Колко съм щастлива вече, шава AПРИЛското човече!

• 12 410
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте момичета  Hug Аз пак не мога да спя и след като ми писна и да се търкалям из леглото реших да ви пиша сега че през деня едвали ще успея . Както вече ви бях казала купона на дъщеря ми беше за събота . Надявах се че вече като са по големи поне няма да събирам тортата по завесите както друга година  , но както казва народа  " големи деца - големи ядове ". Нали се сещате че аз нямам работа да им вися на главите и съм си се затворила в кухнята с приятелями и си меткаме табла и по едно време решавам , да видя тук какво става , че нещо много тихо , не е като друг път и влизам и алеле ..............тряскаме една миризма много странна  newsm78 нещо като на боровинки и малини  но много силно и сладникаво и на бегом да  Sick (нали още съм си на ти с тая екстра )  Sad ......... Изобщо не можете да си представите какво правят уж за мен дечицата на по 15 и 16 годинки ............ Naughty    седят и пушат наргеле  #Crazy #Crazy #Crazy и не кой да е а заварвам баш мойта гордост да го прави  Cry за цигарите сме наясно не пушат нито каката нито малкия макар и по голяма част от съучениците им да го правят но това наргеле ............. Close някой и го подарил и то  веднага е било сглобено и айде един по един седнали като арабски ходжи  дърпат ли дърпат  #Crazy И за капак не ми стигаше тоя стрес ами и моя тамън отиде за нощна о като изпраска едно земетресение а аз както съм си на 6-тия етаж е представете си как се разлюла  Rolling Eyes та ще спя ли  newsm78
Леле много ви досадих спирам , че чак аз се дразня колко нещо ви изревах  ooooh!
Дано днешния ден е хубав и успешен за всички Ви  Hug

# 106
  • София
Здравейте,

и мен сън не ме лови та реших да се разпиша.

По актуалните теми:

- И аз съм RH-, a татито RH+. Наблюдаващата лекарка нито веднъж още не ми е назначавала изследване за антитела, но ми обясни, че при първа бременност и липсва на кървене (чукам на дърво) все още било рано и нямало нужда. Мисля да й се доверя.
- За земетресението: не усетих нито едно от двете, ние сме на 3 етаж, ако не ми се бяха обадили паникьосани роднини май нямаше и да разберем. Съжалявам всички, които са се изплашили Sad
- За шийката - на мен всеки път ми я мерят през УЗ, никога мануално. Не знам дали има значение, но УЗ при моята си лекарка (Тимева) винаги е бил вагинален до сега.

По темите, които напоследък ме вълнуват:

- С шефовете сме се разбрали да ходя на работа до края на януари, когато за нас приключва важен финансов период. След това ще ходя само при нужда ( 2 нови колеги ще ме заместват) и ще помагам от вкъщи. Колкото повече наближава януари толкова по-кофти започвам да се чувствам - че няма да има какво да правя до април, че ще ми е скучно и тъпо, че няма да се чувствам необходима и полезна ....разни такива депресиращи неща. Работата ми изисква постоянен контакт с мойте си клиенти и много добро познаване на най-новите технологии в областта и се притеснявам, че докато отсъствам ще загубя както вече създадените си добри контакти, така и актуалните си познания. Ще ми се отдам тези черни мисли на някаква временна депресия... При вас как е?
- Другото нещо, което ме тормози са пустите килограми и цялостното ми закръгляне. Преди време бях стигнала до 57-58кг и с много усилия и спазване на Зоната успях да вляза в нормалните за моя ръст 49 кг и повече от година си ги държах. Сега за нула време качих 2 кг и виждам, че истинското напълняване тепърва предстои. Постоянно съм гладна и ако не хапвам се изнервям на всички и не мога да се търпя та продължавам да се храня. Много от дрехите не ми стават или ме правят да изглеждам дебелшка ( още нямам достатъчно коремче, за да си личи че съм бременна) и това много ме подтиска. Не знам с какъв акъл вчера ходих в MEXX да пробвам дрехи за небременни и това съвсем не натъжи - размерите, които преди ми бяха ОК, сега ми стоят ужасно. Чудя се дали ако си харесам нещо наистина красиво за бременни и си го купя, това няма да помогне....просто това, което гледам като дрехи все не ми допада и ми изглежда торбесто Sad

