До Дядо Коледа писма, пишат септемврийските деца

• 32 776
  • 294
  •   2
Отговори
# 120
Привет, привет!

Не че съм си свършила зплануваното за днес, но и аз съм човек, та сядам да драсна някой ред. Ако и Мими ме остави на мира...

Вики, това е първи опит на Мими с бои и четка - аз не съм очарована само доколкото много натиска с четката, като че рисува с моливи или пастели. Иначе се справя чудесно детето, но тя и често рисува, та предполагам това оказва влияние. Между другото и Мими не познава цветовете, мисля че е рано да се притесняваме.  Ох, пак да кажа, че ти завиждам.  Hug

bazel, и аз се радвам на такива дребни неща - нова риза, коледни партита...

Ренка, Бобо да се оправя бързо! Ти прости не си чувала как пее Мими, ще се гръмнеш как си измисля думите - нищо общо с текста. И с музиката нищо общо.  Grinning

ДЗ, оправяйте се и вие бързо за празниците! Да ти кажа нямам спомен да са ни подарявали лакомства в детската градина, но имам ярък спомен как една година исках ето това стерео апаратче, и дядо ми ти Мраз ми го подари в детската градина, а аз се чудех как е разбрал, че искат точно това, при положение, че не бях му писала писмо.  hahaha (моето беше червено). Ех, спомени, спомени... при баща ми още се въргаля някъде прожекционен апарат "Пионер 1".  Mr. Green

Амаретка, как сте с английския?  Grinning

Ани, бързо сте се оправили, радвам се!  Hug Дребчо е един щастливец, да видим напролет и ние с подскоци към детската. Simple Smile

Поли, привет!   bouquet Нищо ново под слънцето май. Ще мине, макар при моята Мими още да не е разминало съвсем.

Чочи, много хубаво звучи ежедневието ви. Simple Smile Май ще се запиша и аз при нашите Mom's groups.

Zarrasuzuki , радвам се че всичко е приключило както трябва!  Hug Честно казано не знам как преживявате подобни случки. Аз миналата година по това време за 24 часа свалих 3 килограма, когато Мими я хвана вирусния ларингит, мъж ми се чудеше кого да успокоява по-напред - мен ли, детето ли, което не можеше да диша и скимтеше като пребито коте.  ooooh! Изпадам в страшна паника и не знам колко съм адекватна. Съвсем сериозно не знам.

ирини, кажи какви вкусотии и красоти пак сътвори?!

За нас набързо: дребното така помага, че аз каквото и да правя, го правя за двойно време.  Crazy Това е положението. Пльоскам едни снимки, да видите с какво се занимавам тези дни. Има и други неща, но не съм качила всичко, щото и приятелите четат бг-мамма. Утре ще караме колата на ремонт, имам да купувам подаръци, дрехи за нас за планината...  Crazy Абе няма да се оплаквам. А, купихме на Мими матрак, защото беше време да върнем детското легло (беше заемно). Ограничих я снощи със столове, но тя не се въртя много. Сега манията е да слагаме памперси на куклите. И ние сме още с памперс, но честно казано аз не се и напъвам да го махам. Мишката ми пак е за подстригване, но мисля да опитам сама да й отрежа бретон. 

Вижте на какъв сайт попаднах - http://detstvo.noviniteb.com/index.php - много мило ми стана.  Heart Eyes

