой го е измислил с тия капси отзад не знам. ooooh! Утре ще ходя да искам да ми го сменят. И без това продавачката май нещо ме налъга с парите та и на това ще и обърна внимание. Уж гледам да внимавам какво купувам, пък тя каква стана. ooooh!
 Утре ще взема и да извадя да прегледам по основно бебешките дрешки на Андрейчо, за да видя какво имам и от какво ще има нужда още. Легло си харесах вече, само остана да замъкна таткото да го купим. От количка май на първо време се отказах да купувам. Имам една лятна на Маг Ингланд, която е доста закътана и мисля, че ще свърши работа. А зимна хич не ми се купува за такова кратко време, а и като знам колко тежат. Онзи ден в един магазин хем се ядосах, хем смешно ми стана. Разглеждах едни количка на Чиполино, естествено пак летни и продавачката 5 пъти ми повтори, че това са летни колички. И то с един такъв тон и неразбиращ поглед как така посред зима лятна количка. Shocked Joy
 Днес бях и при гинеколога. Човека малко ме поуспокои. Каза ,че е важно да не раждам с обрив, иначе за друго няма от какво да се притеснявам. Имам още една седмица да изтече инкубациония период, така че и да се разболея имам време да ми мине обрива. важното е да устискам до термин.  Praynig

# 157
Лелеее, момичета!
Не съм влизала ден-два някъде, то бебе се родило! Grinning

Бамби, честита ти щерка!Да е жива и здрава, да е много щастлив цял живот!  bouquet

Днес бях на УЗ в Св. София. Лекарката малко ме уплаши там, каза, че бебето според нея било по-малко, нещо казвали ли са лекарите за развитието му  Rolling Eyes Ами да, казваха няколко различни лекари, че бебето е много добре. Пък кога за последно съм била на УЗ - ами онзиден. Защото бебето излизало по глава по-малко с 2 седмици. Иначе като тегло е писала 2000-2200 гр, което на мен ми се струва добре, при положение, че съм в средата на 8 месец, а ние всички се раждаме дребни - от 2400 до 2900 в нашето семейство.

# 158
Сисето, честит рожден ден и от мен,  bdbaloni а за пожеланията, ти си знаеш Simple Smile  baby_neutral Heart Eyes

Към кремчетата против стрии да се включа с олиото за бременни на Хип - засега съм много доволна и без нито една стрия, да чукна на дърво. Вярно е, че това си е индивидуално и до кожа, но аз вече имам стрии по дупето от по-рано и си мислех, че съм податлива и че ще се нацепя навсякъде, но или олиото е ефективно, или на корема и бедрата по-трудно се образуват.

Eterenity, всичко е добре, когато завършва добре, а пък това е само едно начало на нещо толкова прекрасно, за което всички си мечтаем, че освен да ти пожелая много хубави емоции и да ги споделяш с нас, за да ни окуражаваш, друго не се сещам.  Hug Hug Hug

Карачевийска, все се каня да ти кажа, че и двете предложения за темички много ми харесват   bouquet

Абел, съчувствам ти за разправиите с майсторите, но това принципно няма край, а при теб вече му се вижда, така че поздравления!

# 159
Аз днес се срещнах с докторката, която ще ме изражда живот и здраве! Бебка се е обърнала с главичка, тоновете са добри и направо шаш - треминът според УЗ е 2 седмици напред, зряла плацента и добре гледано бебе до това води явно.... Joy Joy Joy

# 160
Чаена, какво и се връзваш. я се успокой, всички раждаме различни бебета. Ти самата казваш, че във вашето семейство бебетата са под 3 кг. Важното е да са живи и здрави  Hug

Алесия, дано всичко при теб е добре. Как е баткото? И аз им се дразня на всякакви продавачки като вземат да ми дават акъл и да ми пробутват стоката си.
Иначе днес с таткото много се посмяхме - срещани една циганка и крещи към мен. Ела да ти кажа - мъжко ще те зарадва. А аз така  Shocked Rolling Eyes - при положение че 5-ма доктори казаха момиче. И докато се пуля, мъжа ми й вика - Ха сега дай 20 лв., че непозна. И тя  Shocked. Голям смях падна.

Хайде лека от мен

# 161
А!
Сасано каза "зряла плацента", та се сетих - казаха ми днес 2 степен. Това какво ще значи?Понеже първия път нямах такова определение, та днес не можах да разбера това знак за какво е точно...

# 162
Ще рече, че като стане "трета степен" си готова да раждаш  Laughing А сега се подготвяш....

# 163
Ох, отдъхнах си!
Имам още време значи! Grinning

# 164
  • София
Здравейте и от мен.
Аз напоследък нямам време да се включвам често, че имам доста работа - понеделник ми е последния работен ден. Скоро и аз ще се присъединя към почеващите мами  Laughing
Eterenity, малката е просто прекрасна   bouquet
Шушинка стискам палци всичко да е наред  Praynig
Ники  Praynig за Алекс

Общи условия

Активация на акаунт