бебето не отговаря на гестационната седмица

• 29 677
  • 88
  •   1
Отговори
# 30
Мели много съжалявам Sad Cry Cry бъди силна и скоро ти пожелавам да се радваш на здраво бебе.  Успех!!

# 31
  • Пловдив
Искрено съжалявам да прочета  написаното.Стискам ти палци всичко да мине добре и скоро да се похвалиш с две чертички

# 32
meli_80 , съжалявам ужасно много. Cry

# 33
meli_80 , съжалявам..незнам какво друго да кажа, прегръщам те..

# 34
  • Бургас
meli_80 , съжалявам ужасно много.

# 35
Обещах да пиша след прегледа в понеделник - бебето е пораснало , но  няма пулс . И така сега два в понеделник съм отново на преглед ,  във вторник на кюртаж  , междувременно седя в нас и чакам всеки момент да прокървя ..... Няма  да изпадам в подробности за чувствата , които изпитвам в момента - няма смисъл , а и не мога да ги опиша  Sad.
п.п. Моля да споделите ако сте преживели мисед , кюртажа  след това болезнена процедура ли е, чисто физически .
Благодаря на всички ви от сърце за подкрепата .
Много съжалявам, аз го преживях май месец, но това не трябва да те притеснява сега. Трябва да знаеш че това е начина на тялото да се изчисти от нездравословна бременност, т.е. по-добре е сега от колкото по-късно, когато вече си и по-привързана, или недай бойе след като се роди( или да е болничко) Мисли си за бъдешето, защото те делят само три месеца от хубава,здрава бременост. Важното е да не изпадаш в депресия сега, за да можеш да продължиш с опитите след около 2 естествени цикъла( след кюртажа се брои цикъл, но не естествен). Процедурата- Аз избрах пълна упойка, и нищо не разбрах- ако имаш възможност и ти направи така. Горе главата.

# 36
Съжалявам за случилото се, аз преживях същото преди 2 г. в 12 г.с., тогава научих думата мисед Cry Дъщеря ми беше изкарала вирус, на системи в болницата, а аз на кюртаж - не искам да си спомням даже..Самата процедура не е болезнена, приспиват те и след 40 мин. някъде се събудих, след още 1 час си тръгнах.
Горе главата и ти пожелавам след 3 месеца да си в Отчетни на ноември 2009!!!

# 37
meli_80, миличка, съчувстваме ти и всички се молим  скоро да ни зарадваш с добрата новина за  бебенце в теб. Бъди силна и вярвай, че до 2-3 месеца ще видиш отново двете чертички!   Praynig Praynig Praynig

# 38
Мели, много съжалявам, не знам какво да кажа, много е тъжно но гледай само напред...Прегръщам те.

# 39
  • София
Meli, съжалявам много мила Sad.

# 40
Мели, горе главата  и не го мисли много, много,явно така е било писано, следващата бременност вече ще  е успешна! Hug

# 41
  • София
Само не се отчайвай! Винаги има за кого/за какво да се "вдигне" човек и да продължи напред!  Hug

# 42
Пожелавам ти толкова много щастие през новата година, че да те накара да се чувстваш най-доволния човек на света! Твоето първо детенце е много щастливо, че те има, а съм убедена, че ще имаш и още деца!!!Прегръщам те и да пишеш след време, не се безпокой и жената на братовчеда преживя това, а сега се радва на здраво и щастливо момиченце!

# 43
Мели много съжалявам прегръщам те и бъди силна Hug
Аз много силно вярвам че,след всяко зло идва добро мисли положително и ти пожелавам след три месеца най прекрасната бременност и на финала сладко бебче.
Горе главата  bouquet

# 44
При мен в малко по-напреднала бременност вече беше така. Бебчето просто си вървеше с 2 седмици назад. Не беше никакъв проблем!
И при мен беше така, при първата ми бременност.

Общи условия

Активация на акаунт