Коледа и Нова година - сладки изкушения !

• 320 558
  • 2 129
  •   1
Отговори
# 1 620
момичета страхотни сте  Hug
Dupence ,enamorada  браво на вас  Hug
2в1 как постигна този ефект с нотите и звездичките много са ефектни поздравления
Fior  страхотна къщичка благодаря за видеото

аз видях портокалови корички в един магазин тук бяха в една малка пластмасова кутийка някъде около 150 гр за 2,50 ? самите корички бяха със бялата част и имаше малко сок  вътре според си е скъпичко пре все че си купувам 2 кг портокали за 1 ?

# 1 621
Вивиан, меденките ти имат прекрасен цвят. Ти с коя рецепта ги спретна, то не че има голяма разлика де, ама все пак, за протокола, че следя горе долу.
АртеМида, и твоите джинджифилени са станали много красиви, и много правилно си ги изрязала. Аз като правих дупките за линцеровите имах проблем с деформирането, ама после си смених технологията, ама вече към края, та се надявам по-нататък да се усъвършенствам.

2в1 ти ме умори - това с тия целофани, дето на Кадемлия ги има ли е. Поне аз там съм ги виждала. Ефекта е невероятен. Чудесни са.

# 1 622
Някой правил ли е тези сладки "Baci"? Опитах се току, но нищо не става. Разляха се в тавата. То още в началото се виждаше, че тестото е прекалено течно.  ooooh!

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 19:05 от natia

# 1 623
Вивиан, меденките ти изглеждат страшно вкусни Peace И мен ме изнересува по коя рецепта си ги правила Grinning
Maria Ilva, ей такива сладки се харесват в нашата къща...с много шоколад Joy
Аретмида, джинджифилките са чудни Hug

Аз утре май ще направя къщичката и евентуално меденки. Следват джинджифилки, bread pudding.
MamaChrisi, ти направи ли mince pies? Аз вчера пробвах с два вида тесто и се ориентирах към подсладеното, но разточих много тънко и не станаха като купените, а те нали са едни такива по-дебелички Rolling Eyes Хм, тези дни ще направя още един опит и ако не - ще стане mincemeat shortbread Grinning

# 1 624
Vivian*  страхотни са ти меденките  Peace аз с пасатора си правя пудра захар но скоро намерих в алкампо пудра захар ако имаш наблизо или при китайците

# 1 625
natia,в рецептата си пише,че сместа трябва да е като гъста сметана.Затова не се слагат белтъците на веднъж,а един по един и се следи за консистенцията на тестото.

2в1 ти ме умори - това с тия целофани, дето на Кадемлия ги има ли е. Поне аз там съм ги виждала. Ефекта е невероятен. Чудесни са.
Krische , kar4ita   smile3521 точно тези целофани съм ползвала  newsm48 newsm47 .

# 1 626
Сега като резгледах рецептите и искам да питам относно меденките нна Джема - за една средно голяма къщичка и 20тина меденки цяла доза ли да направя? Освен това тъй като е седммица преди Коледа ако ги затворя с ябълка имат ли шанс да омекнат?

Искам и да покрия няколко с  шоколад - как се процедира с него? Само разтапям или и с масло/мляко?

# 1 627
natia,в рецептата си пише,че сместа трябва да е като гъста сметана.Затова не се слагат белтъците на веднъж,а един по един и се следи за консистенцията на тестото.

Krische , kar4ita   smile3521 точно тези целофани съм ползвала  newsm48 newsm47 .
Аз сложих само 2 белтъка. Имат вкус на карамелизирани орехи.

# 1 628
  • Варна
Момичета, една начинаеща има нужда от помощ.  Praynig Сега забърках тесто за меденки по рецептата на Джема, но тестото се рони  Embarassed Какво да правя? Благодаря предварително. Hug

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 20:38 от mar4ela5

# 1 629
вчерашните ми рохлички и топчета с локум от сьщото тесто

Забравила сьм да снимам меденките,но утре...

# 1 630
Момичета, една начинаеща има нужда от помощ.  Praynig Сега забърках тесто за меденки по рецептата на Джема, но тестото се рони  Embarassed Какво да правя? Благодаря предварително. Hug

Аз имах този проблем и сложих допълнително мазнина. Нещата се оправиха. Меденките ми станаха.

# 1 631
И така рохличките са готови  и прибрани на високо,че май май аз най много ги ям тези сладки.
Иска ми се още и още да правя да опитам още рецепти , но ще стана сигурно 100 кила
сега да ги покажа -доволна съм в общи линии

и по единично

# 1 632
  • Варна

Аз имах този проблем и сложих допълнително мазнина. Нещата се оправиха. Меденките ми станаха.
Далка, благодаря ти!  HugИ аз така направих и моите станаха.  newsm44

# 1 633

Далка, благодаря ти!  HugИ аз така направих и моите станаха.  newsm44

Снимки, снимки!!!

arte_mida47, много са хубави сладките. Аз така и не ги направих тази година...

# 1 634
  • Земя създадена от Бог Mallorca
Момичета от рецептата за меденките на Джули,какво количество излиза? newsm78
Кои ще ми препоръчате,на Джема или на Джули?

Общи условия

Активация на акаунт