"АПРИЛче с поглед сладък очаква коледен подарък"

• 12 193
  • 274
  •   1
Отговори
# 30
pepa_k това, че мъжа ти не е знаел да кажем, че може да стане, ама това, че лекарката не е знаела какво е била и по каква схема се движите е направо подсъдно  ooooh! Не е ли погледнала преди това картона, не си ли записва някъде? Ами ако беше повторила някоя ваксина? Направо не мога да повярвам. Моята педиатърка незнам дали си чете предварително картоните, за да си припомни, но единственото което не помни е килограми и ръст от предния път (в началото като не наддаваше Вики и това помнеше). Знае как е реагирала на предната ваксина, знае какво е пила, знае по колко, абе изобщо помни като слон.
И да не забравя и този път, честито на всички, които днес празнуват. Да са живи и здрави и само щастливи усмивки желая  Hug

450, ами аз разбира се имах сериозен разговор с нея и според нея повечето така практикували в смисъл, че този 4ти прием го слагали не Пентаксима ами другата нормалната, според нея нямало проблем. Тя си мислила, че ако искаме Пентаксим трябвало предварително да й кажем. А аз първите 3 приема и ги правих в една частна клиника, където раждах и в началото там ходихме на консултация, но разбира се на нея й нося документ и тя й води имунизационния статус.

Аз не разбрах трябва ли да се притеснявам от това или може и така  newsm78

# 31
Според мен няма от какво да се притесняваш. На твое място просто бих настояла да ми постави отделно ваксина за Менингит (която се съдържа в Пентаксима, но на Вас не Ви е поставена).

# 32
Pepa, имам някакъв смътен спомен, че някой беше питал Доктор Нивеа за такъв случай, ако искаш разрови се там.
Това ме навежда на мисълта, че сигурно и на нашта педиатърка и е такава идеята, защото не ми е казвала нищо да купувам. Ще взема да я питам.

# 33
  • Beyond the Frontiers
Здравейте,
Виждам, че предколедното настроение завладява всички.
Не сме измислили още подарък за Борис - кракомобилче взехме преди месец и се оказа най-добрата ни покупка до сега. Занимава се по час- час и половина, обикаля цялата къща и т.н. Мислехме за някаква къщичка с тунелче, че му е интересно да се пъха някъде, но всички са много афиф - платнени и грозни. Така че май ще вземем един огромен конструктор в тези раклите, които се продават.

Иначе цяла нощ пак го боля ухото и беше с температура, пак тичахме до доктора и пием поредния антибиотик Cry Честно, водя вече списък, че не им помня имената. За целия си живот не съм пила толкова лекарства, колкото Борис за година и половина. Twisted Evil

Честито на именниците!

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 13:08 от elku - elena

# 34
  • Варна
Здравейте момичета,

За коледен подарък още не съм се замислила чак толкова сериозно, но ей това го гледам от доста време и му се чудя:
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=35_39&products_id=3012  Може накрая него да и взема.

Болните да оздравяват бързо и ние също, че сме в отбора. Сутринта имаше лека Т, но сега няма, да се надяваме, че няма да стигнем до АБ.

# 35
Здравейте момичета,

За коледен подарък още не съм се замислила чак толкова сериозно, но ей това го гледам от доста време и му се чудя:
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=35_39&products_id=3012  Може накрая него да и взема.

Болните да оздравяват бързо и ние също, че сме в отбора. Сутринта имаше лека Т, но сега няма, да се надяваме, че няма да стигнем до АБ.

Хубаво столче, и аз го гледах но се чудя няма ли да се качва на него и да падне !

Последно време е доста изобретателна !

Сега я сложих да спи и вика мамо , мамо, опасна е ! Но последните ди заспива сама и май е по спокойна иначе се разиграва !

Тая зима я харесвам заради празниците, но иначе е скучно ! Как ви минава деня момичета, тия които не работите !?

# 36
  • Варна
Здравейте момичета,

Хубаво столче, и аз го гледах но се чудя няма ли да се качва на него и да падне !

Ами моята идея е да го ползваме за мивката, за да си измие ръчичките например, ще може сама да си го пренася и ще се ползва повече време, стига да е качествено и да не се счупи бързо. Това обаче не означава, че и иначе няма да се катери по него, но поне е по ниско. Сега се хендри по големите столове и все я вардя да не падне. Гаранция няма.

Честито на празнуващите днес!!!

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 13:23 от lina6.3

# 37
  • София
Ммммм, ...
Deck the halls with boughs of holly,
Fa la la la la, la la la la.
Tis the season to be jolly,
Fa la la la la, la la la la....
santa2
С Калини сме на коледна вълна от август. Отсега си знае как ще дойде Дядо Коледа и ще й донесе подаръци. Мислех си за домашна пързалка, но все не попадам на достатъчно безопасни, така че да мога да я оставям сама да се пързаля. А и заема мнооого място... Rolling Eyes Много ми харесва идеята на Све за стълбичката към тоалетната. Такава ще вземем от практични съображения. Кракомобилчетата са наистина страхотна идея. К. има едно малко камионче.., т.е. то си е голям камион, но не е за возене. Тя обаче му сваля самосвалната част и се вози много успешно, въпреки че й е нисичко и почти целите крачета се влачат по земята. Тя непрекъснато получава подаръци /даже повече, откокото е добре за малко дете/, та просто най-големият ще го наречем, че е от Дядо й Коледа. Все се заричам, че повече няма да й купувам играчки и дрешки, обаче... такива хубави неща има, че не се сдържам. Embarassed

Към Nijntje и другите мами, които имат столче на Stokke и подобни столчета без собствена масичка. Мислите ли, че е време да махаме преградата отпред? К. все се опитва сама да се качва и слиза и ми изправя косата, когато се опитва да прескача преградата. Дали ако я махна, няма да се справя самостоятелно с качването и слизането от столчето? Или още са малки? Thinking

Стайл, пак изказвам искрено възхищение от онова, което беше сътворила миналата година по Коледа. Браво!

