Марианка незнам дали е още там но имаше един магазин за пури успоредно на Главната в Повдив. Като вървиш от подлеза към Хепи ресторанта, преди Аптеката в дясно, магазина е от дясно на улицата. Крис понякога пропаква вечер, но го завивам и му давам мечето и заспива. Ако е рано сутрин, към 6(ставаме към 7) го взимаме и при нас.
Ние за Коледа планираме весела семейна вечер, в свекърва ми(където ще отседнем докато сме в БГ). За Нова година с приятели, а Крис с някоя баба. И без това ще спи. Преди да се омъжа празниците са протичали пак горе-долу така - Коледа - вкъщи, Нова година - навън, с приятели. Крис осмисля дните ми, и както празниците така и делниците ми след раждането му са много по-вълнуващи. Някои от подаръците сме купили от Португалия, а други ще купим от БГ. За родителите на мъжа ми купихме дигитална фоторамка с допълнитена карта, да ни се радват когато не сме с тях. Почти всички снимки са ни дигитални и за да не се налага да включват компютъра, им купихме именно това. Мъжът ми уж иска Плей Стейшън но още се двоуми. Крис ще получи мноооого подаръци от роднини в БГ така че смятам да не му взимам нищо там, защото и без това после няма да можем да пренесем всичко. Напроелт ще му вземем акомулаторен мотор. Обожава мотори. Сега се сещам че трябва да питам дали пак ще има Дядо Коледа в яслата, за да предвидим подарък. Може би багер - другото което много харесва, след моторите.
Йоанка благодаря за успокоението за кг.

Чочи успех на операцята, да мине бързо и гладко