Купонджийски месец настана - една година аз съм НОЕМВРИйска мама

• 11 764
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАБИ И МОНИ! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕХНИТЕ МАМИ   bouquet
[/color]

# 241
  • София
Здравейте!

Честит Рожден Ден на големите Габи и Моника! Да растат здрави и красиви!

Аз днес цял ден готвя една дива свиня и накрая Коце каза, че няма да я яде, че много смърди. Малко ме хвана яд, че загубих един ден да готвя, но от друга страна това означава, че няма да ми носи повече миризливи меса, което много ми изнася.

Забравила съм да ви кажа, че Митко има много смешна горна ограда - два кучешки зъба и един преден  tooth , no скоро ще замаскира положението, че май се задава и другия преден.
Днес усвоявах умението да готвя, докато Митко е в слинга. Получава се, но ми дърпа бъркалите  от съдовете и ме налага, което никак не е хигиенично нито за главата ми, нито за ястието.

Продължава да не иска да говори, също и да не иска да се пусне от мен и да ходи сам. В проходилка не може да седи, защото след ремонта имаме стъпала, които разделят стаите. И това което правя е да лежа с него на земята докато си играе, а работата си седи и ме чака. Още не съм си ошетала след ремонта.

Роси, тортата свекърва ми я направи.
Бакши, на Ангелчо как му викате на галено? Голям сладур е!

# 242
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАБИ И МОНИКА-
да станат красиви млади дами и прекрасни жени,
галеници на съдбата  Hug.
.

За Мерги и СЕМ:

# 243
  • Варна
Здравейте и от мен  Hug

И аз да хвана последния влак

Честит Рожден ден на Габи и Мони! Много здраве, късмет в живота и безгрижни дни им пожелаваме с Влади!

Дита и аз да кажа, че съжалявам за случилото се със свекърва ти. Бързо възстановяване й пожелавам.

Теди и на тебе бързо възстановяване. Съчувствам ти и те разбирам, че съм имала подобни преживявания.

Креми, Кари е голяма сладурана. Страшно ми харесва как си я контиш - и на прощъпулника и за рождения ден.

Мерги, време е да си смениш аватара с нещо по-актуално.  Crazy Клипчето е разкошно. С Арабела, страхотни презентации сте ни направили.

Скреч, и ние сме закъсали с домакинството във вкъщи. И аз по цял ден с Влади се занимавам.  Как ще се справям занапред - не знам  newsm78 Мамите с по две деца да дават съвети.

Аз ад си похваля моето гардже - днес реши да ходи. Обикаля хола напред - назад. Клатушка се настрани като пате  Mr. Green Вече не прави само 3-4 стъпки, ами по10-ина метра изминава. Започна и повече да ръщолеви. Вече казва тата  bowuu и като почна да му сменям памперса - неееееее. И когато си играем, вече съзнателно ме закача и после хуква да бяга, ама като кокошката, дето гледала от време на време назад да види да не  би твърде бързо да бяга, та петела да може да я стигне  Joy

А преди малко се сетих, че забравих да взема гипсов отпечатък от крачето на Влади за рождения  ден  ooooh! Сега отливката няма да отговаря на размера с 4 дни.

За играчките и аз съм съгласна с Арабела, че са краста повече за родителите. Ние с нея май по други подфоруми се засичаме повече  Wink Съдейки по подаръците които получи Влади и отношението им към тях, бая пари бихме си спестили. Човека се радва на пластмасово шише, вестници, ключове, цветя, панти и фугите на плочките. Никакви развиващи се играчки не признава.  Thinking А пък съм го заредила за 3 години напред да има да получава.

Лека нощ ви пожелавам. И до утре да сте изпълзели от дупките.  Naughty

# 244
  • някъде там

# 245
  • София
Честит първи рожден ден на Габриела и Моника! Честит празник и на Мерги и СЕМ-чицата! Да са живи и здрави момиченцата ви, да са красиви и умни, и разумни! Да растат щастливи и усмихнати деца!

Днес не успях да се включа, но съм зарината, и то в буквалния смисъл, от работа  ooooh! Чак преди малко седнах да си напиша реда за утре.

Няма да отразявам сега, защото със сигурност ще изпусна половината хора, на които имам да казвам нещо. Само да кажа на Теди , че много съжалявам за инцидента, който е имала, и да й пожелая бързо да се възстанови.

Дианче, ти ме пита, ама забравих да ти отговоря - един-едничък зъб си има Василия все още  tooth

Лека вечер на всички! То си е нощ, де.....

# 246
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА ГАБИ И НА МОЕТО ТОБЛЕРОНЧЕ МОНИЧКА!

Благодаря ви за хубавите думи - така се вълнувам целия ден. Мислено преминавам през това, което преживях преди година. Цял ден си я гушкам и целувам малката кукла. Като настана часът, когато се роди си направихме снимки. Скоро ще показвам Simple Smile

Чудя се да ви черпя ли сега  newsm78 ама то посред нощите не е хубаво да се тъпчете, затова няма  Mr. Green

Аз досега правих торти, че утре ще се завъртя в работата си да почерпя и малко работа да свърша, пък и мъжО днес забравил да си почерпи колегите, та обещал за утре  ooooh! Толкова торти направих тези дни, колкото цял живот не съм правила. Първо една да пробвам дали ще стане (нея си я ометохме с мъжО), една за бабешкото парти, една за бебешкото и днес още 2...  #Crazy

Ще ходя да спя, но преди това искам да поздравя Лейдибейби, за сладката принцеса, която вече си гушкат у дома.  Hug

Лека нощ, сладурани...

М/у другото - аз май вече съм добре - знаех си, че разместването в къщи ще ми върне доброто настроение, пък и празника за Моника мина повече от страхотно, така че май вече съм ОК. Поуспокои ми се сърчицето  Wink

Още нещо - Цеце, прати ми сметка, на която да пусна парички за рожд. ден  Peace

# 247
Здравейте,момичета  Hug
Направо незнам от къде да започна,като за начало ще си отворя допълнителните емотикони  Crazy напоследък съм така  #Silly
Първо още веднъж да благодаря за поздравите към Габо.След дълго чудене къде и как да празнуваме,решихме да отбележим празника в детски клуб "Мечо пух и приятели".Бях много затруднена в избора на място,затова благодаря на Нети,защото бяхме на РД на Евчето там и така реших и ние да празнуваме на същото място.Сега е момента да ви кажа,че на РД на Ева,се запознах с Бубето...много готина жена.За съжаление,наистина интернет пространството и този начин на комуникации,понякога ни объркват в представата ни за даден човек.Неискам да започваме отново кой,какво,защо...не желая да чуя реплики за себе си,от сорта на -двулична и т.н.,затова ви казвам аз,за да го знаете от мен,защото със сигурност ще разберете.
Ох,не започнах да пиша поста си,за да се обяснявам какво и с кого правя,но така се получи.

Роси,благодаря ти,мила  Hug Ти си страхотен човек и всеки път като те чета ми звучи песента на Б.Карадочева "Ако до всяко добро същество ,застане поне още едно..."
Таш,и ти си ми една ...уникална   love001 Звиждам на хората,които могат да те виждат често  Heart Eyes
СЕМчице,честит рожден ден и твойта Мони!Бъдете здрави и щастливи  Hug Радвам се,че си излязла от лошата фаза.И на мен разместванията ми дават сили,поне няколко дни наред. smile3503
Юлче,какви са тези новости  smile3506 Добре,че Дита бързо те е разкрила,че щях да си питам директно  ooooh!
Цеце,сметка ли има  Blush май съм пропуснала,давай инфо.
Аз искам тортата да е фигурална,съставена от различни анимационни герои,еклерова с баварски крем... Joy newsm62 това е шега,каквато и да е,Габи ще си хапне с кеф  newsm53
Теди,много неприятно,желая ти бързо възстановяване,скоро да си като нова.
Софи,радвам се,че си вече редовна,трябва да взимам пример от теб.  Wink
Арабела,благодаря ти за снимките,от кога искам да видя адашката,а ти все я криеш.То верно,че е много хубава,ама пък и ние да и се порадваме...аз я виждам за първи път  Blush Веднъж беше пуснала снимки и аз докато ги видя,ти ги изтри.Радвам се,че този път успях.Вече си имаш една голяма дама  Heart Eyes

Аз започнах да пиша,за да ви разкажа за ден дена,ама тя каква стана  Rolling Eyes Сега ще се пробвам да сваля снимки,безшумно...т.е. да извадя апарата и да намеря кабела.Иначе бях малко разарвирана как ще мине празненството,но то пък взе че мина екстра,Габо не пожела да духне свещичката,макар че от два месеца духаме...е днес реши,че не и се духа  Stuck Out Tongue Joy Все още неиска да ходи сама,но пък за сметка на това постоянно ми нарежда нещо и най-често ми се кара нещо,размятайки пръст под носа ми  Mr. Green Казва ми лека нощ  Heart Eyes Като и кажа лека нощ и тя слага ръка на бузата и ми се клати приспивно  Crazy

Ауууууу,щях да забравя най-важното  ooooh!
Лейди,изключително съм щастлива за прекрасната новина.Аз със сигурност не съм най-добрата,уникална и начетена майка,но пък мога смело да кажа,че в отглеждането на едно дете е най-важно да си спокойна,за да бъде спокойно и то  Peace Не се шашкай при най-малкия проблем и признак за такъв.Мишето ще ти подсказва от какво има нужда и ти няма как да не я разбереш,няма как да сбъркаш,ако и е топло или студено,ако е гладна,жадна или наакана,в един момент и то много скоро ще различаваш всяко нейно мрънкане или рев,с каква нужда са съпроводени.За твое успокоение ще ти кажа,че аз първите няколко дни забравях да сменям на Габи памперса  Crazy Колкото до кърменето-не бързай да я дохранваш,след като е отказала гърдата.Изчакай малко и пак и предложи,докато не започне да си хапва достатъчно.Няма да прегладнее за няколко минути или половин час.Представяма се колко си щастлива и нека това бъде така и занапред,за това не помрачавай щастието си,като се тормозиш с разни мисли.Гушкайте се с Мишката и не мисли за нищо друго  Hug

Успях да сваля снимките,сега само да ги кача  Mr. Green и да взема да си лягам,че кое време стана  ooooh! Преди една година по това време,не си усещах краката и гледах като хипнотизирана един стенен часовник в реанимацията  yes

Толкова от мен  Laughing Спокойна,оставаща нощ  Hug

# 248
  • София
Честит първи рожден ден на Деси и мама Краси! Много здраве, много усмивки и слънчево детство!

newsm59  bigdance2  bigdance2 newsm59

Толкова торти направих тези дни, колкото цял живот не съм правила. Първо една да пробвам дали ще стане (нея си я ометохме с мъжО), една за бабешкото парти, една за бебешкото и днес още 2...  #Crazy
Сем, искрено ме развесели рано сутринта  Joy Браво на теб, аз май общо в живота ми съм правила толкова торти  Mr. Green

Арабела, боли, ама не много  Mr. Green Тя не се вижда много на снимките, но само да заздравее мястото и ще я сменя с още по-малка. Нямаха голям избор и си сложих топче, което не ми харесва особено. Но пък така поне ужасният ми нос не се набива на очи, на фона на обицата  Crazy

Мерги, снимките са мънички, но успявм да видя колко сте усмихнати и хубави  Heart Eyes

