Хайде августинки споделете какво се крие под сърцето

• 11 394
  • 165
  •   1
Отговори
# 90
 fingerscrossed ето едни палци и за теб

# 91
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЪДЕЩИ АВГУСТИНКИ!!!  Hug Hug Hug Страхотно много се радвам, на радостта, която ви е сполетяла и която тепърва ще ви връхлита все повече и повече  Flutter - като майка на августинче 2004, мога да споделя, че изживяването да имаш такова дете е невероятно! Слънчево и радостно човече!  Heart Eyes Flutter Grinning.

Особено много искам да поздравя BubolecheMeche и Bagneto , с които бяхме в януарската тема, от която уви, неуспешно излезнахме! Поздравления момичета за успеха!   bouquet Всичко ще е наред! Само позитивни мисли!  Grinning Flutter Hug Ужасно се зарадвах, да видя успеха ви! От зимен сте попаднали в най-прекрасен летен месец, с вашите дечица! Така че, стискам палци и ви желая леко бременеене!

Hug Peace

# 92
добро утро мацки
на работещите пожелавам това

Collibri  bowuu

# 93
  • Варна
Добро утро и от мен  Hug
След малко тръгвам за прегледа, Боже, как се притеснявам. Дано всичко е наред. Веднага като се върна ще пиша. Лек ден на всички!

# 94
Роска, стискаме палци. Не се притеснявай, мисли позитивно, повтаряй си, че всичко е наред  Hug
Чакаме отчети после от всички, които ще ходят на прегледи днес  Praynig

# 95
Днес нямам болки-НИКАКВИ Party

# 96
Здравейте и от мен днес Simple Smile
Гледам, обсъждате фолиевата киселина. Аз с първата си бременност изобюо не знаех що за чудо е това и започнах да я пия , когато вече бях в 5 г.с.
Този път пия от лятото, но не съм особено редовна. Откакто миналата седмица видях двете чертички, не пропускам Simple Smile
Аз лентичка в подписа си още няма да слагам, ще изчакам другата седмица прегледа при доки и тогава  Praynig

# 97
И аз днеска ще правя втори опит за преглед .... дано тоя път в вагиналния ехограф се види нещо... и да попадна на маааалко по-добър АГ  Praynig

# 98
  • Варна
Момичета, сега се върнах от лекаря. Ами, още нищо не се вижда, явно е доста рано  Sad. Каза, че имам увеличена лигавица, което говорело за бременност, но точка не видя, а ме гледа и с вагинален ехограф. Видя и някаква киста, но предположи, че е на жълтото тяло и не е опасна. След 2 седмици съм отново на преглед и тогава ще се види има ли точка и къде е. Дано си е на мястото, сега се притесних да не е извънматочна бременност  Sad.
Иначе довечера нали ще летя до София, та той ми каза, че няма проблем, само да си пия Но шпа преди полета. А роднините в София имат котка и им казах да я оставят у някой докато сме там, защото доста се притеснявам.
Та това е от мен, новини - не добри, но пък поне знам че това ще ми е лекаря, който да ми следи бременността, ако всичко е наред.
keit, как мина прегледа, пиши.

# 99
  • Варна
BubolecheMeche, успех на прегледа и чакаме да се похвалиш  Hug

# 100
Колибри, благодаря за пожеланията  Hug

Буболече, да пишеш за прегледа, ей!

Роси, спокойно, наистина е много рано да се види нещо. Няма нищо лошо в това, че да се притесняваш. Аз нарочно съм решила преглед малко по-нататък, за да не си създавам такива притеснения, че като се знам каква съм.  ooooh!

На всички голямо  Hug

# 101
Роси не се притеснявай мила.Ако си с късна овулация е разбираемо Hug

# 102
  • София
Здравейте и от мен ,момичета! Нова съм тук и се надявам да ме приемете сред вас! На 25.11 си направих тест и беше положителен,въпреки че трябва да ми дойде на 30.11. силно се надявам това да не се случи.Имам една неуспешна бременност през май,много ми се иска този път всичко да е наред.По въпроса със фолиевата киселина аз я пия от както възстановихме опитите за бебче, а вчера се чух с доктора и той ми каза , че е много рано за преглед още.Пожелавам на всички Ви успех,само положителни емоции и най-сладките и пухкави бебчета през август!

# 103
  • София
Галка,честито и н ате и леко бременеене! Praynig Hug

Роси,не се притеснявай! Hug
Когато направих тест за бременност бях с закъснение от 4 дни и като се обадих на док той ми каза да отида при него не по рано от 2 седмици! Стискам палци всичко да е добре и при теб и забранявам да си милиш глупусти! Naughty Hug Heart Eyes

# 104
Galka_84  добре дошла в августовия отбор Hug

Общи условия

Активация на акаунт