"АПРИЛче с поглед сладък очаква коледен подарък"

• 12 190
  • 274
  •   1
Отговори
# 45
Столчето за хранене - Дари отдавна го отказа. Продадохме го, защото е прекалено обемисто и само ми създаваше работа по почистването. Купихме това
Но и в него неще много- много да седи.

# 46
тъй тъй,
Коледното парти - съжалявам много, че няма да мога да помогна за оргазнизацията. Иначе ми е все едно в кой клуб, стига да има място за игра, децата да не се бутат, пък ние и прави може да седим и да си говорим.
Све -  хващате самолета и хоп - в София  Mr. Green (но вие най-добре си знаете какво и как, но всички много ще се радваме)
Илит, столчето на Стоке от около месец и половина е без преградката отпред, поне месец и половина, Долното стъпало сме го сложили така, че Борис да може да се качва сам, и нали е стабилно, не се обръща. Единствения опит за падане му беше, със преградката, изправен отгоре на седалката. А ето такава пързалка има в яслата на Борис , и на басейна (т.е. и мокръ се е катерил по нея). Много е стабилна, по няколко деца могат да се накачурят отгоре. А става и за палатка, или къщичка. http://www.eurotoys.dk/main/index.asp?site=109&vn=21-00447A

ето го трамплина/батут в който съм се загледала. Гледах и едни весели играчки, обаче не мога да намеря снимка, да видите за какво иде реч. Нея може да я вземе от името на едните баба и дядо.

Linofrina колелата са мн.хубави

ей, малчовци болни, бързо оздравявайте!!!

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 18:48 от Aleksi

# 47
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Здравейте!! Hug
Добре , че сте вие да ме подсетите за Коледа! Толкова я обичам , а тая година от толкова задължения още не се бях замислила , че наближава. Аз също мисля да прескочим до Джъмбо с мъжа ми и да накупим подаръци за всички хлапенца /нашите две, 4 племенничета и на някои по- близки приятелски  деца  Crazy/

Да ви се оплача от моята къдрокоска -не иска нищо да яде!
Записах я и на детска кухня, която ми я доставят в къщи , но тя дори не иска да опита нищо , само ми бута ръката и вика "не, не ". Дори пюренцата , които си хапваше с апетит до сега също не иска да ги види. Яде само кис. млекце , малко кашкавалче /не винаги/ , бананче и бисквитки. Не отказва само АМ . Ей в чудо се виждам и аз , която по принцип я гледам на принципа на "най- малкото съпротивление"- т.е. каквото иска - това , вече взех да се изнервям. Тая нощ и едни неистови ревове и все бърка в устата, та оттам ме наведе на мисълта , че явно са тръгнали кучешките зъби / щото 4-те предкътника пробиха скоро/.

За сега иначе удържаме фронта със здравето /да чукна на дърво/ и с двамата.
Баткото ни всеки ден ми изправя косата , като отида да го взема от училище и той все по тениска на двора и рита топка, като през известно време притичва до тоалетната и пие студена вода. Не иска да си дава джобните за течности , а от вкъщи все забравя да си сипе вода.  Аз съм се навлякла и пак ми е студено, а той все твърди , че му е топло. Та по тия причини всеки ден със свито сърце отивам да го взема , защото е въпрос на време да изтрещи!

# 48
МАРТА, баткото може и да ти прави добра услуга, като се калява сам! Стискам палци да не изтрещи. А за яденето на къдрокоската не се тревожи. Аз отдавна съм спряла да се притеснявам от мойто неядящото, отдавам всичко на зъбите и това е !

Момичета, да ви отклоня леко от Коледната тема и да ви попитам имате ли впечатления от добър термометър и къде може да се закупи? Колебая се за ушен.  Thinking Според вас в коя част на тялото се мери най-точно Т.?

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 14:54 от smooth

# 49
  • Варна
Здравейте момичета,

Поли и ние имаме подобно столче и много ми е удобно и на мен и на Галето. Сама се качва и слиза и ми е жал да го махам, а пък вече е големичка и тежичка за него, та ще видим до кога ще изкараме с него. Другото почти не сме го ползвали.

МАРТА и нашия бати е така, все му е топло. Миналата седмица всички сме се навлякли с блузи и фанели той нашия се разголил по къс ръкав и се фръцка - топло му било. Ама нали е по-малък та го насметах и се облече. Догодина като тръгне на училище обаче незнам какво ще става.

# 50
Раде, като тръгвахме за Белгия за операцията на Бобо ходихме до Технополис с идея да купим от тези термометри, които мерят в ухото, но продавачката ни отказа. На тръгване една приятелка ни услужи с нейния и наистина не останахме доволни. В Белгия в болницата мереха температурата само с електронни термометри в ануса (мин.по три пъти на ден). Аз продължавам в къщи да меря с обикновен, но не живачен, а спиртен (на Чико).

# 51
забравих
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ФИЛИП, и всички останали именници !

# 52
  • София
За термометрите - купихме дигитален на Чико, но след едно разболяване установих, че дава отклонение от живачния с 1 градус и от тогава е неизползваема вещ вкъщи. Меря само с живачния под мишницата, ако се налага и по 100 пъти на ден, само на него имам вяра.

Честити имен ден на имениците днес. Да са живи и здрави, щастливи и обичани.

# 53
Ради, вкъщи използваме само обикновен живачен термометър, на него имаме най-много доверие. Смята се, че най-точно показание дава, когато се мери в ануса.

# 54
  • Варна
Ради, вкъщи използваме само обикновен живачен термометър, на него имаме най-много доверие. Смята се, че най-точно показание дава, когато се мери в ануса.

И аз така знам, въпреки, че не използвам термометри, но това съм чувала и аз.

# 55
  • София
Бяхме досега семейно на концерта "Заедно срещу диабета" в НДК - Мия заспа на най-големия джангър и проспа всичко Laughing Май не си пада по културно-масовите ни изяви Wink

За термометрите - Лятото купих Т за ухо (Geratherm) и го смятам за една от успешните си покупки. Сега съжалявам, че не съм купила по-рано, а мъчех мен и децата с другите. Rolling Eyes Те и двете не търпят хич тази процедура Rolling Eyes В началото направих сравнение с живачния, сега си меря само с ушния.
За да не подведа някой - Т меря рядко и само информативно. Десетите не ме интересуват. Под 38,5 не смъквам, ако се качи - тогава следя по-често да знам накъде вървим.

Да се похваля - миналата седмица ходихме на интервю и имаме визи за САЩ. Плана беше покрай сватба на роднина на мъжа ми да направим и разходка в Щатите и Канада. Сега половинката прави планове и маршрути, а аз... се чудя..... като знам с колко багаж тръгвам с децата до парка за няколко часа... как аджеба се събира  багаж за 1 месец.  Thinking newsm78

Питах наскоро остана ли някой все още без цикъл - е, вече и аз съм отново жена Wink Доста странно, предвид че повече от 4 г имам само 1 цикъл Mr. Green

И още една хвалба - Ида вече свикна с детската, ходи с желание, не плаче сутрин и не се тръшка вечер. Отново си имаме разбрано и добро детенце! Направо ме беше шашнала с поведението си

# 56
  • Попово
здравейте момичета  Hug
да почерпя по едно кафе по случай нашата 1-ва месечинка

ще има и снимки само да се докопам до компа без да има дразнител покрай мен, че малко мисията невъзможна ooooh!
иначе сме добре, само дето времето не достига, но то е нормално в пълна къща  Simple Smile
за Коледа, мислихме със съпружето да купим кола с акумулаторни батерии за Тошко, за Гого стационарен компютър или лаптоп  още се колебаем, а за Василена не знам  newsm78

# 57
Здравейте  Hug

Да се разпиша набързо и аз.
Ара, честити ви визи!!! Едно незабравимо пътуване ти желая! Не се притеснявай, ще се справите - и с багажа, и с полетите, и с трупането на впечатления! Радвам се, че Ида вече е свикнала с градина Hug
Пепена, честита месечинка на Василена! Колко бързо минава времето!
За термометрите от раждането на Вики ползваме такъв http://www.braun.com/global/products/healthwellness/earthermomet … s/thermoscan.html  и сме много доволни! И да допълня, че в Холандия препоръчват употребата му и тукашните болници се използват само такива.
Илитка, преградката още не сме я махнали, Thinking ,  според инструкциите най-подходящото време за отстраняването й е между 18 и 24 месец и когато детето може само да се качи и седне. Тове ме навежда на мисълта, че вече е безопасно Peace
за подаръците -  мъжът ми мисли точно като Илит - иска му се да вземе пързалка за вкъщи. Обаче за да й се намери място, трябва да се освободим от една опираща вече в тавана драцена  Laughing Та да попитам, ако има заинтересовани, да не се спотайват, ами да се обаждат и да я пращаме  Wink Може би това ще е интересно като идея http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/20072816 Виктория е много доволна  Grinning

Със закъснение честит имен ден на всички Филиповци!
Приятен ден на всички!

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 09:51 от Nijntje

# 58
Добро утро

подаръци- и аз още нямам идея какво ще купим, защото дрехи много, играчки също, вече се чудя къде да ги слагам, огромни плюшени, малки колкото искаш, камиони, колички ужас, вече ми писна от играчки, но пък си играе сама , само си ги вади и започва да играе!

столче - ние имаме на бертони дървено, все още си стои в него , понякога се опитва да става , но аз не я оставям без наддор и за секунда, защото много се страхувам

Лина - и аз това столче , мислех да го взема точно за миене на ръчичките , защото ми се струва подходящо, но явно и вие се качвате на разни неща, помислих че само моето детенце се опитва да се качва по разни неща, примерно кубчета или играчки ! На дивана се качва сама и слиза сама, но пак се страхувам, но поне се сеща рядко !

термометър - имаме за ушенцето, мисля че ми върши работа, защото поне става за секунди и ми дава представа поне че е вдигнала температура, защото другия е просто невъзможно да стои 5 мин. , особенно когато не му е добре на детото !

Празници - сега на първо мислене ми е предстоящите така наречени банкети - предстоят ми два такива, неходя на работа, но на банкети да , първо с наши партньори които организираме заедно , и после на нашата фирма, тази година сме решили да е на Арбанаси, понеже нали имаме 4 ри офиса и всяка година в различен град ! Нямам търпение малко да се повеселя ! Дано Даная е добре, за да се напразнувам !

Хубав ден !

# 59

Общи условия

Активация на акаунт