Не че съм си свършила зплануваното за днес, но и аз съм човек, та сядам да драсна някой ред. Ако и Мими ме остави на мира...
Вики, това е първи опит на Мими с бои и четка - аз не съм очарована само доколкото много натиска с четката, като че рисува с моливи или пастели. Иначе се справя чудесно детето, но тя и често рисува, та предполагам това оказва влияние. Между другото и Мими не познава цветовете, мисля че е рано да се притесняваме. Ох, пак да кажа, че ти завиждам.

bazel, и аз се радвам на такива дребни неща - нова риза, коледни партита...
Ренка, Бобо да се оправя бързо! Ти прости не си чувала как пее Мими, ще се гръмнеш как си измисля думите - нищо общо с текста. И с музиката нищо общо.

ДЗ, оправяйте се и вие бързо за празниците! Да ти кажа нямам спомен да са ни подарявали лакомства в детската градина, но имам ярък спомен как една година исках ето това стерео апаратче, и дядо ми ти Мраз ми го подари в детската градина, а аз се чудех как е разбрал, че искат точно това, при положение, че не бях му писала писмо.

Амаретка, как сте с английския?

Ани, бързо сте се оправили, радвам се!

Поли, привет!

Чочи, много хубаво звучи ежедневието ви.

Zarrasuzuki , радвам се че всичко е приключило както трябва!

ирини, кажи какви вкусотии и красоти пак сътвори?!
За нас набързо: дребното така помага, че аз каквото и да правя, го правя за двойно време.

Вижте на какъв сайт попаднах - http://detstvo.noviniteb.com/index.php - много мило ми стана.

Хайде до скоро!