Ноември преполови, СЕПТЕМВРИЙЧЕТО за Коледа започва да се гласи!!!

• 22 551
  • 289
  •   1
Отговори
# 75

Добро утро поспаланки Mr. Green
7 часа е ееее, къде стеееееее Wink

Приятен ден

# 76
Добро утро Hug

Поли- не е на АБ.Заинатих се този път и реших да не давам. Първата седмица изкара на клеева тинктура и сироп Стодал.Тази седмица от Понеделник му давам един домашно приготвен сироп от лук, мед и лимони.Действа му добре.От клеевата тинктура сополите му намаляха и даже изчезнаха. В момента е само кашлицата(откашляща), но предпочитам да го задържа и тази седмица у дома.

Дидорани- на патерица ЧРД на Деян! Да е жив и здрав!      bouquet

АниК- страхотна татуировка на крака, браво.  PeaceАз имам 2 , и сериозно съм се замислила за трета, ама пак не ми остана време през изминалите месеци. Много ми харесва това място на крака, но вече имам една на глезена и ще станат прекалено много на едно място според мен, дори и да я сложа на другия крак.

# 77
Добро утро и от мен!
Didorani,да ти е жив и здрав рожденика!
aniK,Суметролима е хубаво да се пие поне 7 дни,не го спирай,като сте го почнали.Подобен е на антибиотик,но не е.
Съни,прекрасна си!
Аз вече приключих с работата,сега съм в дъъълга отпуска.Добре сме.Марти малко понакашля,ходи на градина,давам му само хомеопатични неща.Цяло чудо,един месец без болести!
Вие доволни ли сте от градината?Аз съм изумена!Дали ще научи и нещо хубаво от там?Почна да се държи ужасно,а това никога не го е правил.
Днес ще имат тържество по повод деня на християнското семейство.Това ще им е първото,ще видим как ще мине.
Хубав ден ви пожелавам!И да сте здрави!  bouquet

# 78
Добро утро, мацки  Mr. Green

Мариска, защо изкуствени елхи, нали каза, че е позахладняло при вас - около 25 градуса  Joy hahaha Joy то си е студ  Laughing
АниК, аз миналата година бях стигнала до варианта, който Мариската предлага - една жена на stand by, на която да плащам твърдо 50 лв. на месец за ангажимента и отделно на час, колкото е заработила  Thinking Дори се чудя на Габи няма ли да му се отрази въздуха на Банско много лековито. Единствения минус е раздялата с таткото, което не е за пренебрегване  Flutter

Didorani, да ти е жив и здрав големия малък мъж, да те слуша и много да те радва  Heart Eyes

Пипиоле, и аз съм навита за среща, поне докато още мога да се дотъркалям, че положението при мен загрубява с всеки изминал ден  ooooh!

Мечо, моля те сподели рецептата на този сироп. Аз варих на Дарко дюли с орехи и лук, но не го пие, та търся нещо по-концентрирано. И още да питам Клеевата тинктура как се дава и за какво. Толкова съм чувала това, пък не знам точно  newsm78

Мариана, къде го дават това - детето на градина, а мамата да маа гащи в дълъг отпуск  Wink Аз съм доволна от градината. Дарко я приема добре, научил се е да се облича сам, накак ми се вижда по-малко лигав  newsm78, доста се умаря там и е малок кисел вечер, но това се търпи. По-скоро много ми липсва през деня и дори понякога се чувствам като престъпник, че го мятам в градината, а аз съм си у дома  Embarassed Rolling Eyes 

Мамо Роси, така както описваш работната обстановка, не е ли по-добре да изтраеш още около месец и да се метнеш в болничен. Само трябва внимателно да изчистлиш последните шест месеца какъв доход имаш и кой е най-изгодния вариант за теб.

Съни, аз нали знаеш, че само се пошегувах за музиката, съвсем не искам да звучи обидно  Sad Много си убава с таз права коса, но рошавата някак повече отговаря на бурната ти  натура. 

Ей, Тайги, Пепе, обадете се  Naughty какво става с вас?

