Коледа и Нова година - сладки изкушения !

• 321 045
  • 2 129
  •   1
Отговори
# 1 560
Олееее, момичета страхотни сте! Като ви чета, мисля и аз утре, като стана да се хващам с коледните вкуснотиики!

# 1 561
  • ГОре на черешата...
Ето ги моите линцерови готови:       

Едва удържах напъните на синковците да ги нападнат Mr. Green.

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 17:08 от mari_eta

# 1 562
Забърках тестото за меденки, като реших и къщичка да направя. Обаче, тестото ми залепва по шаблона, ще видим как ще успея с това,... а толкова лесно изглеждаше  Laughing
Да няма някой трик за тези шаблони?!  newsm78

Иначе спретнах днес едни кокоски:

Не съм доволна от формата им много. Очаквах да не се раздуват, а и в рецептата го пишеше, а те се понадуха и се послепиха, но за първи опит са ок. Иначе на вкус а супер.

# 1 563
# 1 564
# 1 565
  • Пловдив
Момичета, вчера докато си пазарувах грабна ето това:

Смятам да го ползвам за подсилване на вкуса на лимоновите корички в щоление, които за жалост още не съм започнала  ooooh!

# 1 566
zdraveite momi4eta,moje li niakoi  da kaje recepta za  baklava.blagodaria

# 1 567
_Пепи_ и аз си купих такива корички , но съм разочарована.Не са хубави , поне според мен и не придават някакъв особен вкус.Аз сама си правих портокаловите и  лимонови корички за щолена и разликата е огромна.Ако ще слагаш домашно приготвени , тези от пакетчето не ти трябват , но ти ще си прецениш.

angel78 , на първа страница има линкове към всички рецепти , както и за две баклави.За първата има много добри отзиви !

# 1 568
  • Пловдив
Диди, аз портокалови направих, ама за лимоновите не знам дали ще успея. Освен да настържа кора от лимон и да добавя малко от тези.
Дали, ако ги направя в събота ще е много късно  newsm78 (имам предвид щолените) Ще предупредя преди нова година да не се консумират  Mr. Green

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 18:22 от _Пепи_

# 1 569
_Пепи_,аз ги варих заедно - портокалови и лимонови.Малко като че ли прекалих с количеството , но щолените станаха невероятно ароматни.Общо сложих корите на 3 портокала и 2 лимона.Не знам дали си го отворила пакетчето , но аз първо бях разочарована от вида им.Може би защото очаквах нещо свежо с хубав , жълт цвят , а то се оказа кафеникав прах.Е , айде малко по-едро смляно от прах.  Mr. Green Даже ги опитах така сухи и изобщо не ми харесаха.Обаче изсипах от тях в тестото за линцерите /и то почти станаха лимоновите на Танита / и то доста , но в крайна сметка вкусът на лимон почти не се усеща.

# 1 570
  • Варна
Олееее, момичета страхотни сте! Като ви чета, мисля и аз утре, като стана да се хващам с коледните вкуснотиики!
И аз това мисля да направя.  Peace Днес купих всичко необходимо и утре ще пригитвям меденките на кар4ита. Подправка за меденки не намерих, купих отделни подправки и ще ги смеся. За глазурата още се чудя дали да е готова или да си я правя в къщи. А боичките от къде си ги купувате? Това ще е първият ми опит Embarassed, дано се получи. Ще покажа резултатите после.  Hug
Наистина сте страхотни и сътворявате големи красоти! А оформлението на темичката е върха, * *•● Диди ●•* *  smile3525

# 1 571
  • UK/София

Pety, много ми харесаха твоите бонбони.Кокоса сладък ли трябва да е?

Моите райски сладки станаха на райски плочки Party

# 1 572
6RUDEL neobhodimi prodykti. byter testo   3 kryshi,1 iabalka,nariazvat   se na kub4etta malki.i se slagat da se svariat na baven ogan sas polovin 4a6ka voda,1 6tipka kanela predi da go iizkarate ot ogania se slaga polovin  4a6a zahar  ostavia se za okolo 5 nin min i go ostaviate da iztine vav edna tava kragla se namazva sas maslo i se pribavia buter testoto,slaga6 smesta i  se zgava ot vsi4ki krai6ta za da ne izlezne smesta i go ostavia6 da se pe4e 180 gradysa    dano da vi haresa                                                                                                                                                                                

# 1 573
# 1 574

Pety, много ми харесаха твоите бонбони.Кокоса сладък ли трябва да е?

Моите райски сладки станаха на райски плочки Party
Кокоса не трябва да е сладък. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт