Колко съм щастлива вече, шава AПРИЛското човече!

• 12 416
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
  • Някъде там...
Диди, при мен засега от магнезий и лежане минават.  Но аз май и понякога бъркам контракциите с газовете т.е. когато имам много газове и ми е подут корема до пръсване, не съм много сигурна кое е контракция и кое газове.  Embarassed Те се разхождат на балони из червата ми и като минават покрай матката предизвикват едно усещане за напрегнатост и твърдост. А като съм права имам чувството, че ще ми се пръсне корема, толкова е твърд и издут.
На мен лекарят ми ми е казал, че мога да пия и но шпа ако усетя контракции. Пия веднага 2 хапченца, а после мога да продължа с по 1 като ги докарвам до 3 приема на ден. Питай лекаря си за но шпа, а може и да ти увеличат дозата на магнезия. Той се натрупва в организма и после може да се намали дневната доза.

# 151
Здравейте момичета!
Аз с килограмите съм много зле,не мога да проумея как за една седмица съм качила почти 3 кг и вече съм +8,а като чели не ям повече от преди 1 месец примерно!
Бебето и аз го усещам много ниско докато с предната бременност винаги ритничетата са били около пъпа,малко се притеснявам,но тази събота съм на преглед и ще видим,дано всичко да е наред  Praynig с милото ми!
лек ден от мен!

# 152
Nadeto_K, в петък на доц.Балев май му е вървяло на момиченца. Твоят бъдещ татко как реагира? Защото моят само се усмихваше и нищо друго. Абе момченце му се е искало напоследък, ама каквото си го е направил, такова. А иначе на сватбата ни имаше една игра, на която трябваше и двамата с гръб да кажем какво искаме да бъде, и двамата казахме момиче. Абе мъжка му работа. Ама каквото сме си го поръчали, такова и ще си бъде  Wink . Има една приказка, че момчето е на татко гордостта, а момичето е на татко слабостта. Аз нямах никакво усещане какво ще бъде, но знам, че като се роди ще си го обичаме с цялото сърце и душа. 

И двамата бяхме се настроили за момче, но като ни каза момиченце бяхме много щастливи, той не е имал предпочитания, е може тайно да се е надявал да е момченце, но сега много се радва, че ще е татко на госпожица  Heart Eyes

Момичета може ли да ви помоля за паролка, да ви се покажа и аз  Blush
Благодаря на Жабче   bouquet, качих една снимчица Simple Smile

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 17:24 от Nadeto_K

# 153
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте момичета  Hug Най сетне успях да си кача и мойта снимка ма нали съм си зле и не можах да си я надпиша   newsm78 ама много съм зле признавам си  Peace И все пак аз се отличавам от всички ви  Rolling Eyes много съм пухкава и много голяма  Grinning по това ще ме познаете  WinkДовечера ще хвана децата да ми предадат няколко урока по компютър и утре ако съм вденала ще ви кача и покупките ми за бебчо  Peace Сега ви пожелавам лека вечер  аз отивам да готвя  Whistling
А...... забравих да ви кажа днес бях на преглед гледаха ме и на видеозон малката ми принцеса е много добре и расте като по учебник . Таткото хвърчи от радост нах сетне  Praynig Айде до скоро  Heart Eyes

# 154
  • София
ANI.F  то и аз така си казвах - "второто ще е момиченце", а после ... "е ще правим трети опит" и затова сега съм в такова настроение, защото 4ти опит няма да има, а аз ще се простя с мечтата си за щерка.
 Днес бях на ФМ при Марков. Оказа се, че бебето е с размери за 20та седмица, а не за 19та и термина при това положение е 5.04. А колкото до това, че може да съм изненадана на финала с момиченце НЯМА НАЧИН. Бебето си има пишка и я видях съвсем ясно днес. Това щръкнало нещо не може да се сбърка с нищо. Дори Марков превключи на цветно за да ме убеди.

# 155
djreni, и според лентичката си в 20-та седмица.  Peace
Познавам едно семейство, което преди години беше карало да панделка. Успяха на осмия опит.  Wink По-сигурно ще е, че ще имаш 3 снахи и дано отношенията ви тогава да бъдат добри, за да ги чувстваш като дъщери и те теб като майка.   bouquet
dream-wish, радвам се че таткото вече се е осъзнал.   bouquet
very nice, наистина ти е много странна лекарката по ЗК. Само като си помисля, че моят лекар ме дундурка много по-обстойно от платения ми лекар ... Имам разрешението му да му звъня по всяко време при нужда. Вярно е, че пръст в това има и сестра му, но не е само това. Явно си е до призвание. 

Дали да не взема и аз да намина за един преглед при д-р Марков? От години слушам какви хубави очи имал.  Wink 

# 156

Жабче, сега се чух с Яника каза, че всичко е наред , но има разкъсване на шийката на матката от предната бременност и затова ще я шият. Каза, че разкъсването е доста голямои затова докторите не искат да рискуват.  ДОБРЕ е, няма вече контракции, беба била също ок и днес са и махнали даже системите. 
Изпраща много поздрави на коремчетата.

# 157
Момичета, качих си снимки!!! Забележете как за 1 седмица ми порасна корема Simple Smile   bouquet

# 158
Здравейте,мили дами Simple Smile
Ние сме добре,малко повече работа имах тоя месец и затова не влизам,но се надявам че тоз период отмина и сега ще я карам по-спокойно  Peace Иначе да се похваля,че малките ритат и ги усещам все по-осезаемо Grinning Отначало се чудих какво става,но след 2-3 дни бях сигурна,че са те. Grinning Според майка ми от първото усещане броиш 4,5 месеца и тогава ще родиш.Но аз се надявам да устискам повече и да ги нося колото може повече  Praynig Много е хубаво чувството,но за сега таткото не ги усеща...нищо има време. Интересно е че понякога силно риткат и направо се стряскам  Grinning И не ми се мисли какво предстои Laughing
А иначе доста неща правихме по къщата, най-сетне купихем рафтове и подредихме мазето.Сложихме килим и в хола- един мек,направо ти потъва крака (от Карпет хаус) и аз се пообзаведох  Wink Не ми се мисли колко пари съм дала вече,но нали е за хубаво.Най-новата ми придобивка е едно палто,много топло и комфортно е с него.Хубаво че модата е за по-обемни дрехи и ние мамите намазваме  Laughing И как да не пазарувам като корема расте ли расте, нищо не ми става.Зимното яке едвам закопчавам и нямаше да се размина от ново палто  Wink Карам си с джинси за бременни- с колан ластик- много са удобни и не ми се мисли за друго. Та моя съвет е да гледате по всички магазини- не се знае откъде ще намерите нещо добро Wink
На всички майки с проблеми пожелавам бързо възстановяване и повече спокоиствие. А на всички бременилки повече усмивки и само хубави емоции занапред! Grinning

# 159
    Здравейте момичета Simple Smile

Взех си резултатите от втория БХС , имах и записан час за преглед и всичко с бебока е ОК.

Казаха ми че пак ще си имаме момиченце. stork-girl
  Тати също много се радва.

Всички снимки са много готини.Аз ще кача като се снимам че още нямам и една снимка  Rolling Eyes

Лека и спокойна вечер на всички newsm51

# 160
  • Някъде там...
Дидка, ти с близнаци ли си?  newsm78 Понеже гледам, че в списъка на първа страница не е отбелязано. Не ти ли тежи вече шкембето? Само аз ли от двойните мами съм толкова зле с болежките, като някоя баба съм, постоянно нещо ме боли, опъва, натиска.  Embarassed Нямам никакво желание да се движа, не ми стигат силите дори и за едно елементарно чистене вкъщи. Само гледам да се просна на леглото или дивана.

Моето зимно яке засега ми става и има още мегдан за растене. После вече не знам какво ще правя, не ми се пазарува някоя палатка само за 1-2 месеца време и после да ми пълни гардероба. Иначе ми се стори, че тази зима актуални са палтата с висока талия, така че може и да се намери някой модел за небременни за желаещите.

# 161
А, още една мама с близнаци Grinning...и аз не съм разбрала Embarassed
Жабче, не си сама в болежките. Сутрин съм горе-долу добре, но след това малко по малко ми се влошава физическото състояние, а вечер само лежа и пъшкам-всичко ме боли и навсякъде...и чувствам тежест навсякъде,ама от какво не знам-бебетата са още толкова малки Rolling Eyes. А и през деня съм добре дотолкова, че като си лежа или седя на едно място се чувствам добре, но иначе мога да измия 1-2 чинии и след това трябва 1час само да лежа.

# 162
Мамчета относно болежките искам да ви питам нещо.Може ли да се ходи на масажи?Аз преди ходех при един кенезетерапевт,но сега като му се обадих за час и му казах че съм бременна,той ми каза че няма да ме вземе.Че не било хубаво да се ходи на масажи.Само на някви специални за нас,и те се правели само на ръцете и краката.
От други познати знам,че масажите могат да предизвикат контракции.Някой чул ли е нещо такова?
Вече толкова съм се хванала и ме боли всичко че едвам се мърдам в някои дни,особен но вечер.

Благодаря на всеки,който ми даде инфо.

Приятна вечер smile3525

# 163
rrivanova и аз съм чувала, че масажите са противопоказни за бременността. Недей рискува с тях.

# 164
  Здравейте, ходих на фетална морфология...Ще си имаме момченце Simple Smile
Дея можеш ли да ми смениш щъркелчето  bouquet
Вече е 100 % процента сигурно.
Всичко му е наред, има си всичко...Много съм щастлива Heart Eyes
Е ще ставам два пъти свекърва Party
Батко Кико е много щастлив, че ще е братче Simple Smile
До скоро Wink

Общи условия

Активация на акаунт