Цеце, чаках си аз отговора и пак щях да те попитам Wink  И Любака беше така с едно зъбче дълго време. Хубавото е, че излизат нкуп и мъката е по-малка Simple Smile

А за играчките и аз съм се убедила, че детето няма нужда от скъпи такива. Поне на този етап. С подръчни материали и малко фантазия се измислят много интересни занимания. Лично аз правих за Любака и сега за Павката какви ли не измищльотини  Crazy Е, когато станат по-големи- след годинка и половина, има нужда да се купуват разни камиони, кукли, занимателни игри и книги.
Вчера например му дадох едри орехи и картонено руло от домак.кърпи и се занимава цял ден с пъхане в дупката  и гонене на орехите  Grinning Като се усъвършенства ще му дам и едно метално канче за да падат вътре и да дрънкат. После още едно за да ги пресипва от купа в купа и т.н. Simple Smile Бебешките играчки му омръзват много бързо.

# 249
Честит рожден ден на Деси!Здраве,късмет,много усмивки по детския път!Весел празник!

Скреч,на Ангел му казваме Ачо или Ачко(по-точно бабите така го наричат),а аз се обръщам към него с цялото му име.И Ангел не е от приказливите,казва обичайните мама(така се обръща и към котетата),баба(това е и за кучетата),дядя и тата,с това се изчерпва говоренето му.И при нас домакинстването е на заден план,Ангел е постоянно залепен до мен,а и аз не смея да го оставя сам,защото у нас е доста тясно и наблъскано с мебели с безброй ръбове,невъзможно е да обезопася и аз съм вечният пазител.
Валенсия,браво за бързоходешите крачета,при вас ще настанат весели дни!
Аз играчки рядко купувам,това правят бабите,лелите и каките,но до сега Ангел не се е заиграл с нито една от тях,а повечето вече са счупени.Предпочита вестници,пластмасови чаши и др.такива,но за НГ не мога да не се сдържа и сигурно ще похарча доста парички за играчки(от сега ги заглеждам),което доказва теорията,че са повече удоволствие за родителите
СЕМ,завидях ти за умението да правиш торти,няма да казвам на мъжа ми,че си пиша с теб,защото той е любител на домашни торти,а моите умения се изчерпват с бисквитена торта.
Мерги,имаш една прекрасна усмихната рожденничка.Когато разглеждах каталога за торти се спрях на вашата и си мислех,че ако имах момиче щях да избера тази с калинката.
Кремито,Кари ме изуми с лъчезарната си усмивка и русите букли,прелестна е!
Юлче,каква е тази промяна,на какво се дължи?!?!!

Снощи си доставих голямо удоволствие като подреждах снимки на Ангел  в албумче.Бабите все се оплакваха,че нямат много негови снимки,а и компютър нямат,та вчера изкарах доста снимки за тях ,а и за нас и подреждайки ги отново преживях всеки един момент,в който са правени.

Спокоен ден,здрави дечица,слънчево настроение!

# 250
  • София
Честит първи рожден ден на Деси и мама Краси! Много здраве, много щастие й желаем с Нинка !

И за мама

# 251
Честит рожден ден на Деси! Да е жива и здрава и много да радва мама и тати!

# 252
Привет!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕСКАТА! БЪДИ ЩАСТЛИВО И ЗДРАВО, МИЛО ДЕТЕ! Hug
Малее, какви госпожици видях!Кукли! Flutter Креми, Кари е толкова фешън, че ме накара да преосмисля гардероба си. Mr. Green Межу другото, мъжа ми видя снимките ви тази сутрин и каза - хм, това момиче от къде ми е познато?Викам- ааа, не знам, ама казвай доде е време. Laughing Та давай сега да намерим обща връзка с мъжО - да си учила тук? Или да имаш роднини в Плевен? newsm78