Гласувам ЗА Сф Коледна среща! Peace Понеже са почивни дни, може да я направим и в сутрешен час. Те са по-незаети от вечерните.

# 38
Мислите ли, че е време да махаме преградата отпред? К. все се опитва сама да се качва и слиза и ми изправя косата, когато се опитва да прескача преградата. Дали ако я махна, няма да се справя самостоятелно с качването и слизането от столчето? Или още са малки? Thinking

Гласувам ЗА Сф Коледна среща! Peace Понеже са почивни дни, може да я направим и в сутрешен час. Те са по-незаети от вечерните.

Илит, нашето столче не е Stokke, но това е позата, в която най-често заварвам Александър, ако го оставя да си гледа TV от него! Затова махам често масичката, защото се качва върху нея и падането от там никак не е трудно! Като махна таблата си се качва сам без проблем!
Ако наистина се организираме отсега ще има по-голяма възможност да си изберем час, така че...какво сте чували за "Островът на съкровищата"? Моя приятелка с по-голямо дете ми го препоръча, но все пак е по-важно някой от нас да е ходил и да е доволен. Каза ми също, че правели сега нови зали, които щели да са готови в началото на декември!

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 15:21 от marini

# 39
Здравейте и честит имен ден на всички, които го празнуват днес Hug

По въпроса с коледните подаръци - първо бяхме решили да е количка за кукли с кошница за кола, но Рая не се заиграва много с кукли, така че този вариант се отлага за по-нататък. Сега мислим за колело-триколка, но задължително без дръжка за бутане - нещо такова или такова.
Надявам се да има такива, които са достатъчно ниски и къси като за дете на 1.5-2 г.

Илит, нашето столче отдавна стои голо и обезопазено, за да може Рая да излиза и слиза лесно.

# 40
Коледни подаръци: допълвам с едни пъзели, които много ми допаднаха (и специално за нашият гений Калина на Илит... аааа, и Калина на Ларсен  Heart Eyes):

http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=73_113&products_id=943
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=73_113&products_id=3492

Линофрина, много ми харесаха колелата, особено второто!

Столчето за хранене: и нашето не е на Стоке, а на Чико, но отдавна съм му махнала табличката и предпазните колани и съм го свалила на най - ниското ниво. Боян го обожава и гледа филмчета само в него. Отдавна не го използваме за хранене, защото Боби се храни с нас на масата, седнал върху нормален стол или полуизправен на коленца (как така батко ще седи на голям стол, а той на бебешки ?!?!).

# 41
Linofrina -мои приятели имат първото колело, червеното и наистина е страхотно и изглежда ретро, обаче, трябва да имате в предвид, че е доста голямо и мнооого тежко.По принцип е  практично за две деца, защото е стабилно-второто се вози отзад на стъпенката.

за подаръците много се чудя, защото Аля има всичко, вкъщи вече място не намирам къде да прибирам играчките и превозните й средства.А това, което тя най-много обича са книжките-по цял ден чете или ги разнася или ги рисува...ама сега една книжка само да й подарим не става.. Thinking,

# 42
emily_ska, благодаря за споделеното за колелото Hug Първото страшно ми харесва, понеже е червено и е ретро-шик, като тези от моето детство, но даже на снимката му личи, че е тежко и масивно. Май засега изборът отива към второто - леко, тънко и опростено.

# 43
Привет и от нас в новата тема!
Чудесни идеи за подаръци. Peace
Све,пъзелът е добра идея,но незнам дали ще се справи Калина с него,хихихи! GrinningПък може и опитаме,знам ли!?!
Ние мислим да купим на Калина люлка конче,защото всяка една играчка,колкото и малка да е ,иска да я яхне,казва и"Дий,дий,конче"дори и да не конче и се сърди като не може да седне отгоре и.

# 44
За подаръците - нямам никаква идея, най-вероятно ще отидем в Джъмбо и ще и купим на място някаква играчка - малка, но занимателна и ще я наречем от Дадо Коледа. Както казва и Еми, имаме си всичко, претрупана е от дрехи и играчки, последно от Кръщенето имаме палатка, която е в хола, триколката седи в коридора и няма място за нищо  ooooh! Бабите и дядовците ще накупят пак един куп неща, които ще се чудя къде да сложа, така че мисля от наша страна да сме много скромни ( поне аз така мисля, таткото сигурно пак ще ни изненада с нещо - уж се е изкушил...  Wink ). Пък и най-лошото е, че баща ми винаги взима обемисти подаръци, независимо какво му казвам - за РД-то подари един огромен еднорог плюшен, който до скоро стоеше над гардероба, но Мая си го поикса  Twisted Evil, палатката и всякакви подобни... сега искал да и вземе басейн с топки и освен да се изнесем с баща и в отделен апартамент, друг изход няма  Twisted Evil  Wink
За столчето за хранене - нашето е на Brevy, но отдавна е без табла ( че и тя е много обемиста  ooooh! ), и го слагам плътно до масата и е идеално. В повечето време седи на най-ниска степен и Мая сама сяда като е гладна Heart Eyes
За коледното парти- Островът не сме го посещавали, не знам дали става за дребосъци като наште. Style, Funny но както видя, повечето възрастни, последния път бяха при децата. Аз лично нямам притеснения да я оставям Мая в клуба при каките и да си седя да си говоря с възрастните, но повечето мами седяха при децата и там беше доста пренаселено.  Thinking - та от тази гледна точка. Пък и при децата има място за сядане на възрастните, само не може да се пуши.
Peace

Общи условия

Активация на акаунт