Хайде до скоро!  Hug         

# 121
Привет!

Поли, искам да ти кажа, че не сте единствени със сигурност нали четеш и с другите как е! Peace Така, че искам да ти кажа, само да имаш търпение... (което при мен вече се изчерпва). Моята Даная е много опако дете. Тя казва искам нещо или някъде да отиде и се започва едно пищене, та се лъжем, че детето например при което иска да отиде сега спи или е болничко и като уздравее тогава ще отидем при него. Значи ние сме така от както тръгна на ясла. Там са мили, тихи и кротки , а в къщи стават зверчета. Вчера се връщаме, започва веднага още от вратата да иска нещо или да излее някоя чаша вода, да се напикае, най-често и така, а докато на яслата не е направила нито една беля, стояла е слушала е играла е, яла и т.н. Значи ние не само се инатим  глезим в къщи, но и не се храним, ама изобщо, а на яслата яде и то немогат да ме излъжат сестрите, защото тя е слабичка и когато си е хапвала през деня птосто самото коремче и е надутичко...По това аз разбирам, че е се е хранила. Тка, че търпение, ама силни нерви и силен дух... Peace Какво ли не съм правила, няма решение, само търпение му е майката.

Сега да се оплача: бяха събирали на Дани парички за яслата за снимки и календари и аз бях дала, обаче, Дани отсъствала, а аз не съм разбрала че миналия вторник на 2-ри ще ги снимат и сега нямаме снимки Cry, а аз толкова исках от яслата да си имаме. Не, че няма да я снимаме пак, но... Сега чак за 8-ми март ако имат пак снимчици, незнам... Поне коледното им тържество няма да изпусне Дани, и ще занеса пак от вкъщи апарата и ще ги помоля да снимат, както на Рожденния ден. А, можеха да ни се обадят, но... Rolling Eyes

Чао, за сега, пак ще се включвам!

# 122
Здравейте момичета!Благодаря за подкрепата!Явно това е период,който надявам се скоро да отмине.Но понякога много се изнервям и я пошляпвам по дупето и после много съжалявам.
Кузманка много кофти така за снимките.Наистина можеше да те предупредят да я заведеш само за снимките поне.
Марлела,страхотни украси си направила.А тез рисунки красивите кой ги е правил?
Здрасти, viki81!И Ками бърка цветовете.Още са малки и ще ги научат.На коледното тържество в яслата родителите не са поканени CryПоне при нас е така.И трябва да питам поне снимчици някой да им направи.
Bazel, поздравления за килцата. newsm10.Хубаво е наистина да има повече движение,но зимата малко повече се заседяваме.Браво на теб!Продължавай в същия дух.
Rени и Amaretto,привет и на вас!
DZ, детенцето бързо да се оправя!Вие ходите ли на ясла?Че Ками е пак болна и ние сме в къщи и сега баба й я гледа.Много често боледуваме откакто тръгнахме на ясла.
Привет и на Vesito,Chochy,Irinii!
Zarrasuzuki,ние с Ками на Никулден украсихме елхата.А за подарък съм й харесала една кухня с котлони и тенджери,тигани и един куп други принадлежности.Че в къщи все се нарежда до мен и грабва черпаци и тенджери и почва едно готвене Laughing
Хайде,чао и хубав ден от мен!Че съм на работа и се отнесох Mr. Green

# 123
Марлелка, спомените от ларингита са ми пред очите.  Sad Много му треперя на Филип, да не врещи, да не се дере от рев, да не си напряга гърлото, че е страшно...
Радвам се, че се вклЮчват нови мами  Hug
Деннис, честит имен ден , на патерици,   bouquet моята майка е Анета

Ние в неделя имахме среща със СинтНиколас, белобрад стареч, които идва с параход от Испания и носи подаръци и лакумства на децата. Филип участва с интерес, имаше театър, фокуси, песни, танци и накрая Синт раздава лакумства. ще пусна снимки..

# 124
DZ, детенцето бързо да се оправя!Вие ходите ли на ясла?Че Ками е пак болна и ние сме в къщи и сега баба й я гледа.Много често боледуваме откакто тръгнахме на ясла.
Ходим на ясла.Това му е първото боледуване.Днес вече имаме и странична реакция от антибиотика -разтроиство ooooh! Спирам го .Снощи се тръшка че искал при децата ,а днес врънка за баба си Joy
Утре трябва да отидем на контролен преглед и ще видим .Дано да сме по добре Tired

# 125
DZ, милото Никенце!!! Hug да се оправяте бързо Praynig

# 126
Мерси Hug
Сега му записах час при замесничката на педи .Излизам след малко от работа и несмятам до края на деня да се връщам .Ще си го гледкам днес в къщи Heart Eyes
Лек ден на всички   bouquet

# 127
 Hug Благодаря на всички!
Днес и при нас ще има снимки с дядо Коледа,та беше едно обличане.Арен не можа да разбере какво точно ще става,според него той ще пуска "тотоапарата" и ще щрака,силно да светне лампичката и дядо Коледа да се усмихва.Когато го оставях сутринта децата вече бяха в кръг край елхата и пееха нещо коледно.
Със или без шаблони,барборино и незнам си какви още "оправдания"правите големи красоти хора  Hug .Аз не откривам време за тези занимания  Grinning Открили сме едно местенце за скуош и ходихме вече два пъти,а Арен препуска от другата страна на стъклото с някой от компанията който почива докато играем.Голяма забава и умора  Laughing
Ама това стерио апаратче забелязах,че в леко по-модерен вариант го има в магазин Джъмбо.Да живеят китайците.И всеки път като мина извъртам картинките.Арен не беше впечатлен,но спомените ми от моето едно време бяха истински вълшебни.Та ако си купя едно за коледа няма да е изненадващо  Mr. Green аааа Марлелка тези снимки от едно време ме разбиха.Много обичам да си ги прелиствам и списание Дъга с Гъбарко.Хихих как се променят само времената мног по-бързо отколко съм си представяла.Лакомства в градината никога не са ни давали,но пък всяка година ни канеха със сестра ми в дома на Българо-Съветската дружба където събираха всички деца от смесени бракове и се говореше само на руски,пускаха ни Ну-погоди,пеехме за снегурочка и за елка имаше таятър и танци,обличаха ни в костюми и ядяхме на корем портокали,банани и дори имаше кола.За мен тези три неща миришат на празник  Laughing .Подаръците който получавахме бяха някакви чужбински,който не се намираха в Бг.Още са вкъщи една автоматична забележете пералничка с батерии,ютия и дъска за гладене  Mr. Green
Цветовете категорично е рано според мен да ги познават.Арен ги назовава като думи,но определено ги бърка.
Базел поздравления за новат апридобивка и за килцата  Peace
На всички болни дечица едни огрооомни прегръдки и да им минава бързооо.
Слънчев ден!

# 128
Хелоууу,
На нашите бремелинки Доника и Цвети им наближават термините, та ето аз се "жертвах" да продължа бремелинските трепети в темичката ни  Mr. Green
Днес си видях точицата и съм много хепиии  Grinning
Та така - похвалих се  Crazy
Много съм развалнувана, за това останалите коментари по - късно...

# 129
  • Пловдив
bebe_dundi .....Това е една страхотна и вълнуваща Новина..... Hug
Честито!!! Леко бременеене и един страхотен финал!

# 130
  • София
Бебе Дундиии, честито Heart Eyes Ами така си е, трябват нови попълнения Hug Лека и безпроблемна бременност ти желая Simple Smile Как е кака Стефи?
Нашия бате тази вечер е решил, че ще се бори с бебето?!? И да му обяснявам, че то е още малко, смисъл няма.
Денис, хубаво е, че ще ги снимат с тотоапарата. В нашата ясла тази екстра няма да я има Sad Питах може ли да оставя моя и да снимат, но ми отговориха, че всички лели щели да участват в програмата...И няма да мога да си видя джуджето...В къщи репетира усилено, дори снощи ни впрегна и нас с баща му да танцуваме на "У дома часовник трака..."
Марлелка, да я нацелуваш тази Мимка от нас...Има дарба детето. Аз бои още не мисля да рискувам да дам
Вики, хайде лек път и се надявам да успеем да се видим на коледното парти-стига да няма изненади от моя страна де
Марианка, не е нужно да казвам, че и аз си поплках на разказа ти за Мими...
Дз, бързо да се оправя Никича. И Хриси като беше с конюнктивита плачеше за чицата
Базел, как и на мен ми се иска да си взема нещичко за мен...Ама да му се невиди все в детски магазини влизам и познайте кой намазва...
Аз да ви кажа, още нищо не съм подготвила за бебето. Все си викам има време, хайде празниците да минат...Ама вчера една мацка с термин малко преди моя роди и взех, че се попритесних. Не че почнах подготовката де. Трябва да прегледам архива от бате, кое става и кое не... Иначе съм си харесала неща, които да комплектовам за изписването...
И още щях да пиша, но единия ме подпира от вън, другия отвътре...трима сме на компютъра Hug

