Работа, CV-та, HR-и, съвети - 42-ра тема

• 49 237
  • 694
  •   1
Отговори
# 690
Чак сега се зачетох. След като пусна CV:  Embarassed

"Важно: В бъдеще няма да се изпраща потвърдителен имейл. Вместо това пълната история на Вашите кандидатури е налична в секцията "История на кандидатстване " във Вашия акаунт"

П.П. Лошото е, че няма да се вижда колко хора са кандидатсвали за дадена обява. Вие все още ли получавате писмо за потвърждение?

# 691
  • София
Ха! Ми това е ново 20!
Но няма общо с АБВто. Това си е новост на Джобс, явно. newsm78
Добре, че казахте! Peace

# 692
Интервюто е утре, нова тема ще има след малко , но  пак молбата ми е да се пише по темата, без заяждане и излишни обиди.  Peace

# 693
Здравейте , дами !

Много време вече съм без работа и ( макар и редовен студент ) вече съм готова на всякаква заетост.
та по тази причина кандидатствам почти навсякъде където мога да се намърдам Simple Smile
Обадиха ми се от Хиполенд в МОЛ -а на България за интервю.
Обаче в БГ работодател попаднах на крайно негативни мнения по темата, които да си призная , ме разколебават дали изобщо да
се явя на интервюто  Peace

Ако някои от вас имат поглед над тази верига магазина , моля ви , споделете .

И успех на всички !

Често пускат обяви, което значи, че много напускат. Условията не са добри.

Всеки има различни представи за добри условия . лично моите не съвпадат с Хиполендските .
Работят много , забранено е сядането на персонала , нямат право дори да се "облягат " по регалите за 9 - 10 часова смяна ! Това , което мен ме привлече е 5 дневната работна седмица , ала когато ги питах дали е възможно да почивам понеделник и петък , отговориха , че такива уговорки не се правят предварително  newsm78.
не знам , може би вече аз съм с претенциите , ала не ми се струва нормално да работиш някъде , където се чувстваш като задължен роб .

# 694
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=835282.new#new

Имали модератор който да заключи предишните две теми, тази е новата, в крайна сметка пишете каквото си искате  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт