Купонджийски месец настана - една година аз съм НОЕМВРИйска мама

• 12 382
  • 285
  •   1
Отговори
# 15
Честит Рожден Ден на Венислав и Никола! Да растат здрави и щастливи за радост на мама и тати! За техните майки   bouquet  bouquet

Имаме си още 1 зъб - седми  Wink  Васето заспа, а аз уж мислех да си дочистя (от сутринта съм почнала), но се изкуших да ви нагледам първо.

Дес  bouquet
Ели=== мерси Grinning. Нощем и ние сме така, но е на приливи и отливи, като при отливите, не че не суче, а суче по малко Mr. Green
Арабела аз пък имам 3в1 като никога, да можех да ти го пратя Laughing
Роска голяма кипричка е тая Лилия Heart Eyes Много сте хубави всички.
Лучи вашите снимки сега ще ги гледам. много хубав аватар Heart Eyes
Креми невероятен поздрав Heart Eyes
Софче аз нямам телефона на Дианката и аз ги мисля тези дни. Честно казано си мисля, че ни се поразсърди, ама дано това да е причината за липсата, а не здравето на дечицата Praynig Нали щяха да правят операция на Любачето Sad
Цеце айде бързо да решиш грижите Hug

Айде оставям ви, пък да видим дали ще изчистя Thinking

Последна редакция: чт, 13 ное 2008, 17:41 от Lilcho

# 16
... какаото има много желязо и разни такива"  Mr. Green, ...

newsm78 чеш чеш чеш. Магнезий по-скоро и то в черния. Ако на някой му липсва желязо, едва ли шоколадът точно е най-доброто, от което да си го набави. Виж, диабетът и затлъстяването са по-сигурни. 50% от обикновения шоколад е чиста бяла захар, тя на нищо не е източник, освен на чиста енергия. Ако е до самото какао, може да се прибавя чисто какао на прах в следобедния крем.
Не съм противник на шоколадите, ама и не смятам, че са чак източник на някакви необикновено ценни неща  newsm78 може и да бъркам де, не съм педиатър, а само прост потребител.

# 17
  • София
Да се пУфалим- днас каква я свършихме с Нина. Имаме си обици вече  Heart Eyes.

smile3509 са страхотни  Hug Hug Hug. За пореден път казвам - от нашите деца по-хубави няма!

# 18
Благодарности към двете Десита съответно за дизайна и за заглавието:   bouquet  bouquet

Ей, голям зор с тоя сайт бгфото - с триста зора видях три снимки от рожденния ден на Лилито. Като кукла е с това сукманче!
Сега ще разгледам и другите снимки в албумчето - добре, че се светнах най-накрая да вляза като потребител, че само с паролата излизат единствено старите албуми.

Катюшка, честити ви обички - истинска мадама е вече Нина.

Дита, мацнах се с боята, стоях по-малко от половината време, указано на опаковката и не се уплаших - стана като преди с къната. Но другият път ще пробвам с твоя номер.

Юлче, Таш  Peace И аз съм прост потребител Joy - какъв шоколад за тия невръстни създания! ooooh!

И ние вчера бяхме на експресна консултация - всеки път става все по-бързо, направо като на въртележка. Рони е 9950 гр, не можаха да го премерят, защото бяха в ремонт и кътчето за измерване липсваше. Следваща консултация чак през февруари за ММР. Shocked Вас кога ви викат на консултация? Поне патронажната ще дойде да ни навести в началото на декември - защо не знам. newsm78

За къпането във ваната - Юлче, май доста време ще ни трябва на нас - Рони се плаши и от празна вана. ooooh!

Отивам да правя кашата. Wink

П.П. Таш, какви диети те гонят тебе - ами че ти си като манекенка като гледам последните снимки.

# 19
  • София
Дес, забравих да ти благодаря  Hug Hug Hug.

Въпросче - кога се подаваха в социалните документи за детски. Спомням си нещо,
че бяха всяка година - но календарна ли; от момента на подаване ли??? И сега какви док ще ни трябват. Нужни ли са ни бележки от работодателя? Пускали ли сте?

# 20
От момента на подаване,КАтюшке.Нужно е всичко както и преди си подавала,само незнам за болничните и майчинствата кака се поадват и има още нещо което се дава - молба която купуваш от книжарница Peace

# 21
  • София
Лил4о, не съм душицо   bouquet

Павката не е добре от събота и нямам настроение да пиша...за време, да не казвам. Нон-стоп плаче и сме на ръце. Във времето, в което спи обръщам внимание на Любака, защото миличкото грам внимание не получава. А къщата ми да не ви казвма на какво прилича..мръсно, разхвърляно, мирише на оцет... След малко пак тръгваме по болници. Лошото е, че не могат да разберат какво му е. От събота е на АБ, а от вторник до сега поддържа 40 градуса и ако успеем да свалим е макс до 38.5
Та, така...и си мълча в тези хубави, празнични темички. Целувки и прегръдки на всички   bouquet

# 22
  • Pierrefonds, CA

И ние вчера бяхме на експресна консултация - всеки път става все по-бързо, направо като на въртележка. Рони е 9950 гр, не можаха да го премерят, защото бяха в ремонт и кътчето за измерване липсваше. Следваща консултация чак през февруари за ММР. Shocked Вас кога ви викат на консултация?

Ванилия,  при нас консултациите след 6-я мес. са на 3 месеца. .

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 04:50 от E&M

# 23
Хей, Катюшке, големи муцунки прави Нинка  Heart Eyes Браво, бе, аз какво се мотая още с тези обички, ама Мергито нали беше казала март месец ли беше  newsm78 и аз си го чакам  Crazy

Канелка, не знам защо не можеш да разгледаш снимките  newsm78 Ама 3 ти стигат, де. Те са еднотипни, а има и такива дето бива и да не се гледат, ама нещо напоследък нямам нерви да се занимавам  и да подбирам Tired
Хубаво ще е да те видим с новата коса  Heart Eyes
А Рони вече ме е срам да ти казвам колко е хубав на аватара  Embarassed Все едно си го казвам ей така, а въобще не е така  Naughty Просто децата ни наистина са чудесни  Heart Eyes
Забравих да чи поздравя за добрия резултат от акопунктурата  Hug Чудя се дали ще подейства добре и на 6-годишно момченце  или е късно вече Thinking
Аз доколкото си спомням след годинката ни викаха на година и половина и след това на всяка кръгла година  Peace

Лилчо , честито ви зъбче  Hug Аз напоследък съм доста разсеяна и не знам какво имаш в предвид с това, че май сме обидили Дианчето  newsm78 Искрено се надявам да не е така, но се надявам и да са добре  Heart Eyes

Цеце,
надявам се всичко при теб да се нареди много бързичко  Hug

Таш, сега ще пиеш 2 в 1  Laughing

Верик, дано Мишката се оправя бързичко  Hug

Благодаря ви за хубавите думи за снимките ни   bouquet Мисълта ми беше, че щеше да е по-добре да видите само някои подбрани, ама вече казах, че не ми се занимаваше  Embarassed

Старата тема не съм я чела до край, така че това ще е от мен за тази  вечер  Hug

Имате много поздрави от Весето  Heart Eyes Всички да се чувстват поздравени от нея  Hug

Ох, леле от кога го пиша този пост  Shocked  Дианче, много ми стана мъчно за вас  Sad Дано се оправи Павел бързичко  Praynig Как издържаш...  Tired

# 24
Дианче - защо, защо, защо беееееееее? Какво става с това детенце, Т е доста виско и то поддържа 40градуса. Thinking Praynig Ще се моля да се открие причината и да се оправи сладкото дете.

Аз съм против шоколада за тези деца, на тази възраст!  Naughty

Ванилия при нас прегледаите вече при навършена 1г стават на 3 мес.  Peace, Ники беше 9200 кг/75см. Не беше наддал изобщо, което малко ме притесни, но имаш +2 см.СЕга на 25-ти ще слагаме някаква ваксина и после след 2 мес преглед.
Катюш - какви социални, какви детски???? Кога се прави това момичета? Нищо не знам за такова. Честити ви пробити ушенца Simple Smile, голяма е коконка...   Crazy Crazy Crazy
Вале - стягай кУтУма...  hahaha

Момичета - намазах Ники с Пулмекс бебе,ама много гадно мирише в стаята, проветрих и пак смърди на лекарства?Опасно ли е? Вредно ли е?
Мерси и спокойна нощ на всчики Ви!   bouquet  bouquet  bouquet
 Hug Hug Hug

# 25
  • Pierrefonds, CA
Дианче, много съжалявам за Павката  Sad Дано бързо открият какво му е и да се започне адекватно лечение  Confused

Роси, голям зор видях със снимките. Само 5-6 се отвориха  Rolling Eyes Много е сладка Лилия  Grinning !

# 26
Уф, Дианче, какви са пак тези болести у вас  Sad Дано просто вируса е такъв и от това да поддържа Павката температура. И дано скоро се открие причината, да спадне температурата и да почне да се подобрява.
Ванилия, тук, консултациите са всеки месец до годинката. След това на 3 месеца.
При вас каква ваксина бият за морбили-паротит-рубеола, имаш ли представа как се казва? И на колко месеца я поставят, според вашия имунизационен календар?
Ели, Елица лятото не беше наддала нито грам. Следващия месец само 100 гр. Педиатърката ни не се трогна особено. Този месец беше наваксала /май +700 гр, не помня вече/. Ти защо плачеш - защото се притесняваш за нея или заради педиатъра? Ако е заради него, хич да не ти пука. Взимай пример от Таш, я виж как пренебрегва  компетентното лекарско мнение  Laughing Ама ха, ще лишава детето от този ценен източник на желязо  Crazy, лоша майка  Mr. Green
А Мими, според теб, храни ли се добре? Предполагам си е достатъчно жизнена?
Аз се смея, но на нашата кака съм й правила крем какао още на 9 месеца  Embarassed Не по препоръка на педиатър обаче. А по съвет на баба  Close Толкова ми е бил акъла тогава.
Кате, честити обички!  Какви физиономии прави тази Нинка,  ще й изям бузките сладки  Laughing
Роси, хубави празник и сладка рожденичка  Grinning А тортата е разкошна, казах ти аз че няма да съжаляваш  Wink
Лилчо, все забравям да ти кажа, че и аз се нареждам на опашката за почерпка. Наистина си като момиченце!  Grinning Хайде, може с 3в1 да почерпиш  Laughing
Аз пак забравих да си купя кафе. Иначе се завърнах с една поличка и една блузка, която й е голяма и е много смешна с нея. Направо на цигане прилича  Laughing Поличката е хубава.

# 27
Я да ви видя викам какви сте ги свършили Rolling Eyes
Дианче хич не ми харесва тая работа с Павката,не му ли пуснаха изследвания,как така толкова време ще поддържа такава Т Tired Душичка златна Praynig Дано всичко да е наред скоро! Усетих и аз,че зачезна,ама покрай тия РД и разни не остава време да пиша...
Момичета не мога да взлезна в снимка.бг за пореден път!!!! Смея да кажа,че никой албум не съм доразгледала докрай! Има ли и друг с подобен проблем?

Аз иначе тая вечер съм фрий,Ивка е при баба си,че утре в 6 сутринта ще пътувам,сега ще си оправя ноктите най-после и въобще малко внимание ще си обърна,че то по-хубаво дето не мога да качвам снимки-ужас съм. Ивче иначе си изкара снощи добре,разбра,че е център на внимание и си поиграха с племенника,като за първи РД май добре и беше. Явно се превъзбуди,защото едва заспа в 23.30 снощи,а днеска следобед въобще Shocked не спа. Друго момичета не се сещам засега да пиша,че  една курсова работа трябва сега да пратя и после евентуално ще ви нагледам пак.

# 28
  • Pierrefonds, CA
.

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 04:51 от E&M

# 29
Офф, мамчета, съжалявам ако съм ви съсдала неудобство с този сайт. На мен ;и е много криво, когато не мога да разгледам нечии снимки, затова ще се постарая тази вечер да ги кача и в снимката  Confused

Общи условия

Активация на акаунт