# 131
...
И още щях да пиша, но единия ме подпира от вън, другия отвътре...трима сме на компютъра Hug
...
Joy
Дони, я на пренебрегвай девойката ами се стягай за посрещането и  Wink
То и тук в държавните градини май няма тържества на които да присъстват родители. Но ние нали не успяхме да се вредим за място и Крис ходи на частна, та за скромната сума от 275 евро явно са решили да се подмажат малко на родителите  Whistling
Бебе Дунди, честито, много се радвам че ще си имаме бременлийка в темичката, лека и безпроблемна бременност.   bouquet
ДЗ, бързо оздравяване  Hug
МарияФ ще чакаме снимки
Марлелка скоро ще имаш материал за изложба или вече може би имаш  smile3501

# 132
бебе_дунди, честита точица! Ех, хубави новини!  Heart Eyes Лека и безпроблемна бременност ти желая!

Като казахте снимки, та се напънах да си спомня, че от детската градина имам много, но то яслата  - ни една. Може да е съвпадение де. Хайде, аз чакам разкази на малките мушмулки за партитата!  Grinning

Мариа, снимки, снимки...

Програмата ми пак се сгъсти, а аз два дена ще съм без кола, хм. Спирам с оплакванията, че още мога.
До скоро! И със здраве!

# 133
Добро, утрооооооо!!!

bebe_dundi, ти си страхотна! Честита бременност и лека да е! Аз лично ти желая едно момченце! Успех!
Денис, Арен сигурно много се е вълнувал за Дядо Коледа, ще разказвате после. И снимки искамеее... Wink Нашия дядо Коледа е на 18.12. и дани го чака с нетърпение, всеки ден след яслата у нас това се говори и за елхата, колко е голяма и хубава и какви големи подаръци щяла да получи!

Чао за сега!

...Марианка, все забравям да ти пиша, че ми се напълниха очите със сълзи дикато четях поста ти за тържеството на Мими , колко горда си се почувставала и колко е била Сладка Мими... Браво на нея Марианка, това е наистина голям напредък. Целувки и на двете ти сладки дечица, Да са ти живи и здрави! Успех...! Hug

# 134
Уоу,сутринтта ми започва с тази прекрасна бебе новина.
bebe_dundi,честита малка точица.Прекрасна,лека бременност с най-красивият резултат на края.Прегръдки  Hug Как се чувстваш сега в началото .Става ли ти лошо?
Марлелка,като каза без кола .Тази сутрин се събудихме в 8.05,а от 9 сме на работа,трябва Арен да се остави в яслата.Направо бяхме като супермени.Такова тичане и само това си мислех,защо сега съм без колаааа,обаче и с тичане ставало  Laughing От 20 мин си стоя на стола зад бюрото и реанимирам.
Нищо не разбрах за снимките вчера,какво,как..?Разбрах,че леля Лени пушела цигарка,и че дребното е успяло да бутне едно от децата и са му казали да внимава,че ще ги отрепе.Тази последната дума не употребяваме у нас.А тази сутрин на целият зор не спря да повтаря."Арин е тъжен!Арин лош беше чера,бута дечицата.Арин тъжен!Ще гушка нес!"Има съвест значи  Wink
Стели,как сте?
Прегръдки и успешен ден!

Общи условия

Активация на акаунт