Сега като се наоплаквах едно хубаво и да се похваля - бебка е истински акробат, постоянно я усещам, вече дори и като не съм легнала. Вчера ходихме на гледаме новия филм за Джеймс Бонд и в киното нали беше много шумно - човечето не се спря да шава, дори тати ясно я усеща като сложи ръчичка  Hug

# 107
Ох, това земетресение май е изплашило доста бъдещи и настоящи мами. Аз за щастие го проспах, но за сметка на това се събудих малко след него и будувах до 4.00. Като гледам е имало и други будни- ако знаех щях да пусна компата и аз да се включа в среднощните разговори. Казаха, че през седмицата щяло да има вторични трусове, но те ще са по-слаби и няма да се усетят- ДАНО!, че иначе ще трябва да спя в колата от страх Blush
Благодаря за всички отговори по моя въпрос.
Жабче, Wazse вие  избрахте ли вече колички за вашите бебоци, че аз вече тотално се обърках и така и не мога да намеря това, което искам.
Лек и безтрусов ден на всички  bouquet

Последна редакция: нд, 16 ное 2008, 10:52 от Kenga_

# 108
dream-wish големи преживявания си имала, то личи, че в 5ч. все още си будна. Tired Усещам и мен кво ме чака по-нататък.
Дано за тези, които са се изплашили от земетресенията да се успокоят и няма последствия.
Мен нещо кръста ме поболява, ами вас.
При нас в Русе откриха ледена пързалка, водих малкия там, а на мен как ми се искаше и аз да се пусна, ама не можех да рискувам да се пльосна посред хората с тоз корем. #Crazy

# 109
  • Някъде там...
И аз съм в групата на панираните след снощния трус. Тъкмо бях заспала и като тресна и скочих като ужилена от леглото. После не можах да заспя няколко часа, а сърцето ми щеше да изскочи направо, така биеше, че мъжът ми се притесни.  Confused Ние сме на 8ми етаж и обикновено се усещат осезаемо земетръсите. Сутрешното пак го усетих, подскочих в леглото и мъжът ми се събуди. То не беше толкова силно, но пак се чу едно такова като бучене или тътен. Имам си фобия от земетръси и съм голяма паника, признавам си.

Кенга
, аз май ще си взема Чиполино Туини като гледам. Китайска е, но цената е съвсем приемлива - 365 лв, като си включва 2 чанти, 2 покривала и дъждобран. Всички останали колички, които гледах са около 1100-1200 и то само количката, без аксесоарите.
Това е чиполиното: http://chipolino.com/showimage.php/420x/twiny_pink.jpg. Не съм фен на розовотията като цяло, но е много симпатична на живо количката. Другите цветове са нещо между небесносиньо и турско синьо и комбинация от розово и синьо. Има пълно легнало положение на облегалките, като тази сивата стъпенка отпред се обръща навътре и става като борд, а като сложиш покривалата и си е съвсем подходящо за пролетни бебета. Тежи 12,5 кг, което за близнашка количка си е супер. Погледни в Кикиморско царство или сайта на Чиполино, има снимки и описание. На мен на снимките въобще не ми харесваше, но на живо бях приятно изненадана, даже мъжът ми много я хареса. Маневрена е, поне като е празна де.  Laughing
Другите две, които ми похвалиха и искам да погледна са ТФК: http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=4190 и Фил&Тедс: http://www.joggingstroller.com/assets/product_images/200/101660BLACK0000.jpg. Тези последните две обаче са над 1000 лв.  Confused Фил&Тедс има пълно легнало положение и е по-лека от ТФК. Но и двете са доста големшки като габарити в сравнение с Чиполиното и подозирам, че няма да влязат нито в асансьора ни, нито през вратата.

Момичета, качвайте снимки на покупки, много ще се радвам да зяпам.  Blush Аз имам някои подаръчета от курса - от Мустела и Авент, та може да се каже, че и моята подготовка стартира.  Mr. Green

Последна редакция: нд, 16 ное 2008, 12:51 от Жабче

# 110
Здравейте и от мен  Grinning

Аз земетресението не го усетих, бях в банята и ако не беше приятелят ми, който влетя при мен супер шашнат, нямаше и да разбера за него  Simple Smile

Нямам търпение да ви се похваля - от вчере усещам бебо - коремчето ми изведнъж взе да вибрира  Heart Eyes Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning толкова се радваме newsm44 newsm57, особено след като последните 4 дни ги прекарах в леглото, че грипа се опита да ме пребори Ill, ама аз не му се дадох newsm18

Относно шийката на матката - и на мен всеки път ми я мери (д-р Ганева), ама до сега винаги с вагинален УЗ.

Пожелавам приятни емоции на всички  bouquet Hug

# 111
Здравейте и от мен!
Дано уплахата от земетресението е минала на всички софийски майчета Hug
Аз нещо нямам настроение тази седмица, лошо ми е , пак имам течение, дебела съм....абе криво ми е!
Бебо го усещам някои дни, а други не......нормално ли е?
Моето скъсяване на шийката го откриха с мануален преглед.
Лек ден ви желая

# 112
  • Варна
Gaja, също като теб се чувствам - професията ми е много динамична, постоянно трябва да съм в час с всички промени, изобщо не ми се иска да се откъсвам от работа. Дори обмислям възможността, след като ми изтекат 135-те дни болнични, да сключа граждански договор с фирмата, в която работя, и да продължа да върша част от работата си. Confused Още не съм решила - лашкам се от едната възможност в другата (да се откъсна изцяло и да се отдам на бебчето поне за 9-10 месеца). Tired

Момичета, качвайте снимки на покупки, много ще се радвам да зяпам.  Blush Аз имам някои подаръчета от курса - от Мустела и Авент, та може да се каже, че и моята подготовка стартира.  Mr. Green

Ние вчера купихме легълце - много го харесахме, идеално ни пасва на предвиденото място, тъй като е дълго само 1 м. (всички други са поне 1,20 м), много съм доволна:
http://i82.photobucket.com/albums/j265/chockolina/Razni%20snimki/Picture_1181.jpg
http://i82.photobucket.com/albums/j265/chockolina/Razni%20snimki/Picture_1151.jpg
http://i82.photobucket.com/albums/j265/chockolina/Razni%20snimki/Picture_1171.jpg

# 113
  • Под Сините камъни
Здравейте  мами! Hug
Шоколина  страхотна  кошарка , мъничка  и на мен точно такава ми трябва  да не заема много място.
Момичета дано вече да сте по спокойни след  снощи.
За  количка  и кошарка  засега сме само  в процес на  гледане  не мога да се реша да купя  дори  и нещо дребно  незнам сигурно е от суеверие,след  спонтанния  ми аборт  през март .От два- три дена   усещам една тежест   "отдолу  ",някъде  бях чела   че такова  било усещането когато имаш  разкритие  и  не ме свърта на едно място от  притеснение   ,дано само да си въобразявам Embarassed.

# 114
  • Някъде там...
Чоколина, страхотно бонбонесто легълце.  Heart Eyes

Галина, и аз имам тежест отдолу, в междукрачието така да се каже и отзад към опашната кост, понякога и бодежи. Не знам от какво е, все се надявам да е от таза и тазовите връзки това чудо, а не от шийката на матката.  Confused Моят корем порасна "ударно" за 3 седмици и предполагам такова рязко натежаване опъва тук и там.
А за страховете - аз също имам спонтанен аборт и то късен, но на мен зяпането на бебешки нещица ми помага да гоня страховете и да се настройвам положително. Тези дни такава радост беше на шишенцата, бибите и другите джунджурии, които ни подариха на курса за бременни, че с удоволствие бих си напазарувала още нещица. Crazy

Камбичка и аз рядко усещам бебоците да шават, през 4-5 дни я шавне нещо, я не. Все още се успокоявам, че е ранко и е нормално.

