Не е ли погледнала преди това картона, не си ли записва някъде? Ами ако беше повторила някоя ваксина? Направо не мога да повярвам. Моята педиатърка незнам дали си чете предварително картоните, за да си припомни, но единственото което не помни е килограми и ръст от предния път (в началото като не наддаваше Вики и това помнеше). Знае как е реагирала на предната ваксина, знае какво е пила, знае по колко, абе изобщо помни като слон. И да не забравя и този път, честито на всички, които днес празнуват. Да са живи и здрави и само щастливи усмивки желая

450, ами аз разбира се имах сериозен разговор с нея и според нея повечето така практикували в смисъл, че този 4ти прием го слагали не Пентаксима ами другата нормалната, според нея нямало проблем. Тя си мислила, че ако искаме Пентаксим трябвало предварително да й кажем. А аз първите 3 приема и ги правих в една частна клиника, където раждах и в началото там ходихме на консултация, но разбира се на нея й нося документ и тя й води имунизационния статус.
Аз не разбрах трябва ли да се притеснявам от това или може и така
Честно, водя вече списък, че не им помня имената. За целия си живот не съм пила толкова лекарства, колкото Борис за година и половина.

Понеже са почивни дни, може да я направим и в сутрешен час. Те са по-незаети от вечерните.
):
Пък може и опитаме,знам ли!?!
). Пък и най-лошото е, че баща ми винаги взима обемисти подаръци, независимо какво му казвам - за РД-то подари един огромен еднорог плюшен, който до скоро стоеше над гардероба, но Мая си го поикса