# 79
Галче,клеевата тинктура се дава за укрепване на здравето.Аз почнах да давам на Марти от началото на октомври,че все болен беше и май има полза.Ако те интересува,продават я по аптеките готова,може и да се направи.За нашите малчовци по 3-6 капки,1-3 пъти на ден,в сок или сироп/аз ползвам Стодал/.Ако искаш пробвай.
На мен ми е хубаво да съм в отпуска.Нещо не ми се ходи на работа,а се чудех какво ще правя,като не работя. newsm78 Наистина,мънинкото ми липсва през деня,ама нали трябва и на градина да ходи.Пък от там........съвсем спря да яде,мноооого мърмори и да не продължавам.Понаучи се да се облича сам,ама така се разсейва,че не знам кой ще го чака......И какво.....?Ще видим по-нататък,само да е здрав,да ходи,пък...

# 80
  • Остров Приятелство
Здравейте,
Как сте моля в този ден?

GALL78 За какво скъпа да съм обидена?!Аз наистина не слушам такава музика/е, случва се чат пат Mr. Green/, и поради това се учудвам, че изкарахме толкова добре. Grinning
Колкото до буйните коси....принципно съм точно толкова надута ли как да го нарека...., колкото съм и на снимките...много студен човек съм....просто някак си тук съм различна, просто някак си ме карате да откривам някъде дълбоко скрити в мен черти....и разбира се моето семейство ме кара да съм някак нежна, мила и земна....
aniK Нищо не си объркала, не се вини - той просто е дете, което ходи на градина, среща се с болни деца, играе с тях, обменят си слюнки и т.н.
Сигурна съм, че правиш всичко най-добро и с идеята, че ще помогне. Hug
За Банско аз също мисля, а и май имам спомени, че там той не боледуваше и му се отразяваше добре.
Колкото до гледачка....ми то дали тук, дали там все Габчо ще е лишен от някой от вас т.е. ако я наемеш за тук, а ти отидеш там..., или пък отидете там, то тати....
Искам да ти кажа, че колкото и да обожавам да седя с Яни, толкова често ми става и мъчно, че нямам на кого да го оставя, на кого да се доверя, а и най-вече, че вече нямам кариера и изоставам ужасно много...превръщам се в лелка....в стайно цвете.....ееей чак пък цвете се нарекох, а?! Mr. Green
Оп, оп, оп момичета държа да кажа, че не мрънкам, а си е просто истина.Много бих искала да съм дейна, заета жена с дете и да съм пример за подражание един ден от поколението ми.Така, че aniK дерзай мила и смело напред - решения винаги има.Ако ти не се чувстваш добре/пълноценна, и детенце ще го почувства....децата си растат и времето си отлита....поне аз така мисля. Peace

ЙОРИ81 Питам си аз превантивно.По горе описах нуждата ми от работа. Simple Smile
Maris Ооооо мадам, какво правите моля?Коя стана бутнахте, боядисахте...?! Mr. Green
Didorani Честито порастване на бати!Да Ви е жив и здрави и много да ви радва!

Мечо Пух Ако имаш възможност си го задръж....а правихте ли снимка....да не би нещо да има на дробчетата пу пу пу да не ме чува дявола! Praynig
mariyanad Аз нещо не вдявам - ти в творческа отпуска ли си, или работата ти беше само за две седмици, или....
Какво работиш ако не е тайна?
tajgi  Hug

Като заговорихме за Банско, колегите от университета милите поредна година ме канят, ама аз все нещо не се навивам, та тази година много го мисля. Laughing
....ама какви цифри са обявили, малееее, и все от 7ми та до 9ти...ще ми дойде множко толкова време с младежи има няма по малки от мен с по 15 години Crazy, че и май не мога да съм сама в стая, абеее май пак няма да отида hahaha Joy
И аааа оставихме другия телефон от Р.Д. на милото за мен....та облажих и аз Whistling
Момичета аз утре съм пак на изследвания и ще ми кажат резултатите от предходните.....с мен сте, нали?

Хайде да ходя да си взимам Янчо Калпазанчо Франклинчо, че днес обещах по-рано. Heart Eyes

Поздрави на всички Ви!