Gaja, все си мисля, че като дойде края на януари даже ще се радваш, че ще си останеш вкъщи и ще се отдадеш на подготовлата за бебка.  Mr. Green Особено като натежи коремчето.

# 115
Здравейте и от мин   HugМного съжалявам Софийските мами които са се стреснали от земетресението.
Кенга това с количкана е голям проблем newsm78 аз досега съм се спряла на една полска само защото дръжката може да се върти а и цената е сравнително добра около 400 лв Ама понеже съм тъпа не знам как да кача снимка smile3515. Намерих я само на едно място в Плевен , нали не ми дават да пътувам явно от тук ще си избирам количка,но ме успокоиха от една търговиика че след нова година ще вкарват нови модели колички за близнаци затова ще изчакам да ги видя, до април има още много време. За мен най важното е дражката да може да се обръща и отпред и държа на това.
Приятен дан на всички Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 116
Галина Жабче аз не искам да ви плаша ама и аз бях така преди серклажа. Пробвайте да полежите повичко и ще видите че този натиск и болката в горната част на краката няма да я има. Гадничко е ама в името на децата. При мен едното бебче е много ниско долу. Сега по рядко ставам да ви чета и пиша когато се чувствам по добре.
Шоколина креватчето е супер newsm10.Аз съм решила да почна да пазарувам от февруари месец нататък, незвам може и от суеверие.  Hug Hug Hug

# 117
  • Някъде там...
Оф, наистина се надявам, че е от тазовите връзки, wazse . Аз като се залежа даже се усилват понякога тези неразположения в междукрачието.  Rolling Eyes А шийката я гледаха последно преди 5 дни и всичко беше наред уж. На лекар съм чак в началото на декември отново.  Confused Моите бебета са високо, едно до друго симетрично.

Последна редакция: нд, 16 ное 2008, 17:52 от Жабче

# 118
  • София
Здравейте и от мене Simple Smile
Аз спах много лошо и сутринта пак скочих от втория трус,понеже малката беше при майка ми, не ме свъртя и минута повече и в 8 часа бях вече цъфнала да си я прибера.Сега съм гроги просто,спах на пресекулки,мъжа ми е в чужбина и в 3 часа ме събуди -тогава беше разбрал за земетресението та съвсем изкукуригах. ooooh!
Жабче,Галина и аз имам странно напрежение  долу ниско и много се опасявам,че е разкритие.В петък мисля да ходя на преглед,но ако нещо не се почувствам добре мисля да отида по-рано. Thinking
Много ти е хубаво легълцето Chocкolina,моето ще е като на Дея(Аделина лукс-на Дизайн бейби) и аз като нея отдавна съм си го харесала,бяхме ходили в Piggy's house за дъщеричката да пазарувам и като го видях там се влюбих,а още не бях даже бременна. Mr. Green Blush Flutter
Може и с това да съм си предизвикала късмета,кой знае Party Wink
Много целувки от мене и без повече стресови ситуации надявам се Heart Eyes

# 119
  • София
 Здравейте и от мен!  Chocкolina страхотно креватче  newsm10
 Аз нещо сигурно не съм нормална, защото още не съм на вълна пазаруване. Дори не ми е интересно да гледам креватчета, колички и дрешки. Откакто разбрах, че пак ще имам момче нещо ми мина мерака за тези неща. Претръпнала съм от тези емоции, но се надявам поне бебето като се появи да стана нормална майка и да изляза от депресията, в която съм сега. Лошото е, че ако доктора ми беше казал момиче със сигурност досега щях да съм накупила  абсолютно всичко за една година напред и щях да съм най-щастливата жена,  но откакто разбрах пола сякаш се сринах и не ми е до нищо. Дано изляза от това си състояние по-скоро.

Общи условия

Активация на акаунт