Не си спомням кой изрази възмущение от това, че играчките пеят и дърдоят на английски, обаче някой път, ако имам време ще препиша безумните текстчета под картинките на една беге книжка! Shocked Ужасяващо тъпи са. Иначе по отношение на играчките и заиграването и ние сме като вас - дайте ни списание Брава Каса Laughing, една пластмасова чашка и една щипка и хич не ни занимавайте с пеещи кубове, дрънкащи слонове и прочие. Naughty Grinning На РДто трябваше да снимам как мъжа ми и двамата дядовци редиха едни кубчета на Симона и много се забавляваха. Grinning

За домакинстването - отписала съм я тая работа. След като Мона си хлопна няколко пъти капацината, защото майка й, върло важно, отиде да мие чинии...не, не. Ще почакат. Stop

Гале?Сладурче? Thinking

# 253
Ами аз вече домакинствам, докато детегледачката е тук. Иначе преди беше няколко месеца на притърчавания и прибежки, защото те не искат да играят при мен в кухнята и ходят в хола. А там сами... Представяте си какво сътворява една майчина фантазия, докато притежателката й мие куп чинии и готви в същото време.
Иначе мога да ги оставям, те се гледат един друг и се заиграват, макар и не един с друг. Но са си интересни и ми позволяват да върша доста неща. В някои отношения даже е по-лесно от само едно дете, защото, когато е само, много бързо му става скучно и непрекъснато идва да ти се катери по крачолите и да мрънка да му обърнеш внимание сега и веднага. С две деца този проблем го няма. Следобед, като ги нахраня след сън, си ги оставям в хола, аз сядам на компа, а те играят спокойно зад гърба ми минимум половин час преди първата караница (туй бебе Наньо хич не се дава и блъска и бута яко). Абе аз съм доволна, че имам две деца с малка разлика - и то по много причини.

Наистина Сладурка изчезна от доста време. Къде си, свате? Добре ли сте?

# 254
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕСИ! ДА Е ЗДРАВА, ЛЪЧЕЗАРНА, УСМИХНАТА, ЩАСТЛИВА, КЪСМЕТЛИЙКА И ДА ПОРАСТНЕ КРАСИВА КАТО МАМА КРАСИ!   bouquet

Лилчо, а още повече ме дразнят играчките от Джъмбото, които "говорят" на гръцки... Подариха на Лена едно пеещо пате, тя много му се радва, но аз така и не успях да разделя думичките на песента му. Свеки даде едно рамо по въпроса.  Whistling

Дианче, чудесна идея за "играчка". Явно вече си се специализирала  Mr. Green

Мерги, много хубави и весели снимчици. Защо се притесняваш с кого излизаш и какво правиш. Всеки сам си преценява с кого да общува  Hug Аз случайно съм попадала два пъти във форума на "Часът на мама". И естествено съм надниквала да видя как са наборчетата. Децата са си сладурковци, а това че имаме различни интереси, мнения и т.н. си е нормално. Единственото което ме разочарова е, че точно на страничката която отворих втория път имаше злобничко подмятане за мамите от този форум. Но не съм обидена или засегната, зарадвах се че на трите странички които прегледах никой не пишеше за болни дечица. Не може толкова много хора да сме на един акъл. Едни надолу, едни на горе, повечето по средата и така. Важното е децата да са здрави  Peace

Вчера получих поверителна информация от Таш, и днес евентуално ще се възползвам ако ми се отвори парашута  Mr. Green Видяхте ли колко закодирано пиша, но след като преживяхме две еротични сутрини в метрото е разбираемо отношенията ни да се променят.  Joy

И въпросче до мамите страдали от синузит: какво да правя...??? За първи път имам такива проблеми, болката е ужасна, боли ме чак цялата горна челюст Confused не мога да си отпуша носа за повече от 20 минути и не усещам вкуса на нищо  ooooh! Пия хапчета, капя капки, капах и лук. А за колко време ще ми мине? С две думи кажете нещо повече ако сте страдали от подобно нещо?

Общи условия

Активация на акаунт