"АПРИЛче с поглед сладък очаква коледен подарък"

• 12 205
  • 274
  •   1
Отговори
# 15
Айде и аз да се запиша в новата темичка и да се оплача,че сме болни-пневмония.
И след всичко,което стана е ясно,че ще сменям личната.
Заведох Алекс преди 2 седмици-зачервено гърло,нещо като антибиотик,но не точно.Съгласих се,трудно но се съгласих.
След 1 седмица пиене на нещо като антибиотик-няма подобрение.Отиваме пак-пневмония Shocked
 #Cussing out Няма да ви казвам как се почувствах.Направо побеснях,защото съм почти сигурна,че ако се бяхме лекували с правилното лекарство нямаше да се стигне до тук.
Сега вече се пооправя,но съм натоварила бабата и вече втора седмица го гледа.А и днес в ясленската тема ми съобщиха,че след пневмония поне месец трябва да се възстановява и да не ходи на ясла.Да са ни живи и здрави бабите Hug

Мисля след тази пневмония да изкараме един хомеопатичен курс за укрепване на имунната система.Момичета от Плевен,Сисс-от Г.Оряховица,препоръчайте някой,ако знаете. Praynig

Успях да изгледам новите снимки на Калина(Илит) и Галена и Калина(Ларсен).Много пораснали тези деца HugОсобено Калина на мама Ларсен ми се видя толкова голямо момиченце.Сладурани!!! Hug Hug Hug

Бързо оздравяване на всички болни мъници!

Ели,благодаря ти за темичката  bouquet

# 16
  • София
Ей, какви чудесни новини съм изпуснала!!!
Mariah, Nijntje, честито! Леки 9 месеца, здрави и палави рожби и само хубави емоции!

Хриси, радвам се, че Кики вече е ОК!

reniboro, Клер, това с кашлицата е ужасно... Мими е така от... август Embarassed Редува сополи и кашлица, застъпват се вируси и настинки... Няма Т, не е неразположена но пустата кашлица си остава. Пуснахме й гърлен секрет и се оказа, че има някаква бактерия, която сега борим.

Слънце, страхотна разходка! В този уникален район ходих за 1 път миналата година и бях възхитена! Тогава се шегувахме, че ще се местим да живеем в пещера - и двете девойки се славят с проблемното си спане, а в Ягодинската заспаха на 2-рата минута!  Mr. Green
А за букета - и аз не бях чувала за това поверие, но ми харесва! Не помня моя кога съм изхвърлила  Embarassed Даже сега станах да огледам къщата да не би да седи да прашасва още някъде  Embarassed

Linofrina, Smooth, чакаме снимки на малките скиорчета! Аз честно да си кажа толкова малки обувки даже не съм предполагала, че има Simple Smile Миналата година на Банско се качихме да се попързаляме с шейната и да видим тати как кара. Имаше малки скиори, на фона на величествените планини изглеждаха наистина мноооого малки. Като застана обаче Ида до тях... хм... бяха поне с 1 глава над нея Joy

Страчи, добре дошла в отбора на нямащите собствено легло Wink Като ти дойде до гуша да те ритат малки крачета по  цяла нощ се сети за нас и ще ти олекне! При нас и двете девойки вече се пренесоха в спалнята.  Laughing
Весело парти ви се очертава! Приятна подготовка!

pepena, Вече сте всички! Много се радвам! А тати  hahaha ще си пречупи езика, няма къде да ходи hahaha

ДейзиГ, от градината ли тази Варицела? Дано поне Теди я пропусне! Така срива имунитета тази тъпа шарка, че .... Бързо и леко да мине Praynig

450, бързо оздравяване на Вики и теб! Не се притеснявай, че не се храни докато е болна. Давай й течности, тя като се пооправи ще възстанови и апетита. Знаеш и на големите хора не ни е до ядене, когато сме болни! Hug

Поли, и ние още нямаме 3 прием на ДТК-то (слагаме Инфанрикс). Седи в хладилника и чака по-добри времена. Съответно не сме слагали и тази ваксина за 6 месец (хепатитната), и МПР... Нещо не можем всички да сме здрави вкъщи и да не сме на другия край на БГ...

Илит,снимките са страхотни... Като картички с прекрасен модел Hug

Пате, много гадно, че така се е получило при вас... Бързо оздравяване и не се упреквай! Просто някой път нещата не зависят от нас...

Изчетох всичко, изказах се, утре ще пиша за нас, че и без това стана чаршаф!
  bouquet за ималите търпение да изчетат всичко   bouquet

# 17
И аз обожавам Коледа! Напомня ми за детството ми, особено през зимите, когато всичко беше отрупано със снежни преспи и хората се движеха по шосето, а автомобили просто нямаше. /аз май съм фенка на бедственото положение  Crazy/
Самата Коледа ми доставя страхотно блаженство, мир в душата, топлота и уют от мамините гозби! Чакам с нетърпение 1 дек. да украсим дома, ще взема и една елхичка за Томината стая. А с още по-голямо нетърпение чакам снега на Пампорово,тази сутрин казаха, че се очаква по високите части да вали.

