Работа, CV-та, HR-и, съвети - 42-ра тема

• 49 224
  • 694
  •   1
Отговори
# 1
  • Пловдив
Благодаря за темата!Честита Баба Марта на всички ,да сте здрави  вие и вашите семейства!!!
Нека щъркелът да донесе на всеки това което желае:))))

# 2
  • София
Дано, до края на темата повече хора да се похвалят с нова работа  Praynig

# 3
Успех на всички   bouquet
Относно това дали вярваме на бг работодател, аз лично им се доверявам  Simple Smile

# 4
  • София
Много добре оформена тема!
Успех на всички през новия месец!

# 5
Здравейте,
искам да питам за мненията ви по следния въпрос:
Имам голям стаж и смятам, че съм добър специалист. Преди 1/2 г. почнах нова работа с добра стартова заплата, малко над средната за бранша, но не е нещо впечатляващо чак. Местоположението и работното време също ме усройват. Обаче атмосферата и колегите са на границата на търпимост. Неприветлива работна среда, страшно натоварване, като се налага да се върши работата и на връзкарите, постоянни коментари и забележки за дребнави неща, следене с камери и други подобни.
Колебая се дали да си търся нова работа... Вие какво бихте направили?

# 6
  • КиТ
Дано тази тема бъде наистина късметлийска Hug Hug Hug

# 7
Честита Баба Марта и успех на всички търсещи  Hug
За Британика е коментирано в предишни теми. Доколкото си спомням нищо положително.  Peace
Анонимен, аз напуснах точно такава работа преди два месеца след почти три години стаж там. В един момент всичкото това напрежение започва да се отразява и здравословно освен психически и разбираш, че не си заслужава усилията.  Peace Това, от което много ме заболя след като напуснах, беше, че макар да не съм имала сериозни пререкания с колегите, те удобно ме забравиха след като напуснах.  Wink Дори и онази част от тях, с които мислех, че съм изградила приятелски отношения, започнаха да не ми вдигат, когато ги търся, и да не отговарят на смс-ите ми.  Tired

Последна редакция: нд, 01 мар 2015, 20:07 от caprice

# 8
Честита Баба Марта и успех на всички търсещи  Hug
За Британика е коментирано в предишни теми. Доколкото си спомням нищо положително.  Peace
Анонимен, аз напуснах точно такава работа преди два месеца след почти три години стаж там. В един момент всичкото това напрежение започва да се отразява и здравословно, освен психически и разбираш, че не си заслужава усилията.  Peace
Благодаря за темата   bouquet
Анонимен, аз също напуснах скоро такава работа поради същите причини като caprice.

# 9
  • в огледалото на живота
На късмет да е новата тема за всички търсещи   bouquet

# 10
  • вече Пловдив
Благодаря за новата тема!  bouquet
Аз продължавам напред в търсенето на добра работа. Там, където кандидатствах, така и не ми се обадиха след второто интервю  Confused Още не съм звъннала да питам какво се е случило, след празниците обаче ще го направя. Twisted Evil

# 11
От предната тема, въпросът за Британика - моето предположение е, че си правят реклама.

Джобс, освен останалото, е добра платформа за безплатна реклама. Аз, например, след "интервю" в Алианц застраховане, започнах да си мисля дали да не си направя здравна застраховка там (тогава много твърдо бях решила да си правя такава и се чудех къде).
След второто интервю не искам да чувам за Алианц - обучение, ама платено; създавам контакти и продавам застраховки, ама друг обира основната част от парАта; работя в офис, ама първо съм мобилен консултант и др.под.

# 12
  • София
Здравейте,
искам да питам за мненията ви по следния въпрос:
Имам голям стаж и смятам, че съм добър специалист. Преди 1/2 г. почнах нова работа с добра стартова заплата, малко над средната за бранша, но не е нещо впечатляващо чак. Местоположението и работното време също ме усройват. Обаче атмосферата и колегите са на границата на търпимост. Неприветлива работна среда, страшно натоварване, като се налага да се върши работата и на връзкарите, постоянни коментари и забележки за дребнави неща, следене с камери и други подобни.
Колебая се дали да си търся нова работа... Вие какво бихте направили?

Човек винаги трябва да търси нещо по-добро от това, което има в момента. Винаги!

П.С. Дадос, благодаря за темата, отнело ти е време да я подредиш добре.

# 13
  • в 1001-та нощ
За Британика беше писано в предни теми за кофти условия на работа  Peace Нямам предвид физически  Peace

Анонимен, аз бих казала, че това е школа по адаптация и напасване - човек се учи да се вписва при различни обстоятелства, ако желае. Местенето е лесно решение, но няма гаранция, че на новото място ще е по-добре ....

# 14
  • София
Благодаря за темата!
Късмет и повече добри новини!

Анонимен, не се отказвай толкова лесно. Няма идеални колеги.

Общи условия

Активация на акаунт