Добро утро поспаланки
7 часа е ееее, къде стеееееее

Приятен ден

Аз имам 2 , и сериозно съм се замислила за трета, ама пак не ми остана време през изминалите месеци. Много ми харесва това място на крака, но вече имам една на глезена и ще станат прекалено много на едно място според мен, дори и да я сложа на другия крак.
то си е студ
Дори се чудя на Габи няма ли да му се отрази въздуха на Банско много лековито. Единствения минус е раздялата с таткото, което не е за пренебрегване 

Аз съм доволна от градината. Дарко я приема добре, научил се е да се облича сам, накак ми се вижда по-малко лигав
, доста се умаря там и е малок кисел вечер, но това се търпи. По-скоро много ми липсва през деня и дори понякога се чувствам като престъпник, че го мятам в градината, а аз съм си у дома
Много си убава с таз права коса, но рошавата някак повече отговаря на бурната ти натура.
какво става с вас?
Наистина,мънинкото ми липсва през деня,ама нали трябва и на градина да ходи.Пък от там........съвсем спря да яде,мноооого мърмори и да не продължавам.Понаучи се да се облича сам,ама така се разсейва,че не знам кой ще го чака......И какво.....?Ще видим по-нататък,само да е здрав,да ходи,пък... 

, че и май не мога да съм сама в стая, абеее май пак няма да отида

Да ви се връщат на всички!
, оказа се че тогава ще празнува и една госпожица от класа на Деян и добре че вчера той си раздаде поканите. Днес майчето на девойката е коригирала часа на тяхното парти, та да могат децата от единия РД да се цопнат направо на другия - застъпваха се часовете
. Аз съм останала с впечатление че си много дейна и мила жена 
Пожелавам на всички по-малко градински болести.

Имам колежка, за която всички незапознати от близо твърдят, че е надута.
А тя просто е по-сдържана с не приятели. 
Да го нацелуваш от нас, докато все още може.
А вътре да има кола, ГОЛЯМА, може и червена.
Ако можем да огреем навсякъде, най-добре ще се чувстваме. Подобни дилеми ме разкъсват откакто се появи Митето. Ами, няма задоволяване, гледам да рулирам по средата, опитвам се. А децата толкова бързо растат. Ето, той вече е почти 12 годишен и е напълно самостоятелен. Моето присъствие се ограничава с всеки изминал ден.
Така, че може би още три, четири години и ще си по-свободна. Ако не се ангажирате с второ детенце. Винаги има изход и начин. Ще се справиш. 

А пък Лазе днес за първи път е в къщи, има разстройство и определено нездрав вид, та реших да го задържа.

Най-смешното е, че вече ходи и ми ги казва на английски и френски, а хората ни гледат
Как да им обясня, че детето се влюби в учителката по френски и помни и повтаря всичко от там
Незнам и ние как ще изкараме зимата-Тео влачи от градината, Любина лепва веднага, следваме ние с таткото.... Ужас някакъв. В момента Тео е (почти) здрав, но се дере, че бил болен и нямало да ходи на градинка, щото му е лошо
Изучи се и той
Любина е със запушен нос и последните нощи забравихме що е сън...
Дано да оздравявате бързо. Вече почва да ме пере сачмата, че ми се работиииииииии, всеки ден едно и също вкъщи-пране, готвене, агу-буба-бебе ... и взех да изперквам. Някак си не съм от типа майки 24/7, а съм решила, че няма да си оставя детето преди да е проходило и проговорило, не ми се пропускат толкова сладки моменти, после цял живот ще се бачка. Та това е, угодия няма

(извинете ме, че все е на патерица)
На снимките от сватбата също сте много готини и си хубавица голяма 

Вече сте и запразнили у вас - еха, Коледа идее 
Рога още на 3-годишна възраст му сложиха, ей 
Също действа разтоварващо.

...за английския много сериозно, че нещо хич не фелам напосладък
Имам колежка, за която всички незапознати от близо твърдят, че е надута.
А тя просто е по-сдържана с не приятели. 

Похвално е за детето, и за мама! 
цялата шоколадова т.е. шоколадови сладкиши и бисквити - на мама диването 
.
.