И ние май сме при болните, от вчера започна леко да покашля и сега ще го водя при баба Сокол.  Може би ще ни се размине ваксината другата седмица.  Cry

А относно Коледния подарък, явно ще стане традиция да му подаряваме влакче. Тази година търся електрическо, но искам да е качествено, а за съжаление във Варна има само 1-2 магазина с висококачествени играчки. Така, че свиркайте ако видите такова.

Честит имен ден на Филип на tinitita! Да е живо красивото му  име, а той да се радва на щастливо и прекрасно детство!

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 08:28 от smooth

# 18
Добро утро и от мен в новата ни темичка!
Groznoto_pate - Много се нервирам на некомпетентни хора, особено що се касае за здравето на хората. Много е неприятно, че Алекс е развил пневмония. Да го нацелуваш от нас.  Heart Eyes
На всички болнички бързо оздравяване!
Спане - Следобяд спи точно час и половина, в много редки случаи - два. Напоследък вечер заспива по-рано, ма нали и рано става за ясли. Там ми се оплакват, че не се храни добре, а днес за пръв път ще остане с приспиване /звучи сякаш е на купон/. Дано не ги вдигне във въздуха. Още плаче като я оставяме и взимаме. Сякаш ми се ожалва - толкова е нещастна, но бързо и минава.
АРА 75 - Кой е като вашия тати - три жени са му в кревата  Joy
catty m - Успех с постите! Аз съм си заклета месарка и нещо не мога да мобилизирам волята си за такова изпитание.
Илит - Когато гледах снимките ти имах чувството, че прелиствам списание. Калина е невероятно дете.

# 19

Сега съм решила и да постя, да видим как ще се справя пак  Sunglasses

Много  Hug Hug Hug

И мъжът ти трябва да се справи, че нали сексът не е разрешен  Naughty

Аз като кърмачка ще постя първата и последната седмица. Като след първата ще взема изповед и причастие.

# 20
  • София
Аз вчера забравих да пиша, че лекарката каза, че от тази болест сега Вики щяла да кашля месец ooooh! То било нормално за децата дори и излекувани да кашлят. Ужас просто.

# 21
Аз вчера забравих да пиша, че лекарката каза, че от тази болест сега Вики щяла да кашля месец ooooh! То било нормално за децата дори и излекувани да кашлят. Ужас просто.
Shocked Наистина ужас!

Честит имен ден,Филипчета!!!

# 22
Здравейте

Честит имен ден на празнуващите днес !

Благодаря за съветите , Даная накашля още, дали и при нас ще е като Вики на 450, но вече дълго време е така ! Аз пих антибиотик и още немога да се оправя , незнам дано отмине вече !

Иначе вече се храни по добре , сега закусва филиика с пастет!

Хубав ден момичета !

# 23
Честит имен ден на Филип на tinitita и на всички празнуващи днес!

# 24
Здравейте, момичета Simple Smile

Най-искрени целувки и прегръдки за всики, които са имали поводи напоследък, а съм пропуснала да поздравя! Зло да ви забрави, както се казва Simple Smile

Съжалявам, че толкова много болнички има, дано бързо се възстановите и вие, и дечицата разбира се. Да чукна на дърво държим фронта и само кака Румена малко се беше разсополивила от басейна в детската градина, но за ден два с клеева тинктура премина.

За коледната среща, ако сме в София ще дойдем непременно. Но дори и да не дойде, мога да резервирам Фъни, ако сте съгласни за него, тъй като живея срещу клуба. Аз за разлика от Страчи не го харесвам именно заради малката част за родители - на рождения ден на Руми се прескачахме и бутахме там и само, които бяха при дечицата вътре бяха облагодетелствани с нормално пространство Simple Smile............ Та казвайте бързо да резервирам ден в случай, че остава този клуб и има свободни часове разбира се Simple Smile

Спането следобед драстично се промени. До скоро едвам докарваше  час - час и половина сън, а от няколко дни насам буквално го удвои - е, с едно кърмене по средата, но после блаженно си продължава да спи, а не ходи на ясла, явно е от застудяването Simple Smile

Зъбки: Много ни измъчиха, но вече пробиха горните два кучешки зъба и дори започна да хапва по малко и храна, освен мляко. Общо има 12 цели зъбчета и две наполовина пораснали предкътничета Simple Smile

Коледната къщичка от курабийки е страхотно преживяване за децата. Аз я правя от медено тесто, изрязвам го по фаблони, слепвам с някакъв бял крем, поръсвам за сняг кокосови стърготини, украсявам с каквото ми падне, бонбони, шоколад, шприц..... Хазя си от разни торти на Руми пластмасови мостчета, шишарки и борчета за горичката отзад и три малки свещички с формата на дядо Коледа, Джудже и снежен човек........ става приказно и никога не остава, изяждат я за 1-2 дни, защото е и вкусна. Идеята и рецептата естествено я взех от тук Simple Smile)) - любимия форум и интернет.....

С ваксините приключихме миналата седмица и съм много щастлива. Чак след няколко години ще я боцкат пак....

[....АРА 75 - Кой е като вашия тати - три жени са му в кревата  Joy......[/b]
Веднага ще отговоря: "Нашия тати Simple Smile)))"

Спирам за сега, че пак се пообърках какво отговорих и какво не..........така е, като съм нередовна Simple Smile

Приятен уикенд ви пожелавам на всички от сърце и много много здраве Simple Smile

# 25
Е, пропуснах да отбележа, че снимките са прекрасни Simple Smile

# 26
Здравейте аз даже не знаех за този имен ден  Embarassed Честито на всички именници   bouquet

За ваксината - аз като бях командировка във Франция и джи пито се обадило и казало време е за ваксината и мъжът ми решил да ме отмени в тези ми задължение и я завел. Обаче аз първите 3 приема и бях взела Пентаксим, а сега направо са й сложили тази където е по здравна каса, даже не знам как се казва. Това проблем ли е?

За спането - откакто е на ясла , а тя вече и спи там, вечер едва издържа да 19:30 най късно 20 часа е заспала. Предполагам, че от емоции наистина много се изморява, а и тя преди си спеше по 3 часа следобед, а сега в яслата едва ли спи толкова. Та сега е рай в къщи от 8 вечерта, без да мръдне до 7 сутринта. Иначе ходи спокойна на ясла - чудо  newsm78 взимам я щастлива, изскача от стаята като куршум и започва да обикаля и да отваря и затваря всички шкафчета, не мога да я спра за да я облека и да си тръгнем. Само днес вече Петък, явно й идва много 5 дена емоции и малко мрънкаше като я оставях, но в рамките на нормалното.

Засега и двете ми деца са здрави (да чукна на дърво), единственото което им давам е Мулти Саностол и на двамата, на баткото супена лъжица, а на Йоана чаена лъжичка. Дано им подсилва имунната система и да удържат на всички плъзнали вируси.

На болните - бързо, бързо да оздравяват  Praynig

# 27
  • София
kler лекарката не го каза специално за Вики. Каза, че децата така кашляли месец след това  ooooh!
pepa_k това, че мъжа ти не е знаел да кажем, че може да стане, ама това, че лекарката не е знаела какво е била и по каква схема се движите е направо подсъдно  ooooh! Не е ли погледнала преди това картона, не си ли записва някъде? Ами ако беше повторила някоя ваксина? Направо не мога да повярвам. Моята педиатърка незнам дали си чете предварително картоните, за да си припомни, но единственото което не помни е килограми и ръст от предния път (в началото като не наддаваше Вики и това помнеше). Знае как е реагирала на предната ваксина, знае какво е пила, знае по колко, абе изобщо помни като слон.
И да не забравя и този път, честито на всички, които днес празнуват. Да са живи и здрави и само щастливи усмивки желая  Hug

# 28
Коледни подаръци за децата: бях избрала за Бобчо нещо практично (по - скоро за мама) - от онези седалки за WC, които са със стълбичка и се трансформират от гърне до седалка (а, изнамерих линка: http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=35_38&products_id=3729), ама брат ми ме изненада, че са го взели вече за дребосъка. Баткото си поръча маратонки с колелца. Със сигурност ще има играчки и за двамата.

Сън: Боян е като мечетата. Спи сладко, непробудно и по много, откакто изкара последните зъби от поредицата (вече са 16). В последно време се и разприказва доста и започнахме да му разбираме това-онова.

Предпазване от зимните болести: не давам нищичко  newsm78. Но и детето е сравнително здравичко. Батко му на неговата възраст беше непрекъснато болен като повечето дечица тук, във форума, а не ходеше на ясла. Явно кърмата го предпазва.

Коледна среща: хм, иде ми да резервирам самолетни билети Варна - София, ама сигурно точно около 25-26-ти декември ще е ад... Много ми се идва с момчетата...Ще го помисля още малко. А междувременно не е лошо варненки да си спретнем организация и ние  Hug.

# 29
Ехааа, продължавайте с идеите за подаръци...вече ми се оформят идеи в главата! Wink Благодаря!   bouquet
За коледната среща - трябва да се изкажат момичетата, които са посещавали детските клубове, за които става въпрос! Надявам се скоро да вземат отношение повече мацки, за да не изпуснем момента! Дано се увеличи бройката на желаещите!  Confused
Све, прекрасна идея ти се е завъртяла в главата! Да вземеш да я реализираш,а?! Ще ви приютим у нас, ако няма къде да пренощувате!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт