бебето не отговаря на гестационната седмица

• 29 681
  • 88
  •   1
Отговори
# 15
При мен в малко по-напреднала бременност вече беше така. Бебчето просто си вървеше с 2 седмици назад. Не беше никакъв проблем!

# 16
при мен бебето вървеше с 6 седмици назад,а се роди с 4 седмици назад

# 17
  • по света и у нас
Сега се успокой,заради бебо,ще видиш че другият път всичко ще бъде наред!И при мен едната бременност започна с по късна овулация и от там идваха разликите в г.с.,с 2 седмици бях назад!Успех

# 18
  • Варна
Мила,не се притеснявай толкова. Много често забременяването не е настъпила точно на датата която се смята от докторите. Освен това поради малките размери на плода разминаването в началото е много често явление. Моя приятелка също се беше побъркала от притеснения по същия повод, но накрая се оказа че не са измерили както трябва.
Според мен изчакай до следващия преглед, и ще видиш че всичко ще си е наред.

Рушка, мисля че трябва да изтриеш поста си!! Не е необходимо да плашиш допълнително момичето с информация за твоите изпитания. Все пак и други ще влязат да четат.
И ми е много интересно, ако ти беше потърсила веднага още едно мнение, дали нещата щяха да се променят? Naughty

# 19
Не се притеснявай, и при мен на първият преглед беше така с голямото.Всичко ще е наред,ще чакам отговор след две седмици ,как се развиват нещата  Hug

# 20
Не се протеснявай предварително!
Почивай си повече и мисли за хубави неща!

# 21
Първо , задължително потърси второ , ако трябва и трето лекарско мнение . Може просто оплождането да е настъпило по-късно от колкото предполагаш , така че спокойно . Силно стискам палци всичко да е наред  Praynig Praynig

# 22
Според мен е рано да се поставят стряскащи мнения за размера на бебето, освен ако не си съвсем сигурна кога точно си забременяла.

# 23
Всички са ти отговорили едно и също - и аз да добавя - не се притеснявай. В толкова ранна бременност, ако нещо лошо има да се случва никой не може да го предотврати.

Ако не си сигурна кога ти е била овулцията ... възможно е да се е случила по-късно този месец. Изчисленията са за стандартен 28-дневен цикъл. Освен това и ехографските измервания не са най-точни - зависи от уменията на лекаря, апарата и пр., а си имат и стандартни отклонения.

Мисли положително, радвай се на бременността.  Heart Eyes

# 24
Това до колкото знам се случва често май или да е по-малко или да е по-голямо, просто те преценяват всичко по едни стандартни таблици и когато имаш по-рано или по-късно уво...малко им се разстройва системата. На сестра ми (хем че е в Америка) й казваха че бебето е поо-малко, тя роди около седмица, а и повече по-късно и бебето беше доста големичко, на братовчедка ми й казваха все,че бебето е по-голямо и тя роди доста по-рано от термина , ама бебчето беше доста малко................на мен също всеки път от началото до сега ми казват,че бебето е по-голямо с около седмица (но аз си знам ,че съм забременяла по-рано), а да видим кога и колко голямо ще го родя Simple Smile

# 25
Това се случва доста често.На мен единият път един доктор ми каза,че бебка изостава със седмица,аз се шашнах и веднага потърсих друго мнение...другия доктор каза,че бебка върви със седмица напред.Не се притеснявай,но за успокоение потърси и друго мнение на специалист.

# 26
щом ДОКИ нищо не е казъл значи няма проблем, просто може да си имала късна ОВУ и по-късно оплождане.Всичко ще е  наред!
Peace  и аз така мисля

# 27
Според мен е рано да се поставят стряскащи мнения за размера на бебето, освен ако не си съвсем сигурна кога точно си забременяла.
Peace

# 28
  • Стара Загора
Успокой се-рано е още за такива мнения

# 29
Обещах да пиша след прегледа в понеделник - бебето е пораснало , но  няма пулс . И така сега два в понеделник съм отново на преглед ,  във вторник на кюртаж  , междувременно седя в нас и чакам всеки момент да прокървя ..... Няма  да изпадам в подробности за чувствата , които изпитвам в момента - няма смисъл , а и не мога да ги опиша  Sad.
п.п. Моля да споделите ако сте преживели мисед , кюртажа  след това болезнена процедура ли е, чисто физически .
Благодаря на всички ви от сърце за подкрепата .

Последна редакция: нд, 30 ное 2008, 09:07 от meli_80

Общи условия

Активация на акаунт