# 81
  • Варна
Много ви благодаря момичета за поздравите!!! Grinning Да ви се връщат на всички!
Сега подготвяме партито в събота Party, оказа се че тогава ще празнува и една госпожица от класа на Деян и добре че вчера той си раздаде поканите.  Днес майчето на девойката е коригирала часа на тяхното парти, та да могат децата от единия РД да се цопнат направо на другия - застъпваха се часовете Mr. Green
s_sunny,мила, стискам палци изследванията да са такива каквито ти се иска Praynig. Аз  съм останала с впечатление че си много дейна и мила жена Hug

Много ми е мъчно когато дечицата са болни, но по мои наблюдения това е до към 4-5 година. После вече рядко се разболяват и много по-лесно се справят Peace Пожелавам на всички по-малко градински болести.
Мислите ли вече за коледните подаръци? Леда още е доста неориентирана, като я питам какъв подарък иска от Дядо Коледа отговаря червен или зелен Rolling Eyes Rolling Eyes. Обаче тя и цветовете не познава hahaha

# 82
  • Plovdiv
Съни, стискам палци, късмет, мила. Hug
Виж как добре се наредиха двата подаръка. Laughing Ооо, шашнах се и за друго - ти надута?!? Това ми прозвуча като виц, форумното ти излъчване е разтапяща романтика и топлина. Sunglasses Имам колежка, за която всички незапознати от близо твърдят, че е надута. Wink А тя просто е по-сдържана с не приятели. Sunglasses
Мариянка беше споменала, че работи в онкологията. Дано не бъркам. Confused
Дидорани, честито на патеричка, голямо момче вече, ех. Hug  bouquet Да го нацелуваш от нас, докато все още може. Laughing
Подаръкът от Дядо Коледа, моля, трябва да е зелен. Joy А вътре да има кола, ГОЛЯМА, може и червена.  Laughing Цветовете - зелен, син, жълт, червен, оранжев, розов ги познава.
АниК, ех, тези майчини угризения. Hug Ако можем да огреем навсякъде, най-добре ще се чувстваме. Подобни дилеми ме разкъсват откакто се появи Митето. Ами, няма задоволяване, гледам да рулирам по средата, опитвам се. А децата толкова бързо растат. Ето, той вече е почти 12 годишен и е напълно самостоятелен. Моето присъствие се ограничава с всеки изминал ден. Wink Така, че може би още три, четири години и ще си по-свободна. Ако не се ангажирате с второ детенце. Винаги има изход и начин. Ще се справиш. Heart Eyes
Мечо, Hug
МариянаД, браво на Марти. Heart Eyes А пък Лазе днес за първи път е в къщи, има разстройство и определено нездрав вид, та реших да го задържа.
 Heart Eyes

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 17:26 от N i y a

# 83
Нашия списък с коледни подаръци е доста дълъг  Mr. Green и детето е доста добре ориентирано  Joy
Като цветове знае бяло, черно, жълто, синьо, зелено, оранжево, розово, лилаво, кафяво, червено, сиво може и други да знае не се сещам  ooooh! Най-смешното е, че вече ходи и ми ги казва на английски и френски, а хората ни гледат  Shocked и ме смятат за тотално изперкала hahaha Как да им обясня, че детето се влюби в учителката по френски и помни и повтаря всичко от там Whistling

# 84
  • Пловдив
Мале, всичко живо болно  Sad Незнам и ние как ще изкараме зимата-Тео влачи от градината, Любина лепва веднага, следваме ние с таткото.... Ужас някакъв. В момента Тео е (почти) здрав, но се дере, че бил болен и нямало да ходи на градинка, щото му е лошо  hahaha Изучи се и той  hahaha Любина е със запушен нос и последните нощи забравихме що е сън...
aniK, кофти дилема. Ако бях на твое място, каквото и да реша, все щях да съжалявам. Щото искаме всичко, ама не става, уви  Sad Дано да оздравявате бързо. Вече почва да ме пере сачмата, че ми се работиииииииии, всеки ден едно и също вкъщи-пране, готвене, агу-буба-бебе ... и взех да изперквам. Някак си не съм от типа майки 24/7, а съм решила, че няма да си оставя детето преди да е проходило и проговорило, не ми се пропускат толкова сладки моменти, после цял живот ще се бачка. Та това е, угодия няма  Crossing Arms
N i y a , свикна ли Лазко?
Да се похваля - днес беше реализирана първата коледна украса, налепихме прозорците на детската стая...почва да ме обхваща едно настроение коледно...пък и нали ще ни е първата Коледа в наша си къща  Flutter

# 85
Галче- точната рецепта за сиропа ми е в работата, като отида другата седмица ще я изровя. Сега ми го приготви майката на колегата ми. За клеевата тинктура Марияна ти е отговорила.

Съни- не съм му правила снимка.В Петък ще го водя на лекар, но кашлицата му определено преминава, не мисля, че е нещо сериозно.

