Колко съм щастлива вече, шава AПРИЛското човече!

• 12 411
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
djreni, не унивай, защото това е вашето дете и смятам, че ще го обичате по един и същи начин, независимо от пола.
На мен пък в петък на ФМ доц.Балев ми каза, че е категоричен за пола на бебето - момиче.
Бъдещият татко и аз маалко останахме като треснати, защото се бяхме навили покрай нашия племенник, а и покрай родата, която според малкото ми до сега коремче и кг все ни повтаряха "Момче ще бъде". Дори още изпитвам съмнения. Може би на следващият преглед ще се осъзная напълно. Чувствам се объркана и несигурна така, както на първия преглед, когато регистрираха бременността ми. Едва на вторият преглед, когато видях тупкащото сърчице и зачатъците на крайници, повярвах, че в мен расте нов живот. Ето, в момента бебчето рита, сякаш чете моите мисли и иска да ми каже, че това е то, моето бебенце.
Радвай се на бременността си и само на положителни емоции!

Hug

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 10:22 от sisely

# 121
  • Лудогорието
Влизам да ви се похваля-бебо е МОМЧЕ  newsm44
В петък бях на преглед и още докато легнах лекарят беше категоричен.Връчих на майка ми камерата за да запише прегледа, но тя милата се е стресирала и снимала само щорите в кабинета  Rolling Eyes Исках да изненадам таткото, защото той все е на работа в петък и не може да ме придружи. Та така, нашия бебчо няма да е от срамежливите  Heart Eyes Естествено таткото е на седмото небе и само ми повтаря да се храня достатъчно-нищо че съм щяла да стана   261uu Пуснах си самосиндикално кръвна картина и се оказа, че хемоглобина ми е паднал на 89.Докторът обаче отказа да повярва на резултата. Според него с такъв хемоглобин нямало да имам сила за нищо. При мен си е наследствена анемията и нищо не може да се направи-пия си желязото и това е. За сега се чувствам добре /пу-пу/ и го пожелавам на всички вас  newsm10   newsm03

# 122
chokolina,креватчето наистина е много сладурско newsm07

maimunka07,честито момченце stork-boy

sisely,а на теб честито  stork-girl

djreni,не си права да си мислиш че не си нормална като нямаш мерак още за пазаруване.А що се отнася до депресията в която си изпаднала,не се тревожи,няма да мине чак след като родиш,а много преди това Hug.Всеки има такива моменти от време на време,опитай се да не се поддаваш много на тези настроения.Момченце,момченце,да е живичко и здравичко Heart Eyes

# 123
  • София
Здравейте,

Аз качих актуална снимка на коремчето си от днес...като гледам моето хич не порастнала достатъчно особено на фона на някои други мами..... започнах да се чудя дали бебка расте достатъчно бързо и добре, а преглед имам чак след 2 седмици. До мамите с втора бременост - дали при първата коремчето ви е растяло по-бавничко и по-малко видимо?

# 124
Gaja не се притеснявай за малката си принцеса,гаранция всичко й е наред,големината на корема ти няма нищо общо.просто си повтаряй че ще бъдеш фина мама  Laughing (за разлика от мен например Crazy)

# 125
  • Някъде там...
Gaja , аз пък тъкмо щях да те похваля колко ти е пораснало коремчето.  Hug Смятам, че сега за няколко седмици ще расте доста интензивно, поне ако съдя по моето. В събота кумата ми каза, че имам корем като бременна в 7ми месец, на живо изглеждал по-голям. Скоро сигурно ще се търкалям.  Joy

# 126
До мамите с втора бременост - дали при първата коремчето ви е растяло по-бавничко и по-малко видимо?
Определено първият път по-бавно растеше коремчето ми,а сега ''хвръкна'' рано рано Rolling Eyes.И противно на всякаква логика първият път усетих движенията на бебето по-рано,отколкото сега Crazy.......а уж второто дете се усещало по-рано...

Правилно ти е казала ани4ка:
.............гаранция всичко й е наред,големината на корема ти няма нищо общо.

# 127
Привет!

Гледам за коремчета си говорите...аз въпреки че не съм качила много кг, коремчето расте ли расте (особено от 3 седмици насам, сега съм в 21г.с.) За мен е много голямо, а когато съм с дрехи хората отстрани казват, че било даже малко. Да, ама аз си го виждам без дрехи  Laughing Дано после след раждането лесно си го прибера обратно  Wink

Шоколина - твоето креватче от Продавалника ли го купи (гледах там едно такова)?

# 128
  • Варна
Добро утро!  kaffeetrmker_2

Благодаря на всички за коментарите за креватчето - и аз много си го харесвам. Party tai, да, оттам. Grinning

Gaja, не се притеснявай - в момента съм в средата на четвъртия месец, а коремът ми е такъв, какъвто беше в края на шестия при предната бременност. Peace Наистина има голяма разлика между първата и втората бременност, поне при мен. Направо не знам откъде го взех тоя огромния

djreni, нали знаеш, че до края не е сигурно?! Hug Може пък и да те изненада някое момиченце! В края на краищата, каквото и да е - важното е да е живо и здраво, нали? Пък и как звучи - "майката на тримата братя"! Party

# 129
Здравейте мили мами!
Все се каня да ви питам в коя част на корема усещате ритничетата?Аз все ги усещам ниско долу а не нагоре към пъпа.Дали е нормално?Четох в една книжка че през този месец(около 20г.с.) бебо се издига почти на нивото на пъпчето но на практика май не е така при мен.При вас как е?
Спокойна и лека седмица!

# 130
  • Някъде там...
Пининка, ритничетата трябва да са нейде под пъпа. Върха на матката сега е горе долу на нивото на пъпа, така че бебето е между пъпа и пубиса. А и зависи в какво положение е. Аз от ляво усещам движения долу ниско към пубиса, а вдясно са под пъпа. Бебетата ми са разположени на ин и ян, съвсем характерно за близнаци.

# 131
Добро утро от мен.   bouquet
Поздравления за поредните, разбрали пола на бебетата си.   bouquet
djreni, късно е за рекламации.  Wink Накрая каквото излезе, все ще си го обичате.   Heart Eyes Иначе можеш да му спретнеш на твоето мило едно конско, защото те мъжете са виновни в крайна сметка - даже и когато сме щастливи.  Wink
Шоки, честито ви креватче! Кротко спинкащо и послушно бебе да живее там от април.   bouquet Ти си нашият шопинг-шампион.   bouquet
За размера на корема - сутринта се бях присетила, че предния път първите бременни дрехи ги купувах по такова време на бременността. Сега се нося с тиранти и малко разкопчана от доста седмици. И все пак ми се струва, че коремът ми е дребен. Май въобще не е толкова малък обаче.
За ритничетата  - аз още не мога да го нарека това ритничета. Едно шепелчене (гъдел) и човъркане усещам на моменти. Нисичко са, защото самото дребосъче е доста нисичко, пък и още е дребно, че да се разполага на по-големи пространства в корема ми.

Силното земетресение го проспах, а сутрешното подло ме събуди заради трясъците, които вдигна.

# 132
Здравейте мами,

При мен всичко е наред почнах да усещам малкия разбойник доста по често, коремчето расте ли расте, само дето ми се иска да не изглежда все едно злоупотребявам с храна.  - ако ме разбирате- Wink.

Деичка и Ели бързо изписване от болницата, чакаме ви във форума.
Говорих днес с Qnika тя е добре и бебка е добре няма вече контракции обаче ще я шият в четвъртък. Стискам палци за всички мами и ги чакам скоро да се включат при нас.
Целувки на коремчетата.

# 133
  • София
Добро утро и от мене мили мами Hug
Gaja и аз в първата бременност имах малко коремче,но да ти кажа и сега не ми личи още много,само че вече имам една подутина към пъпа и не слиза надолу.
Djreni да е живо и здраво бебето пък каквото такова.Разбирам добре мечтата ти за момиче,аз много исках,а все ми казваха,че било момче,но накрая в 8-ия месец моя доктор каза,че момиче ще е 99,9% така че не се депресирай,има време още. Wink
Обадих се в Шейново и моя доки е чак на 25.11. на работа та няма как ,за тогава си записах час.
Дотогава ще трябва да потърпя още малко до срещата ми с бебчо,само ще си го усещам без да мога да го видя. Sad

# 134
Добро утро мами   bouquet

Да се похваля ще си имаме момиченцеHeart Eyes, много сме щастливи, то и момченце да беше пак щях да плача сигурно  Laughing, и ние бяхме при доц.Балев в петък Simple Smile, всичко си му е наред, но е с 1 седмица по-малко, явно съм забременяла по-късно и вероятно термина ми ще е на 22, но няма да го сменям за сега.

Яника, Ели-Г, very nice дано вече да сте по-добре и да не ви се случват повече такива неща newsm17 И ти Деичка не се напрягай Hug
Шоки честито ви легълце, да спинка прекрасно бебче в него Heart Eyes

За килограмите като гледам колко малко сте качили умирам от срам, аз бях 75 като забременях а сега вече съм 81 Embarassed, не ми се мисли как ще е от тук нататък  261uu, успокоявам се с това че откакто работя съм все на бюрото, а като дойде буболечката ще съм постоянно в движение и по-бързо ще вляза във форма Praynig Да ми е жива и здрава само Heart Eyes

Поздрави на всички, лека и усмихната седмица Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт