бебето не отговаря на гестационната седмица

• 29 673
  • 88
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Съжалявам миличка Sad Hug

# 77
Съжалявам Weary
Кураж.Силна прегръдка от мен.

# 78
  • София
 Hug
Оооо Мели, много съжалявам

# 79
Съжалявам Мели..желая ти скоро радост..

# 80
дано скоро получиш добра новина Hug

# 81
 Sadсъжалявам мила

# 82
Жалко. Бързо възстановяване (психически най-вече) и ново бебче в най-скоро време   bouquet. Всичко ще се нареди  Hug

# 83
Съжалявам мила! Hug Hug Hug Кураж!

# 84
  • София
Много съжелявам мила. На мен ми се случи същото, ето  четри месеца при мен минаха по-малка е болката, а надеждата за ново бебе дава утеха. Успех следващия път Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 21:47 от villi

# 85
Ако ти си знаеш точната дата на забременяване ще е по лесно.Но ако нещата са станали случайно и доктора не може да е сигурен дали си в 8ма или 6та седмица.Така че не се притеснявай.На втория преглед всичко ще стане ясно,но най-важното е да не се стряскаш и да се стрясираш допълнително за да не ти стане нещо от притеснение пък.

Спокойствие и дано всичко да  е нормално.

# 86
Ако ти си знаеш точната дата на забременяване ще е по лесно.Но ако нещата са станали случайно и доктора не може да е сигурен дали си в 8ма или 6та седмица.Така че не се притеснявай.На втория преглед всичко ще стане ясно,но най-важното е да не се стряскаш и да се стрясираш допълнително за да не ти стане нещо от притеснение пък.

Спокойствие и дано всичко да  е нормално.

Чети бе, момиче. А не трупай на воля постове.
Няма бебе. Спряло му е сърчицето.
Аман от точкотрупци.

# 87

Чети бе, момиче. А не трупай на воля постове.
Няма бебе. Спряло му е сърчицето.
Аман от точкотрупци.

[/quote]

Е то аз че не съм прочела е моя грешка ама ти изгрубя вече.Аман и от такива като тебе.

# 88
  • София
Мели, наистина много съжалявам,вярвах, че бебчо ще е добре. Една силна прегръдка от мен  Hug и бързо възстановяване.

Общи условия

Активация на акаунт