Относно коледното настроение- при мен липсва напълно.Евентуално към средата на Декември ме хваща. Единственото, което Иво споменава в момента от време на време е" Дядо Коледа ще ми донесе БМВ". Та явно това ще е единият подарък.Иначе за други неща не сме мислили.

# 86
Здравейте, момичета  Hug

Колко хубави поводи има да си кажем "Честито!"  Heart Eyes (извинете ме, че все е на патерица)

Тонеска, честита ти втора рожба! Да расте здраво и щастливо момче и много да ви радва!

Съни, честито и на мъж ти! Да ти е жив и здрав и все така да се обичате! Мнооого сладки снимки сте си направили, а каква трапеза си подготвила... думи нямам! Heart Eyes На снимките от сватбата също сте много готини и си хубавица голяма  Heart Eyes

Пипи, честит рожден ден (и на теб на патерица)! Здраве и много  късмет ти пожелавам!   bouquet

Тайги, хвърлих очо на снимките ви от Египет. Ми и мен не можа да ме откажеш да искам да се занеса до там  Mr. Green

Дидорани, да расте здрав и много щастлив големия батко!  bouquet

АниК, татуировката стои много еротично там на крачето  Heart Eyes

Ееее, Jul, най-накрая и ти да се появиш  Hug Вече сте и запразнили у вас - еха, Коледа идее Simple Smile

По този повод да кажа, че Тео тази година ще е в ролята на Рудолф  Crazy Рога още на 3-годишна възраст му сложиха, ей  Joy

Другото е, че си направихме група за народни танци и през седмица ходим по един ден да тропаме по едно хоро след работа. Много е весело и голям кеф  Grinning Също действа разтоварващо.

Отивам да вечерям и лягам да спя с Тео, че едва гледам  Tired

Целувки и до скоро  Hug

# 87
  • Остров Приятелство
...... Рога още на 3-годишна възраст му сложиха, ей  Joy
hahaha Joy
Ееех как искам и тук така да се организират, ама нъцки и т'ва си е. Confused Сигурно много ще се вълнувам когато настъпи момента да го гледам как се изявява. Heart Eyes

Цитат
Другото е, че си направихме група за народни танци и през седмица ходим по един ден да тропаме по едно хоро след работа. Много е весело и голям кеф  Very Happy Също действа разтоварващо.
Еееей това е чудно, чудно....а и да кажа, че и аз ще се записвам и много се вълнувам - само трябва да измисля гледането на Яни.
....и на латино мисля и на английски Crazy...за английския много сериозно, че нещо хич не фелам напосладък Rolling Eyes

.... Ооо, шашнах се и за друго - ти надута?!? Това ми прозвуча като виц, форумното ти излъчване е разтапяща романтика и топлина. Sunglasses Имам колежка, за която всички незапознати от близо твърдят, че е надута. Wink А тя просто е по-сдържана с не приятели. Sunglasses
....може би е така за мен Embarassed, ноооо кой знае Laughing
А за mariyanad ...то аз май за втори път питам ooooh! Mr. Green
Мечо Пух Пу пу пу дано всичко да отминава и да се заредиш отново с усмивка Hug
golden fall Браво на умничката главица на принцеса Ели.Да я цункаш по нея. Simple SmileПохвално е за детето, и за мама!  bouquet

За Коледа и настроението миииии все още чакам да ми дойде вдъхновението Mr. Green, иначе съм обещала тази година на Яни елхата да е цялата ама съвсем цялата мамооооооооооо Joy Joy Joy цялата шоколадова т.е. шоколадови сладкиши и бисквити - на мама диването Heart Eyes

Лека нощ и хубав ден на всички утре!

# 88
Добро утро, девойки (доскорошни  JoyHug

Много се радвам да видя Jul, Диодорани, Дейзи, Пепе...  Hug
По повод Коледното настроение - отивам да сглобявам елхата след малко  Mr. Green

# 89
  • София
Добро утро и от мен Hug.
Чакайте да ви почерпя и аз нещичко
Моето синче пак го е хванало ревливото. Само се чуди за какво да мрънка и да се тръшка от сутринта имаме проблем с дрехите които искам да му облека. Като се захване, че иска с домашните, които не са за пред хора /протрити , ликьосани... Embarassed/, в градината го обличам с анцуг. Направо откачам вече. Сутрин като стане му е запушено нослето и му слагам Физ. разтвор и после трябва да му се моля 1 час да го издуха #Cussing out.
Вашите съкровища такива инатливи ли са?

Общи условия

Активация на акаунт