Коледа и Нова година - сладки изкушения !

• 321 092
  • 2 129
  •   1
Отговори
# 1 575
  • UK/София

Pety, много ми харесаха твоите бонбони.Кокоса сладък ли трябва да е?

Моите райски сладки станаха на райски плочки Party
Кокоса не трябва да е сладък. Simple Smile

Благодаря  bouquet

# 1 576
Аз едва днес започнах с коледните вкусотии.
Направих частите на 3 коледни кьщички,меденките на Джули и ванилените рохлички.
По-голяма част от тестото за рохличките направих на топчета с локум.
Меденките на Джули наистина се доближават до вкуса на купените меденки,а тестото е много приятно за работа.
За да станат тьмни и льскави преди печенето ги намазах сьс смес от разбит жьлтьк,малко пр. мляко и какао.Ще покажа по-кьсно,че снимките не са свалени от апарата.

# 1 577
  • Балчик
Ето днешните ми елхичка и мини сладки за тържеството на малкия в училище:

А това са маслените ми 3 д сладки. Извинявам се за неугледния вид на тавата, но още не са напълно засъхнали и не смея да ги местя, а бързам да ви ги покажа:

А след малко ще ви покажа и кутийката.

# 1 578
Здравейте, мисля да правя Щолена на Джемма по рецептата, но в описанието за приготвяне, не пише къде точно се слага сокът от лимона, бадемовата есенция и дали бадемите трябва да се попарят предварително и да се обелят. Може ли някои който го е приготвял да ми помогне. БЛАГОДАРЯ предварително

# 1 579
  • Балчик
Ето я и кутийката, шаблоните ми направи сестра ми и тя днес прави също. Убеждавам я да я покаже тук, ама тя се опъва нещо- не пишела в темата и не сте я познавали. Rolling Eyes
Всъщност е доста голяма кутия, ще се съберат всичките ми меденки вътре. Laughing

# 1 580
Джемааааааа... да кажеш на сестра ти, че кутията е невероятна. Браво. Hug Hug Hug При вас явно върви наследствено, докато мойта сестра ми каза, че съм окончателно превъртяла hahaha hahaha hahaha и да й се разкарам с тия "простотии" - демек  готвенето hahaha

Ето моите райски от снощи. Дидиииииииииииииии хиляди благодарности.  Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesЗа съдействието и за това, че с хвалбите ме накара да се замисля за тези сладки. Момичета - важно е да видите видеото, поне според мен е хубаво да го видите, поне на мен ми беше ценно.

Райските - доза и половина - 80 бр., че първите ги направих много големи, та чак следващата тава се оправих и днес Рохличките - тройна доза - 100 парчета излязоха.

Бъни, тук снимах специално за теб, как изглеждаха преди да ги опека. Учудвам се защо не са ти станали. Аз втори път ги правя и нямам никакви проблеми. Не ми се и чупят. Страхотни са. Теб в кой момент ти се разливат. Защото моите, ще ги видиш се седят идеално и после във фурната само леко си увеличават обема. Ти мериш ли си точно продуктите? Аз ги меря до милимунда.

# 1 581
Bambinkamalinka, чакам да видя меденките ти  Wink

Сега се чудя преди или след печене да намажа моите с жълтък и какао? Каква е разликата?!

Джемма, кутията е супер, много оригинална идея  Peace

Krische, направо ми се доядоха тези  райски сладки. Изглеждат ммм  Heart Eyes

# 1 582
  • Балчик
Krische, благодаря. Кутийката всъщност е моята. Тя нейната не ще да си я показва. Ама и тя е много хубава.

# 1 583
Ами Браво и на теб, ама то ти си го знаеш и въпреки това, си е хубаво да ти оценят труда, а на мен наистина ми харесва кутийката.  Laughing Laughing Laughing И то много. Аз явно съм чела недочела де. А ти що не я издебнеш и да й снимаш кутийката и да ни я покажеш и нейната, щом казваш, че е хубава? Joy А аз няма причина да не ти вярвам, а напротив.  Peace

Вивиан, благодаря ти Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 1 584
Страхотни сте момичета Hug

Джемма,кутията е много оригинална PeaceДобра идея ми даде.мерси  bouquet

# 1 585
  • Балчик
Абе навих я  аз. По-късно каза щяла да я постне. Laughing

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 22:49 от Джемма

# 1 586
  • Варна
Е, навихте ме  Mr. Green Ето я и моята кутийка, не е нищо особенно

# 1 587
Много сте скромни момичета. Такива красоти сте направили, нямам думи!!!

# 1 588
lina6.3 ,И твоята кутийка е страхотна  bouquet

# 1 589
Ама как ме накарахте да се усмихна Laughing Laughing Laughing
Лина много ти е хубава и на теб кутийката, и даже ледени висулки си й издокарала, пък и прозорчета виждам, ако правилно виждам де. Ти ще да си на Джемма сестрата Peace И не била пишела.  Crossing ArmsПоне така чух, а тя моля ви се с над 600 поста, не пишела била hahaha Тук да не би билети да се продават на входа и пускаме само предварително платилите за тази тема.  Laughing Всеки, който му е на сърце пише и слага снимки и колкото повече, толкова повече, нали така беше Wink Значи вие сега цялата рода ще се уредите с такива кутийки, а ние ще си останем с гледането. Аз приключих с меденките, квото било, било. Браво и на двете. А идеята е суперска. Ама и каква страхотна форма сте избрали - тоя шестоъгълен паралелепипед (малееейййй  каква сложна дума, стига и да съм я уцелила hahaha) е много як.

Общи условия

Активация на акаунт